Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ümreyee gitmiştiiiii kayınvalidlerde orda oturuodu onlarda girebilirsem girerim nete dedi amaa giremioo demekkiii inşallahhh vajıden kurtulmus hamile olarak döner aramısaaaa

ozum tatlım jelin fiyatı 24 tl..su bazlı iyi bir kayganlaştırıcı .ben dün sadece bikez yapabildim kayganlık olayı iyi ama zevke etkisni henüz test edemedimm.gelişmelerden haberdar ederim tatlım

ozum tatlım jelin fiyatı 24 tl..su bazlı iyi bir kayganlaştırıcı .ben dün sadece bikez yapabildim kayganlık olayı iyi ama zevke etkisni henüz test edemedimm.gelişmelerden haberdar ederim tatlım

acil bi kayganlaştırıcı almam lasım ya venusun dediğiini yada senin dediğinden almam lasımmmm gerçi regl olacam bugün yarın haftaya kaldı zzatennn sen yazarsın gene bana memnuniyetini

afferim fırıncı sonunda mumla duygusal vaji kardeşliğini sağladınız bu hafta sonu muhteşem bir performans bekliyorum senden ona göre

canımcım egsersiz yaparken p...s denemesi yapmayın tam kaslarınızı eğitip kendinizi kontrol etmeyi öğrenmişken p...s değince tekrar kasıyorsunuz olmuyor sonra hayal kırıklığı yaşıyorsunuz şu egzersizleri bi halledin dokcaksınız pe....se

bebişim hazır hızını almışken iyice bi sarıl egzersizlerine en önemli nokta vajinaya bişey sokabilmeyi denemektir sen bunu denedin ve başardın bundan sonra kendine dahada çok güveneceksin acı olmadığını anlayacaksın sakın pes etme güzelim herşeye inat bitir şu vajinin işini

kızzzzzz zeinaaaaa sen daha yenimi karar verdin bakmaya başladınnnnn....bakınca acımıyo korkma şimdi dokunmaya başla alış yatarken elini vajinin üstüne koy hisset yavaş yavaş dolaş o bölgede zaman akıp gidiyor mart kedisi olman lazım kedileri seyredip gaza gel bir an önce bu hafta sonu sendende bi ilerleme bekliyorum p.tesi rapor vereceksin hadi bakalım kolay gelsin

Eskileri okumaktan gözüm bozuldu bide kızlığım bozulsaydı hayırlısıyla

kızlığın bozulduğunda anlamıyosunki

günaydınlar kıslarrrrrrr....nasılsınız bakemmmmm...yeni gelenler hoş geldiiii.....

günaydın mualla

kısssss venüsteeeeennnnn aşağıda sessiz napyon bakimmmmm...hiç selem sabah yokkkk..
günaydınlar datlummmmmmm....nassın iyimisen...?keyfin nası?*

işim vardı bebişim hava güzel ya gelen giden eksik olmuyor şirkete:13: hava çok güzelllllll böyle bi havada nasıl mutlu olmaskiiiiii insannnnnnnn iç çamaşırı alcam kendime bu gün soooonaaaaaa eve gidip güzel güzel mamalar yapcam eşimle bahara merhaba partisi yapalım evde gece gece

olan var olmayan var kardeşşşşşş....ne güsel balandırdın şimdi benim koca yok bu hafta sonu..
ama şimcik bende çıkacağımmmm...kendimi alışverişe vuracammmm...bakim şu seksi meksi
çamaşırlaraaaaaaa.... yicem onu bu hafta....önce kendimi bi bakıma sokayımmmm...
şu egz.zamanlarını unutturmam lasımmmm....şimdiler keyif zamanıııı ,,,mutluyummm..
önerileriniz varsa açığız ailecekkkk...

günaydıııııııın canlarım şuan hem regl sancısından kıvanıyorum hemde geçmişi okumaya çalışıyorum. regl sancısı içinde bi çözümünüz var mı kızlarr:78::78::78:

günaydıııııııın canlarım şuan hem regl sancısından kıvanıyorum hemde geçmişi okumaya çalışıyorum. regl sancısı içinde bi çözümünüz var mı kızlarr:78::78::78:

bol sıcak şekerli suuuu...tatlım.bisim kıslar her regli döneminde onu yapıyorlarrrr...
bizde kim regli olmuş anlyorussssss....

kız heh şöyleeee geri gelmişin
al eline fırçanı fırçala bakam hepimizi kızan biri olsun ki acık deneyek

gerçi ben mumumla gece aşk yaşadık ama sabah istemedi beni neyse bakam daha ilerde napcek

nill tatlım sanada jel tavsiye ederim sen p... ile deniyosunn.ne yaptın bakalım haberler nasıl?

Gleitgelen jel aldık canım ama jelsiz kendi ıslaklığı sağlandığında çok daha rahat oluyo o yüzden pek jel kullanmıyoruz.denemelere devam cnm.bi yerde takılıyoruz yaa kendimi kasmıyorumda ama çok acıyo orayı bi geçebilsek ama geçemiyoruz işte.dün internetten araştırırken yeşim yerçok diye bi doktor buldum.tek seansta çözüyomuş gidenler çok memnun.2.000 tl miş sanırım ücreti.tek seansta bitmezse ek ücret almıyomuş.ama nasıl tedavi ediyo bilmiyorum.egzersiz hipnoz falan yokmuş.olmadı murat ulusoy yerine buna giderim 3.000 lira karımız olur

mrb kızlar.. yoktum bikaç gndür.. çarşamba akşamı kanamam oldu acile gittik düşük tehlikesi var dediler iğne yaptılar.. annemde yatıyorum şimdi.. inşallah bişey olmaz dua edin.. bu arada bugün bulantılarımda basladı.. inşallah bişey olmadan atlatırız.. bu arada 5+4 günlüküm

geçmiş olsun tatlım dualarımız seninle.nazlının da öyle olmuştu bak şimdi iyi çok şükür içini ferah tut canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…