Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canimmm yaa iyiki sormusum minnosummm yarin is var sen napiyon bu saatte burdaaa ben 1 ay evdeyim
ozluyom sizi ben cokkkkkk
[/QUOTE]

tam yatıcaktım bi bakayım dedim canm iyi ki de bakmışım bi güzel haber daha aldıkçıkayım artık evet malesef yarın iş varbiz de seni çok özlüyoruz kiiiiiarada gir böyle tatlım özletme kendini çok
iyi geceler herkese

gulse canim ben özelin yerini bulamadim 1arkadas var bu kulübü bilen yarin ona sorar yazdiklarini okurum hersey icin sao)l zeynep arkadasim sakin üzülme ben neler cektim 10sene esim beni doktora götürmedi beni bu hastalikla yalniz brakti yalniz basarmami bekledi hic kilini kipirtmadi ben kendimi hep istenmeyen degersiz 1.ri olarak gördüm hep inat yaptik o.beni istemiyorsa ben hic istemem dedik. bunca sene bosanmayi ona braktim sonra baktim bazi seyler yapiyor gururum kaldirmadi o.beni s..istemiyorsa ben hic istemem dedim nerdeyse dava aciyordum.benimki anlayinca ayrilmak istedigimi beni ikna etmek icin cok ugrasti 10seneyi cöpe atmak cok kolay dedi.dogru söylüyordu evliligi bitirmek cok kolay on deyistim hayata bakis acim deyisti cesaretim geldi ben bu isin üstesinden gelicem dedim1sans verdim önümüzdeki.5.gün icinde p.icme almak istiyorum ben aslinda sex.i.seven1kadinim size iyi geceler tatli rüyalr eger bu yazdiklarim hakkinda yorum yapmak isteyen arkadaslar varsa yapabilirsiniz

iyi geceler kızlar çok sık giremiyorum forma bu gece bir bakayım dedim başaran arkadaşlarımın hepsini tek tek tebrik ediyorum ,allah başka sıkıntılar yaşatmasın mutlulukları eskisinden de kat ve kat artar umarım... 8 sene çektim biliyosunuz hala daha düzen oturtmaya çalışıyorum 2 aydır..Aslında biraz tembellik yapıyorum , ilişkiye pek girmiyoruz..Eşim benden tepki bekliyor ben ondan böle günler geçip gidiyor.

tam yatıcaktım bi bakayım dedim canm iyi ki de bakmışım bi güzel haber daha aldıkçıkayım artık evet malesef yarın iş varbiz de seni çok özlüyoruz kiiiiiarada gir böyle tatlım özletme kendini çok
iyi geceler herkese
[/QUOTE]
iyiki bakmisin canim icine dogdu sanki.ok canim girmeye calisiyom.optum bubayyy
Aynenn bizde seni özledikk canımm
minnosummmmmm

10 sene kolay geçmemiş ne zorluklar sıkıntılar yaşamışsınız .

ama böyle karar almanız ne kadar güzel eminim kararınızda sonuna kadar gideceksinzdir..

sadece şunu söylemek istedim zaman belirlemeyin çok fazla kafanızda bence illaki olacaktır zaten sadece yapılması gerekenleri düzenli yaptıktan sonra düzelecektir Allahın izni ile.
çözümsüz değil çok şükür ki bu rahasızlık

tv ye daldım benimde uykum kaçtı iki lafın belini kırardık ama kimse kalmamış herkes uyuyor sanırım tatlişkolar iyi geceler tatlı rüyalar sizlere

Herkese günaydın canlarım gene çok geri kalmışım evde bir türlü pc kadınlar klübüne girmiyor. Cumartesi akşamı 1 2 ve 3 tane kulak çöpüyle yaptım. Dün akşam sadece 3 tane kulak çöpüyle denedim oldu içinde dairesel hareketler yaptım git geller yaptım şimdilik güzel eşimle penis başı egzersizi yapmak istedim b,r türlü sığmadı girmedi çok üzüldüm. Bu akşam 3 tane kulak çöpünden sonra mumu deneyeceğim inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…