Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

uzun zamandır ilk defa, huzurla yastığa başımı koyacağım. moral ve destek veren tüm meleklere teşekkürler. Cesaretimi toplamaya başladım ve kaybetmeye de hiiç niyetim yok :) İyi geceler hepinizeee

aynen devam tatlımm.şimdi uyu bir güzel yarın egzersiz ve biz seni bekliyor olacağız.iyi geceler

ben 10senedir evliyim daha hic basaramadim denemedik.de sadece baslarda deniyorduk sen hic denedinmi

canım ben başardım artık fırsat buldukça deniyoz iştesende egzersizlerle yapacaksın bu işi ben egzersizler sonunda yendim yoksa bende sadece biryere kadar yapabşliyordum hiç tamamını yapamadımm egzersizlerden öncee

kızlar çok fazla vaktim olmadığı için bütün yazılanları okuyamadım. belki bunu daha önce soranlar olmuştur. ben 7 aylık evliyim. ve henüz ilişkiye giremedik. eşim çok anlayışlı. önce bi kadın doğum uzmanına gittim. herhangi bi problem olmadığını söyledi. bi psikiyatristten yardım aldım. şimdi deniyoruz yine. iş oraya gelince çok kasıyodum kendimi önceden. şimdi o kadar kasmıyorum. sormak istediğim şu: pns oraya girerken çok sızlıyo vajinamın etrafı. bu durum normal mi? eşim iç dudakları geçebiliyo en fazla. daha fazlasına çok sızım olduğu için izin vermiyorum. bunun için bi önerisi olan var mı...

uzun zamandır ilk defa, huzurla yastığa başımı koyacağım. moral ve destek veren tüm meleklere teşekkürler. Cesaretimi toplamaya başladım ve kaybetmeye de hiiç niyetim yok :) İyi geceler hepinizeee

günaydın kızlarrrr cnm benim bir parça katkımız olduysa ne mutlu cok sevindim son sürat egz. devam ozaman ....bugun güzel haberlerini bekliyoruz.

merhaba cnm jel kullanıyormusun ve p... deneyince kasılman oluyormu?

jel kullanmıyorum. pns deneyince kasılmam da yok. ama pns girerken sızladığı için iç dudaklardan sonrasına izin veremiyorum. yani bi nevi kendimi kasıyorum acı olunca.

jel kullanmıyorum. pns deneyince kasılmam da yok. ama pns girerken sızladığı için iç dudaklardan sonrasına izin veremiyorum. yani bi nevi kendimi kasıyorum acı olunca.

canım jel kullanmalısın sana tavsiyem femolub diye bir jel var ince borusu var içinede yayılmasını saglıyor . Eczane mizde.com | Eczane, Gzellik, Salk, Kozmetik,Avene adresinde var budaki çogu ark. bende dahil aldık. ya da medikalden ultrason jeli al. yada yine eczaneden su bazlı kayganlasıtırıcı al. giriş kısmınada sür canım kuruluktan canın acıyor yoksa acı olmaz eger kasmıyorsan bunlarla dene yine sorun olursa buraya gel cnm kasılman olursa egz. yapmalısın çünkü eger vajinismussan bu foruma gel cnm burda 100 den fazla kişi bu sorunu yaşayıp çözdük bende 3.5 yıllık evliyim bu site sayesinde 2.5 ay önce çözdüm.

çok teşekkür ederim. gleitgelen diye bi jel varmış ondan alıcam bakalım. bi de öyle deneyelim. umarım çözerim artık. kendimi çooook kötü hissediyorum. allah kimseye vermesin böyle bi derdi

günaydın kızlar akşam ilk denememi serçe parmağımla yaptayım dedim olmadı ama içini iyice görebildin açtım baktım aynadan ama parmağımı sokamadım ben bu işi beceremeyeceğim sanırım eşimde kulak çöpüyle dene dedi yada pasta mumuyla dene dedi hemen pes etme olucak ilk denemede olsun istiyorsun dedi eşim motive etmeye çalışıyor ama ben çok üzüldüm

hemen umutsuzluğa kapılma tatlımmmm...olucak kendini motive et...lütfennsss
bak yanlız deilsin ...herkes yanında unutma...kulak çöpüyle dene hayatımmm.

hemen umutsuzluğa kapılma tatlımmmm...olucak kendini motive et...lütfennsss
bak yanlız deilsin ...herkes yanında unutma...kulak çöpüyle dene hayatımmm.

tatlım olmayınca işte iyice moral çöküntüsü yaşıyorum çalışıyorumda hergün evde olsam belki daha çabuk olucak ama bu akşam kulak çubuğuyla deniyeceğim bakalım inşallah bu akşam biraz yol kat ederim

hepinizin günü aydın
gönlü şen olsunnnn
kıslarrrrr

günaydın şeker

günaydın canım.ilk defada olmaması çok normal canım hemen ümitsizliğe kapılma.kulak çöpüyle başlayabilirsin belki bu seni motive eder içerisinin boş ve geniş olduğunu anlaman açısından.bak eşinden de destek var ne güzel.bugün mutlaka kulak çöpüyle dene baktın ki oluyo hemen serçe parmağa geçersin sonra.olmaması için bi sebeb yok tatlım kendini hazır hissetmiyomuşsun demekki o yüzden yapamamışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…