Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

meraba kizlar ben cok daha yeniyim aranizda. bu yazdigimi insallah herkes görür.suan bu problemi yenmis 1.rileri varmi araniz.da? ben 10.senedir evliyim.1karar aldim 1.hafta esimle yogun 1egzersiz yapicaz.[PARMAK]SUAN NEREYE BASTIGIMI BILMIYORUM HERSEYI BÜYÜK YAZIYORUM:SONRA BEN ÜSTPOSIZYONA GECIP P:ALMAYA CALISICAM NASIL:HOS YAPICAGIMI BILMIYORUM:SADECE KAFAMDA CANLANDIRIYORUM 1:SEYLERI YANLIS YAPMAKTAN KORKUYORUM:

meraba canm.bence egsersizleri sınırlama 1 hafta diye.mesela ben kulak çöpüyle başladım sonra onda rahat olunca serçe parmağa geçtim sonra 2 parmağa falan ama hep yaptığım egsersizde rahatsam bi büyüğüne geçtim.siz de şimdi başlayın egserszilere rahat olduğunu hissettikçe bi büyüğüne geçin.zaman tamamen senin rahatlığına bağlı.3-5 günde başaranlar da var aramızda.belki sen de hemen alışırsın çabuk aşarsın bu sorunu.bütün egsersizleri yapıp tamamen alıştığın zaman pe..s denemelerine geçmelisin.egsersiz yaparken pe..sle denemeyin diyormuş doktorlar.yanlış bişey yapıcağnı düşündüğün an gel bize sor burda mutlaka yardım edicek birileri oluyo canım.bak 10 yıl geçmiş bile bu topiği sürekli takip edersen mutlaka sen de başarırsın

bende 2 sene yakın evliyimmmm... Ben bu seneler içinde aklınıza gelebilecek herşeyi denedim ama en son anladımki parmak egsersiziii çok önemliymişş parmak egsersizi yaptım suan p...s yarısına kadar alıorum...sizde parmak egsersizine başlayın beyninizi rahatladın acımadınıbişi olmıcanı ancak parmak egsersizyle anlayabilirsiniz dediğiniz gibi 1 hafta 1 parmak 2 hafta 2 parmak yaparsanız iyice rahatlıyıp p...s denemesine geçebilirsiniz önemli olan beynee acımıcanı oranın koca bi delik oldunuuuu hissettirebilmek ...biz size elimizden geldince yardımcı oluruz dvamlı bizimleee olunnnn

:18:
16450 çok teşekkür ederim bana gösterdiğiniz ilgi için

önemli değil canm ne demek sonuçta ben de aynı şeyleri yaşadım çok şükür kurtuldum ve sizin de kurtulmanızı canı gönülden istiyorum.canım topikteki bilgileri eski yeni farketmez okuyabildiğin kadar oku çekinmeden de herşeyi sor burda mutlaka birileri yardım edicektir.bi kere çok güzel bi ortam var herkes çok yardımsever.burdaki motivasyonu başka bi yerde bulabilceğini sanmıyorum.zaten sorunun kökeni psikolojik destek ve motivasyon.inşallah sen de doktora gitmeden tez zamanda çözersin canım

kızlar öncelikle mrb
ben yaklaşık dört yıllık evliyim aynı problemleri yaşıyorum ilk önce bir k.d.uzm bana lokal anestezi yaptı daha kötü oldum 1,5 yıl devam etti bu arada pskiyatriste falanda gittim ama bu alanda uzm değildi sonra bebek istediğimiz için tekrar bir k. d. uzm gittim o muayeneden sonra bacaklarımı açabiliyorum ama parmak eğz yapamıyorum 2 gün önce tüp bebek için anestezi altında smear testi yaptırdım eşimin dediğine göre bir alettle vajeni açıp öyle almış örneği doktor zaten 2 gün kanamam oldu yani bende zar falan kalmadı ama egzersizi nasıl yapacağımı bilemiyorum düşüncesi beni geriyor.......

çok kolay bebeğim kontrol paneline gel orda profil resmini değiş avatarını değiş bölümüne tıkla gözat diye bi menü geliyo bilgisayarından istediğin resmi seç

leynn delüüüüü avatarımı değişmicem buraya yazı yazdım yere nasıl eklicem diommmmmmm

canm parmağı yapamassan mumla da yapabilirsin mumu streçleyip bolca kayganlaştırıcı jel sürüp yapmıştım ben.parmağa göre çok daha rahat oluyor mum ama tabi ki parmakla da içerideki genişliği dokunarak daha iyi anlayabiliyorsun.sen nasıl rahat olucaksan öyle yap ama yeter ki yap

hosgeldın canım eger parmak egzersızınden cekınıyorsan kı bence cekınme cunku kızlık gıttı demıstın ıstersen bugun aynayla vajınanı ıncele ordakı delıgın kucuk olmadıgını fark et tabı bakarken nees al ver ıkın delıgın acıldıgını gorursun. dıger gunde ıstersen kulak copuyle dene. bu ıs kucuk adımlar atarak oluyor emın ol azmedersen bı hafta sonra geldıgın asamaya sende ınanamazsın hadı bakem kaldır totısı egzersıze basla ne sormak ıstıyorsan hıc cekınme sor burdaysak cevap yazarız ok canın sıkılsada bunalsanda buraya gır anlat derdını paylas bızlerle ınankı bu topık ugurlu gelecek en gec 1 aya cozum bulacaksın ok

[/b][/color]

efetttttttttttttttttttttttttttttttttt

şimcik önce ne resim koycaksan seç masaüstüne ya da nereye kaydediceksen kaydet işte.sonra imageshack diye bi site var oraya gir.orda karşına yükle diye bi kısım çıkıcak ordan resimler/videolar olanı seç,url olanı seçme.seçtikten sonra o yüklenin alt tarafında boşluğun yanında browse diye bi yazı çıkıcak onu tıklayıp resmini nereye kaydettiysen onu bul ordan.sonra aşağıda "şimdi yükle "diyoya onu tıkla biraz bekle başka bi sayfaya geçicek.orda da aşağıdaki seçeneklerden "forum code"olan kısımdaki yazıyı kopyalayıp topikte normal yazı yazcağın zaman yukarda link ekle diye dünya şekli var onu tıkla.çıkan boşluğa da forum codeyi yapıştır ön izlemeni de yap işlem tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…