Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar regl dönemindede egz yapılır neden biliyormusunuz jinekologlar vajinal ultrason için bazı durumlarda adetin 2. günü çağırıyorlar.ne bileyim spiral adetin 3.günnü takılır .dahası vajinal padler var regl dönemi için bir şey olmaz bence.ama aparatlar hijyenik ise

kızlar ben çıkıyorum yeni gelen arkadaslar sürekli burayı takip edin sürekli ark. oluyor burda ben genelde gündüz girebiliyorum. lütfen egz. başlayın gelişmeleri yazın. takıldıgınız yerleri sorun . yazmayan ark. lütfen yazın %100 çözümü var. 100den fazla ark. burda yendi listemizi görmüşsünüzdür. forumu baştan sona okuyun bizlerin hikayelerini okuyun ve nasıldık nasıl yendik hepinize azim ve cesaret verecek. hepinize bol şans Allaha emanet olun iyi geceler...

hiç aklıma gelmemişti vallahi helal olsun yarın alayım birde müzik aklıma yattı meditasyon müzikleri
az önce okudum buradan bir arkadaşa doktoru tavsiye etmiş

bu kulübü bulup burda yazılanları okumasaydım, kesinlikle cesaretimi toplayıp az önce yaptığım şeyi denemeye-hatta aklımdan geçirmeye- cesaret edemezdim. yaptığım şey şuydu: bebe yağı, küçük parmak, yüzük parmak ve orta parmak. nasıl oldu anlamadım. iki parmağı denizim dedim ama zorlamadım fazla. ama onu da yapıcam çook yakında. ya bi de biliyo musunuz , gerçekten ACI YOK. mucize gibi bişi bu yaa, inanamıyorum.
KK meleklerine öpücüklerr, sevgilerr, ve teşekkürler...

sana özellikle teşekkürler ve iyi geceler Kelebek00 :)

ay canımmmmmmmmmm aferin sana tabiki kasmayınca cok rahat olur parmakların tamamını yaptınmı cncm rahatsan yarın 2 parmagı küs sekliden yap.a ama bebe yagı mantar yapr yarın ultraosn jeli medkalden al yada ecz. su bazlı kayganlastırıcı al. femolub tavsiye edilir . incecik borusu var iyice içerisi de jelle ıslanıyr rahat oluyor cnmcm :92::92::92::92::92::92:

tmm bebe yağı kullanmim ozaman yarın. :)
eğer gerisi de bukadar kolay gelirse, çok gülücem kendime ben :)

arkadaşlar bende bu hastalıktan muzdaribim ve dr. ulusoya gitmeyi düşünüyorum. bilgisi olan varmı kimseye güvenemiyorum

ben çok araştırdım bu sitede onunla ilgili topik var gitmeyede karar vermiştim tam temasada geçtik msn üzerinden de tedavi ediyormuş ama 5000 lira istiyor ikisi içinde bende egzersiz yapmaya karar verdim ama gidenlerin söylediğine göre çoğu 1,5 günde yapabilmişler biri vardı oda ikinci seans gittiğini o zaman yapabildiğini yazmış bilemiyorum konaklama ve yolda hesaplarsan 6000 lirayı buluyor bende şimdilik vaz geçtim yarın mumla deneyeceğim geçmiş olsun

Canım adet bitmeden nasıl olur bilmiyorum. Doğru söylüyosun aslında doktorlarda vajinal muayenelerde adeti bekliyorlar.

selam kızlaaarr,

yaklaşık 2 haftadır hasta oldugum için girememiştim ,bugün şöyle geniş geniş bakınayım dedim varmı vajiyi yenen kimse ama tanıdık kimse kalmamış nerdeyse :2: daha 2 ay önce bende vajiydim, sanki hiç başaramıycam sanıyodum ama o kadar basit bişeymişki bu vaji resmen kafamızda büyütmüş de büyütmüşüz... bugün d.kontrol yöntemi için dr görüşmesine gittim sanki hiç vaji olmamaışım gibi:) yeni arkadaşlar size tavsiyem,egzersizlerinizi düzenli yapın günde 1 saatinizi kesin ayırın ve moralinizi bozacak hiç bişeye müsade etmeyin... ben dr tedavisiyle çözebildim ama bu sitenin bende katkısı çok büyük, en başta yalnız olmadığımı anladım... Allah hepinize yardım etsin,en kısa zamanda hepiniz kurtulursunuz inşallaaahhhh....

arkadaşlar bende bu hastalıktan muzdaribim ve dr. ulusoya gitmeyi düşünüyorum. bilgisi olan varmı kimseye güvenemiyorum
cnm hangi şehirdesin? ben ankara da süleyman eserdağ a gitmiştim ve artık vaji diilim...tedavi gayet başarılıydı,dr çok pozitif bi insan... fiyat olarak da daha uygun,bi araştır derim ben...

hoşbulduk canımm iyiyim sen nasılsın.neler yapıyosunn

iyidir canim daha farkli bakiyorum acimdan ve bir suru yol kat ettim yenmeye adim hizi kaldi desem yeridir ama hersey bu site sayesinde 4,5 yil bosuna gitmis gelmisim ora buraya burdakilerin cesareti onlarinda benim gibi olmasi bana cok iyi cesaret verdi ya ne bilem sizin sayenize vallahi iyiki varsiniz ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…