- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.021
sen ne alemdesin bebişim ????
vayyyyy edepsizlerrrr vayyyykıs sölee onlaraa orta yerde yapmasınlarrrrr arabanın altını tercih ederler geneldee eeee onlarında bi fantazisi var herhaldeee ayyyy böğğğğ kuscam şimdiiiii
vayyyyy edepsizlerrrr vayyyykıs sölee onlaraa orta yerde yapmasınlarrrrr arabanın altını tercih ederler geneldee eeee onlarında bi fantazisi var herhaldeee ayyyy böğğğğ kuscam şimdiiiii
selam bende geldim arnıza. bugün egzersize devam edecektim tam ne oldu biliyomusunuz vajinin kankası regl oldum.yawww ne zamn karar versem aynı şey oluyor. 2 3 gün önce geldi
araba hareket ederse ne olucak:)
araba hareket ederse ne olucak:)
haklısın canım... bugün bu konuyu yatana kadar düşüncem yatmadan öncede kulak çubuuu deniycem streç geçiriyoz dimi ya da serçe parmak deniycem
olsun canm dinleniver sen de biraz sonra çok yorulucaksınhem bu süre içinde burda daha çok motive olursun.insan kendini ne zaman hazır hissetse bişey çıkıyo zaten ama olsun sabreden derviş muradına erermiş
bütün foyası ortaya çıkıcak fingirdeklerin
bir defa sizleri okudum bende yaparım dedim kalktım regliyim o zamanda serçe parmak neredeyse hepsi girdi sonuçta düşündüm spiral takarkende regl döneminde çağırıyorlar dedim. hepsine yakın girdi hemde daha kolay oldu.o bölge daha ıslak olduğu için mens döneminde
bir defa sizleri okudum bende yaparım dedim kalktım regliyim o zamanda serçe parmak neredeyse hepsi girdi sonuçta düşündüm spiral takarkende regl döneminde çağırıyorlar dedim. hepsine yakın girdi hemde daha kolay oldu.o bölge daha ıslak olduğu için mens döneminde
canım ama regl dönemlerinde mikrop kapmaya daha müsait oluyomuş vaji yani tam emin değilim ama ben öyle duymuştum
öyle tabiki ben elimi antiseptik solüsyonla iyice yıkıyordum sonra deniyordum
canım ama regl dönemlerinde mikrop kapmaya daha müsait oluyomuş vaji yani tam emin değilim ama ben öyle duymuştum
kıssslarr bunu psikolog ve de jinewkolog söyledi. ama siz yinede yapmayın.çünkü iyi dezenfekte etmezsen dediğiniz gibi sonuçta mantar ne bileyim bişeylr olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?