- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.581
Herkese günaydın canlarım gene çok geri kalmışım evde bir türlü pc kadınlar klübüne girmiyor. Cumartesi akşamı 1 2 ve 3 tane kulak çöpüyle yaptım. Dün akşam sadece 3 tane kulak çöpüyle denedim oldu içinde dairesel hareketler yaptım git geller yaptım şimdilik güzel eşimle penis başı egzersizi yapmak istedim b,r türlü sığmadı girmedi çok üzüldüm. Bu akşam 3 tane kulak çöpünden sonra mumu deneyeceğim inşallah olur
günaydın kıslarrrrbaşaranları tbrk ediorum Rabbim bizede nasip eder inşallahhh
arkadaşlar ben dün üye oldum.hiç parmak egzersizi yapamamıştım bugüne kadar.fakat dün akşam burada bira sağolsun arkadaşlarla biraz konuştuktan sonra serçe parmak iki boum rahat yaptım hemde hiç zorlanmadan ama daha da ilaeri gidemedi parmağım bişeye değiyor elim sonra içim tuhaf oluyor çekiyorum ne yapayım arkadaşlar yardımmm canlarım.vaji parmağı görünce kasılıyomu neeeeee
arkadaşlar ben dün üye oldum.hiç parmak egzersizi yapamamıştım bugüne kadar.fakat dün akşam burada bira sağolsun arkadaşlarla biraz konuştuktan sonra serçe parmak iki boum rahat yaptım hemde hiç zorlanmadan ama daha da ilaeri gidemedi parmağım bişeye değiyor elim sonra içim tuhaf oluyor çekiyorum ne yapayım arkadaşlar yardımmm canlarım.vaji parmağı görünce kasılıyomu neeeeee
arkadaşlar günaydın uzun zmandır foruma gremiyordum.Baya bi geride kaldım tüm konulardan tabiki bnde dha başaramayanlardanım.Sizlere birşeyler danışmak istiyorum Dr. Ulusoy hakkında ne gbi bi bilginiz var çok araştırdım ve ona gtmeyi planlıorum.Çnkü kendi çabamla birşey yapamıorum.
kıssss tebrikler...olucak işte böyle...bak sabah sabah beni mutlu ettin...
kasılması gayet normallll...işte o kasılmayı öğreneceksin bak en zoru buydu işte gerisi gelir artıkkk..
kasılmayı hissettiğinde elini çekme tatlım ordayken derin nefesler al ver görüceksin 5-10 saniye sonra
rahatlayacaksın....
arkadaşlar günaydın uzun zmandır foruma gremiyordum.baya bi geride kaldım tüm konulardan tabiki bnde dha başaramayanlardanım.sizlere birşeyler danışmak istiyorum dr. Ulusoy hakkında ne gbi bi bilginiz var çok araştırdım ve ona gtmeyi planlıorum.çnkü kendi çabamla birşey yapamıorum.
cnm ulusyo gibi dr. tekniği hastaya göre hipnoz yapıp telkin veriyormuş. ve boy boy dilatörler veriyor ilkini kendisi yerleştirip öğretiyormus sonra sen evde boy boy yapıyomusun ama regli öncesi 10 gün ve sonrası 10 günde dilatörlerle çalışıyormusun yine kendin egz. yapıyorsun yani bence gitme bizde gtmye karar vermişken burayı bulduk ve burası sayesinde para vermeden yendik cnmcm sende başarabilirsin boşuna para vermessin.arkadaşlar günaydın uzun zmandır foruma gremiyordum.Baya bi geride kaldım tüm konulardan tabiki bnde dha başaramayanlardanım.Sizlere birşeyler danışmak istiyorum Dr. Ulusoy hakkında ne gbi bi bilginiz var çok araştırdım ve ona gtmeyi planlıorum.Çnkü kendi çabamla birşey yapamıorum.
kendi çabamla parmak egzersisinden yaptım ama bşy oluo zman olmuo veya başka bşy çıkıo yani sallama olasılığım çok oluo bugünü yarına bırakma olayı gbi.Kendi çabamla çok başarmayı istiorum ancak yapamıorum bnde kasılma çok fazla var ayrıca eşimle deneme zamnında ağlama tututor.Kısacası artk kurtulmak istiorum Dr. Ulusoyun da tekniğini duydum o yüzden ona gtmeyi planlıorum başka çarem yok bebek istiyoruz artk
berfe , esra nasıl yendiniz kaç gün tam olarak yaptınız
berfe , esra nasıl yendiniz kaç gün tam olarak yaptınız
ben o şekilde duymadım yalnız dilatör falan.hipnoterapi ile kökten çözüm die.yani ewe falan gönderimio 3 gün içerisnde orada sonuçlanıo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?