- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.281
hadi hayırlısı canm inşallah başarırsın sen de
inşallah yaa şu dert bitsinde nasıl biterse bitsin artık ben ve benim gibi olan herkesin.hem bi laf var gelir bahar ayları gevşer gönül yayları diye bizde gevşeyelim artık bi rahatlayalım :86:
aynen öyle var mı bahar gibisi
meraba kizlar ben cok daha yeniyim aranizda. bu yazdigimi insallah herkes görür.suan bu problemi yenmis 1.rileri varmi araniz.da? ben 10.senedir evliyim.1karar aldim 1.hafta esimle yogun 1egzersiz yapicaz.[PARMAK]SUAN NEREYE BASTIGIMI BILMIYORUM HERSEYI BÜYÜK YAZIYORUM:SONRA BEN ÜSTPOSIZYONA GECIP P:ALMAYA CALISICAM NASIL:HOS YAPICAGIMI BILMIYORUM:SADECE KAFAMDA CANLANDIRIYORUM 1:SEYLERI YANLIS YAPMAKTAN KORKUYORUM:
meraba kizlar ben cok daha yeniyim aranizda. Bu yazdigimi insallah herkes görür.suan bu problemi yenmis 1.rileri varmi araniz.da? Ben 10.senedir evliyim.1karar aldim 1.hafta esimle yogun 1egzersiz yapicaz.[parmak]suan nereye bastıgımı bılmıyorum herseyı büyük yazıyorum:sonra ben üstposızyona gecıp p:almaya calısıcam nasıl:hos yapıcagımı bılmıyorum:sadece kafamda canlandırıyorum 1:seylerı yanlıs yapmaktan korkuyorum:
16450 çok teşekkür ederim bana gösterdiğiniz ilgi için
nill87
merhaba hangi dr bahsettiğiniz
resimmmm nasıl eklicem yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww yapamıommm
resimmmm nasıl eklicem yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww yapamıommm
slm tatlım neyseki sona ulaşmışın okuya okuya.nasılsın ne yaptın anlat bakalım
çok kolay bebeğim kontrol paneline gel orda profil resmini değiş avatarını değiş bölümüne tıkla gözat diye bi menü geliyo bilgisayarından istediğin resmi seç
kızlar öncelikle mrb
ben yaklaşık dört yıllık evliyim aynı problemleri yaşıyorum ilk önce bir k.d.uzm bana lokal anestezi yaptı daha kötü oldum 1,5 yıl devam etti bu arada pskiyatriste falanda gittim ama bu alanda uzm değildi sonra bebek istediğimiz için tekrar bir k. d. uzm gittim o muayeneden sonra bacaklarımı açabiliyorum ama parmak eğz yapamıyorum 2 gün önce tüp bebek için anestezi altında smear testi yaptırdım eşimin dediğine göre bir alettle vajeni açıp öyle almış örneği doktor zaten 2 gün kanamam oldu yani bende zar falan kalmadı ama egzersizi nasıl yapacağımı bilemiyorum düşüncesi beni geriyor.......
nasıl resim kıs dünkü eklediğimiz kahveler gibi mi?
[/b][/color]
efetttttttttttttttttttttttttttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?