- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.861
Canım bende 2 parmakta kaldım aynı zamanda mumla da egzersiz yapıyorum. Şu an adetimden dolayı ara verdim. Canım mumunda parmaktan hiçbir farkı yok hatta bana parmaktan daha kolay geldi bu mum. Parmak yapabiliyosan mum çok kolay ben ilk başladığımda kulak çubuğuyla başladım parmak itici gelmişti ama sonuçta parmağı da alıyosun mumu da.Bence mumu dene tatlım inan bir farkı yok parmaktan.
canım mumlada yapabilirsin ben mumla dilatör yaptım kendime . şamdan mumundan daha inceyle başla etrafına pamuk sar kalınlastır etrafına streç sar. prez. geçir jelle dene . herseferinde pamuku kalın sar ve p... boyutuna gelene kadar o şekilde kendine dilatör yap cnmcm
kızlar ben çıkıyorum yeni gelen arkadaslar sürekli burayı takip edin sürekli ark. oluyor burda ben genelde gündüz girebiliyorum. lütfen egz. başlayın gelişmeleri yazın. takıldıgınız yerleri sorun . yazmayan ark. lütfen yazın %100 çözümü var. 100den fazla ark. burda yendi listemizi görmüşsünüzdür. forumu baştan sona okuyun bizlerin hikayelerini okuyun ve nasıldık nasıl yendik hepinize azim ve cesaret verecek. hepinize bol şans Allaha emanet olun iyi geceler...
çok mu çabuk geldim acaba ?? :)
maşallah bu ne hız ne yaptın cnm yaptınmı egz.
bu kulübü bulup burda yazılanları okumasaydım, kesinlikle cesaretimi toplayıp az önce yaptığım şeyi denemeye-hatta aklımdan geçirmeye- cesaret edemezdim. yaptığım şey şuydu: bebe yağı, küçük parmak, yüzük parmak ve orta parmak. nasıl oldu anlamadım. iki parmağı denizim dedim ama zorlamadım fazla. ama onu da yapıcam çook yakında. ya bi de biliyo musunuz , gerçekten ACI YOK. mucize gibi bişi bu yaa, inanamıyorum.
KK meleklerine öpücüklerr, sevgilerr, ve teşekkürler...
ay canımmmmmmmmmm aferin sana tabiki kasmayınca cok rahat olur parmakların tamamını yaptınmı cncm rahatsan yarın 2 parmagı küs sekliden yap.a ama bebe yagı mantar yapr yarın ultraosn jeli medkalden al yada ecz. su bazlı kayganlastırıcı al. femolub tavsiye edilir . incecik borusu var iyice içerisi de jelle ıslanıyr rahat oluyor cnmcm:92::92::92::92::92::92:
arkadaşlar bende bu hastalıktan muzdaribim ve dr. ulusoya gitmeyi düşünüyorum. bilgisi olan varmı kimseye güvenemiyorum
arkadaşlar regl dönemindede egz yapılır neden biliyormusunuz jinekologlar vajinal ultrason için bazı durumlarda adetin 2. günü çağırıyorlar.ne bileyim spiral adetin 3.günnü takılır .dahası vajinal padler var regl dönemi için bir şey olmaz bence.ama aparatlar hijyenik ise
cnm hangi şehirdesin? ben ankara da süleyman eserdağ a gitmiştim ve artık vaji diilim...tedavi gayet başarılıydı,dr çok pozitif bi insan... fiyat olarak da daha uygun,bi araştır derim ben...arkadaşlar bende bu hastalıktan muzdaribim ve dr. ulusoya gitmeyi düşünüyorum. bilgisi olan varmı kimseye güvenemiyorum
rana hosgeldin canim nasilsin bakayim
hoşbulduk canımm iyiyim sen nasılsın.neler yapıyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?