- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.841
kesinlikle cok sanslısın cnm bende aynı şeyi sölemiştim neden daha önce bulamadım diye. olsun hayatta hiç birşey için geç deildir önemli olan bundan sonrasını iyi degerlendirmek ve yenmek , azimle egz. yapmak ve bizi dinlemek cnmcm yanınızdayız yenmeyen kalmayacak ...ya ben neden daha önce bulmadım burayı. hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama içimden bi ses
"yaklaştın" diyo sanki :)
Hosbulduk minnossss çok ozluyom ulen siziiiii bugün yenen oldumu
slm cnmcm nasılsın antibiyotik yendi cnmcm ösledik kız napıyosun iyimisin ??
Güzelim sakın öyle düşünme yazılar sürekli ilerliyor o yüzden olabilir canım. Yoksa burda herkes birbirine yardım için yarışıyor. Senin durumun nasıl vajiyle canım egzersiz falan yapabiliyormusun hiç anlat tatlım ona göre yol çizelim.
Canım sen çok sanslisin şimdi serçe parmağını yavaşça içeri sokmaya çalış minnos vaji icine çekecek resmen şaşıracaksın. Ama derin nefes al nefesi verirken ittir parmağı minnos.hiçbir bilgim yok daha yeni evliyim sadece parmak masajı yapıyorum 2 günden beri
ya ben neden daha önce bulmadım burayı. hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama içimden bi ses
"yaklaştın" diyo sanki :)
kesinlikle cok sanslısın cnm bende aynı şeyi sölemiştim neden daha önce bulamadım diye. olsun hayatta hiç birşey için geç deildir önemli olan bundan sonrasını iyi degerlendirmek ve yenmek , azimle egz. yapmak ve bizi dinlemek cnmcm yanınızdayız yenmeyen kalmayacak ...
bilmiyorum ama bende çok gariplik var gibi hissediyorum. 3 haftadan beri sürekli adetim sanki geceleri kanamam oluyor doktora da gittim ama herrşey normal dedi parmak masajı tavsiye etti gönderdi.burda herşey o kadar iç içe ki sağlıklı bir bilgi alamıyorum.Sanıyorum bana kimse yardımcı olamayacak çünkü ben hiçbirşy bilmiyorum bu illetle ilgili ve yazılanlardan da birşey anlayamıyorum. bana herşeyi enine boyuna anlatacak bilgili bir arkadaş arıyordum
Canım sen çok sanslisin şimdi serçe parmağını yavaşça içeri sokmaya çalış minnos vaji icine çekecek resmen şaşıracaksın. Ama derin nefes al nefesi verirken ittir parmağı minnos.
Oylesin çünkü minnosum çok sukur rabbimize bizlere burayı bulmayı nasip etti.
ozaman ben hemen başlıyorum egzersizlere. sizleri haberdar edicem mutlaka her aşamada.
ben de kk meleği olabilecekmiyim acabaaa
Tatlım egzersiz yapmaya başlıyorsan eğer kk da melek olmaya adaylığını koydun demektir. Bence sendeki bu azimle çok da uzun sürmeyecek gibime geliyor inşallah yupppiii birisi daha başlıyor egzersize.
ozaman ben hemen başlıyorum egzersizlere. sizleri haberdar edicem mutlaka her aşamada.
ben de kk meleği olabilecekmiyim acabaaa
Sagol tatlım iyiyim sen neler yaptın. Kizz yaklaştım derken sole bakım ne oldu ilerledin mı biraz.slm kizlar naber nasilsiniz ne var ne yok
ecrinim nasilsin eyimisin BEn cok mutluyum ama daha basarmadim :-( ama yaklastim bu kadinlar kulubu ben en buyuk sansim oldu sizlerde kocaman öpuyorum sizi
yavas yavas oluyor sanki ama çok acıyor dokununca bile vajiye. msn adresimi versem bana birebir yardımcı olabilcek arkadaş var mı acaba
Mumla egzersiz yapan arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
slm cnm hosgeldin nasılsın? aferin sana cnmcm .slm kizlar naber nasilsiniz ne var ne yok
ecrinim nasilsin eyimisin BEn cok mutluyum ama daha basarmadim :-( ama yaklastim bu kadinlar kulubu ben en buyuk sansim oldu sizlerde kocaman öpuyorum sizi
yavas yavas oluyor sanki ama çok acıyor dokununca bile vajiye. msn adresimi versem bana birebir yardımcı olabilcek arkadaş var mı acaba
Sagol tatlım iyiyim sen neler yaptın. Kizz yaklaştım derken sole bakım ne oldu ilerledin mı biraz.
Tatlım ben yardımcı olmak isterdim ama 1ay pek giremeyecem kalıcı misafirim var vakit buldum bakayım dedim zma sen msn ni yaz mutlaka yenen arkadaslar ekler seni. Ama burdan ayrılma bence en büyük destek burda.
Hadii gitt Hadiiii sen hala burdamisin kizzzzz kk da melek olmak kolaymiii acele et kalkkk hadiiiisüpersiz :) ihtiyacım olan buymuş sanırım. e ozaman bana müsade bi süreliğine
Birsey değil minnosum sen yeterki egzersize Basla ben elimden Geleni yaparimherşey için teşekkür ederim ecrinecrin ve diğer arkadaşlar
kizlarrr benim kayınpeder diyoki bırak su telefonu fenalık geldi bana diyo adam bilmiyorki burda oldugumu oyun oynuyom zannediyoUlennnn sizin için bakın kayınpedere kafa tutuyo
kızlar ( vajinal dilatör) ü nereden bulabilirim internetten bulamadım
ben parmak eğz yapamıyorum.. ama smear testi yaptırdıkdan sonra eşimle deneme yaptık p... başından sanki biraz daha fazlası girdi ama sonra denemedim
buradan aldığım psikolojik destek beni çok rahatlatıyor hepinizden ALLAH razı olsun ve hepimize acil derman versin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?