- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.561
canimmmmmmmmmmmmmmhosbulduk bitanem
ozledim siziiiiii bakayim
amin canim olacak insallah bak gor.reglin bitsin yok yakin basari seni basardi sayiyorum artik.
aynı ben gibiymişsin yani, hadi bakem sıra bende dir o zaman
artık mutlu günler seni bekliyor,en kısa zamanda bebişin de olur inşallah :92: :92: :92:
ayyyyyyyyyyy cok mutlu odum :)))))))))
cok tesekkur ederım :))))
minnosummmmmmAynenn bizde seni özledikk canımm
herkese iyi geceler.
allaha emanet olun.
herkese iyi geceler.
allaha emanet olun.
gulse canim ben özelin yerini bulamadim 1arkadas var bu kulübü bilen yarin ona sorar yazdiklarini okurum hersey icin sao)l zeynep arkadasim sakin üzülme ben neler cektim 10sene esim beni doktora götürmedi beni bu hastalikla yalniz brakti yalniz basarmami bekledi hic kilini kipirtmadi ben kendimi hep istenmeyen degersiz 1.ri olarak gördüm hep inat yaptik o.beni istemiyorsa ben hic istemem dedik. bunca sene bosanmayi ona braktim sonra baktim bazi seyler yapiyor gururum kaldirmadi o.beni s..istemiyorsa ben hic istemem dedim nerdeyse dava aciyordum.benimki anlayinca ayrilmak istedigimi beni ikna etmek icin cok ugrasti 10seneyi cöpe atmak cok kolay dedi.dogru söylüyordu evliligi bitirmek cok kolay on deyistim hayata bakis acim deyisti cesaretim geldi ben bu isin üstesinden gelicem dedim1sans verdim önümüzdeki.5.gün icinde p.icme almak istiyorum ben aslinda sex.i.seven1kadinim size iyi geceler tatli rüyalr eger bu yazdiklarim hakkinda yorum yapmak isteyen arkadaslar varsa yapabilirsiniz
İbrahim Tatlıses e saldırılmış,vurmuşlar sanırım...Bütün kanallarda bundan bahsediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?