Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

derdim hepinizle aynı aslında. 8 aylık evliyim. ama artık hiç bişi yokmuş gibi davranamıyorum. eşim anlayış gösterdikçe ben daha da kötü hissediyorum. ilk olarak daha 1 ay dolmadan jinikolağa gittim bi sorun olmadığını acele etmememi söyledi. muayene de rahat olmuştum zaten. sonra bi ilerleme kaydedemeyince psikiyatra gittim(sadece 1 kere) ilk seansta parmak egzersizi verdi tabi ben bi daha gitmedim. yine hüsran dolayısıyla. baya da zaman geçti onun üzerinden. burayı buldum 1-2 hafta önce. okudum yazılanları aynı gün parmak egzersizini denemeye karar verdim. ve kendim bile şaşırdım. hiç acı hissetmeden orta parmağımın tamamını alabildim. onun üzerinde zaman geçti biraz bazı sebeplerden dolayı. şimdi korkuyorum. ne yapmam gerek kestiremiyorum. yine denersem ve başarısız olursam gerçekten tamamen çökerim.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun bir süreden beri takip ediyordum fakat üye olmaya güvenemedim. 3 haftalık evliyim bendede aynı sorun var yardımcı olun bana da

aslında burda yazılanları okuyunca, yanlız olmadığımı anlayınca ve gerçekten çok benzer şeyler yaşadığım kişilerin olduğnu farkedince rahatladım biraz galiba. :)

eşinin tecrübesi yok mu?
ben çok erteledim 3,5 yıl geçti sakın erteleme..

çökmezsin tatlımmmm....unut sen çökmeyi...yapacağına inan önce ilk egz.budur bence ...güven kendine olur bak burda herkes senin gibi ve çabalıyor ve eninde sonunda oluyor...sen farklı değilsin kimse farklı değil en başta herkees yapar ama ben yapamam kesin diyor...sonra bi bakmıssın bu,
cümleleri sen başkasına yazıyosunnnn...hiç korkma tatlımmmm...

arkadaşlar ben serçe parmak iki boğum yapmıştım az öz önce yine denedim yandı gibi oldu.ya dokununca içim bir tuhaf oluyor dirak p... yapsam çok mu kasılırım acaba daha önce yarıya kadar olmuştu daha sonra parmağımı çok rahat girdirmiştim

inşallah cnm. gerçekten tüm hayatımı etkiliyo, her konuda kendime güvenimi kaybetmeye başladım. kendime gelmem lazım en kısa zamanda

gülse sen parmak yaparken heycanlanırmıydın o anda ne ile meşgul oluyorsunda onu unutuyorsun benim elm oradayken aklımda hep orada ne olacak ilerde falan....sonra yok ben en iyisi direk pe... alayım diyorum hemen tuvaletten çıkıyorum

inşallah cnm. gerçekten tüm hayatımı etkiliyo, her konuda kendime güvenimi kaybetmeye başladım. kendime gelmem lazım en kısa zamanda

kısa zaman deil tatlım üzerinde düşünme karar ver şuan va hemen başla...
hiç korkma çekinme her geçen gün zarar ...erteleme hastalığı şu geçsin şu olsun
bi bakmışşsın yıllar geçmisssss...

tuvalette mi yapıyorsun egzersizi...kızlar ben bugün egzersiz yapmadım en son dün eşimin 2 parmağının yarısını aldım.bugün ne egzersizi yapayım sizce nasıl devam etcem

hiç korkma çekinme her geçen gün zarar ...erteleme hastalığı şu geçsin şu olsun
bi bakmışşsın yıllar geçmisssss...[/QUOTE]

haklısın, bugün yarın diye diye 1 yıl oldu bile nerdeyse.

heyecan az kalır tatlımmmm...ama p....s denemeye hiç acale etmedimmmm...
müzik dinliyordummmm..sözsüz müzikkkkk....yoga ya da meditasyon yaparken çalan
müzikler dr.dayken öyleydi çalışmalar esnasında..sonra baktım kafam dağılıyor
evde de yapıyorum bilg. iiii oluyooo..
şunu unutma ne kadar girdiği deil senin kendini ne kadar rahat ettiğin önemli...
çünkü rahat olduğunda hepsi kendiliğinden giricek zaten....

tuvalette mi yapıyorsun egzersizi...kızlar ben bugün egzersiz yapmadım en son dün eşimin 2 parmağının yarısını aldım.bugün ne egzersizi yapayım sizce nasıl devam etcem

evet her tuvalete gidişimde deneyim bir diyorum serçe parmak 1-2 boğum arası oluyor sonra yanıyor bende tabiiiii hop neyse boşver diyorum.ben üstüne gittikçe hastalığın o da benimle savaşıyor ne gıcık şey bu ya beynim benim oyun oynuyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…