Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen ne alemdesin bebişim ????

iyiyim canım regl devam ediyor bu süre zarfında sizleri okuyup gaza gelmeye çalışıyorum işte. sağolsun kocişin yazması gerekenleri yazıyorum bi taraftanda. benim kocişte tembel teneke oldu sen nasılsın tatlım?

vayyyyy edepsizlerrrr vayyyy kıs sölee onlaraa orta yerde yapmasınlarrrrr arabanın altını tercih ederler geneldee eeee onlarında bi fantazisi var herhaldeee ayyyy böğğğğ kuscam şimdiiiii

yok kıs bizimkiler öle açıktaaaa....

hemde ne fantassssssiiiiii....valla sende bende yoktur........

kusma leyyyyyynnnn...onlarında canı var....

selam bende geldim arnıza. bugün egzersize devam edecektim tam ne oldu biliyomusunuz vajinin kankası regl oldum.yawww ne zamn karar versem aynı şey oluyor. 2 3 gün önce geldi

selam bende geldim arnıza. bugün egzersize devam edecektim tam ne oldu biliyomusunuz vajinin kankası regl oldum.yawww ne zamn karar versem aynı şey oluyor. 2 3 gün önce geldi

olsun canm dinleniver sen de biraz sonra çok yorulucaksınhem bu süre içinde burda daha çok motive olursun.insan kendini ne zaman hazır hissetse bişey çıkıyo zaten ama olsun sabreden derviş muradına erermiş

araba hareket ederse ne olucak:)

bütün foyası ortaya çıkıcak fingirdeklerin

haklısın canım... bugün bu konuyu yatana kadar düşüncem yatmadan öncede kulak çubuuu deniycem streç geçiriyoz dimi ya da serçe parmak deniycem

canım ben streçleyerek rahat etmiştim eldiven ve prezervatif büyük geldi parmaklarıma streçleyip jelledim sonra ıkınırken oraya sokuverdim parmağı valla kaydı gitti.sen ister kulak çöpüyle başla ister serçe parmakla ama bence ne kadar büyük bişey sokarsan o kadar rahat giriyo gibi geliyo bana.çok tedirgin olursan kulak çöpüyle başla

bir defa sizleri okudum bende yaparım dedim kalktım regliyim o zamanda serçe parmak neredeyse hepsi girdi sonuçta düşündüm spiral takarkende regl döneminde çağırıyorlar dedim. hepsine yakın girdi hemde daha kolay oldu.o bölge daha ıslak olduğu için mens döneminde

canım o halde bile egzersizi yapabildiysen sen bu işi çabuk bitirirsin valla.ne cesaret varmış maşallahh

canım ama regl dönemlerinde mikrop kapmaya daha müsait oluyomuş vaji yani tam emin değilim ama ben öyle duymuştum

canım ama regl dönemlerinde mikrop kapmaya daha müsait oluyomuş vaji yani tam emin değilim ama ben öyle duymuştum

evet cnm cım öle...ilişki de önermez misal dr.lar rahimin biraz aşağı sarkarmış ..bu baskı yapabilir
acı duyabilirsiniz...egz yapmayınnn...bence...bitince oohhh misler gibi yaparsınız...

bazen o kadar cesaret geliyorki beni tanıyamazsınız bazende inanılmaz tırsakkkkkkk.işte o cesaretli zamanlarımda o son hamleyi yapabilsem

kıssslarr bunu psikolog ve de jinewkolog söyledi. ama siz yinede yapmayın.çünkü iyi dezenfekte etmezsen dediğiniz gibi sonuçta mantar ne bileyim bişeylr olurrr

berfenurr özelden mesaj atmışsın teşkkk.haklısın arkadaşım herkesin yardımları için teşekkür ederim.psikolg bile bu kadar uğraşmadı be kısssslarrrr.

kıssslarr bunu psikolog ve de jinewkolog söyledi. ama siz yinede yapmayın.çünkü iyi dezenfekte etmezsen dediğiniz gibi sonuçta mantar ne bileyim bişeylr olurrr

canm işte belli olmuyo bazen ne kadar iyi dezenfekte etsen de mikrop kapabiliyosun bazıları da hiç dikkat etmediği halde hiçbişey olmuyo

sllm ballarıımmmmm:):):)napıyosunuz bakalımmm bi eve gitsemde gün bitseeeee....duş alsam kocişi beklesemmm :):): bu arada VENUScüm teşekkrler 3 .aşamaya almışşısn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…