Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canm işte belli olmuyo bazen ne kadar iyi dezenfekte etsen de mikrop kapabiliyosun bazıları da hiç dikkat etmediği halde hiçbişey olmuyo

parmak orada bir ete dayanıyor artık nersiyse bilmiyorum orada bir yanma hissi oluyor ama çok değil o zaman koruyorum.benim parmak o zaman kaskatı oluyor .ne yapayım

kızlarrrr bayram fm dinleyinn ....fatih öztürkün sırlar duası kitabı 730 sayfalaık bi kitappp şifa kitabııı 50 tl almayı düşünüorummm alıpp muradına erenlerr arıoo bende alacammmm nasip olursa inşallah devamlı dinledim bir radyodurrr

çok teşekkür ederim ilgin için

kuşum nasılsın bitanem yolladın mı kaynananları

parmak orada bir ete dayanıyor artık nersiyse bilmiyorum orada bir yanma hissi oluyor ama çok değil o zaman koruyorum.benim parmak o zaman kaskatı oluyor .ne yapayım

canım içeride parmak ete değiyo tabi bi de gergin olunca tabi daha çok hissediyosun hatta şiş gibi geliyodu bana ama zamanla içerisine alışıcaksın.korkulcak bişey değil tatlım panik yapıyoruz ondan bi tedirginlik oluyo.

bende regl olcam galiba migrenim coştu bu gün iyi diyelim iyi olalım

selam bende geldim arnıza. bugün egzersize devam edecektim tam ne oldu biliyomusunuz vajinin kankası regl oldum.yawww ne zamn karar versem aynı şey oluyor. 2 3 gün önce geldi

öyle tabiki ben elimi antiseptik solüsyonla iyice yıkıyordum sonra deniyordum

canım reglken egzersiz yapabilirim diyosan bak bana doktor önermişti tampon al en küçük boyundan onunla dene hem steril hemde boy boy ilerleyebilrsin

uleynnn aynı aşamada oluptaa yenemeyen bi ben kaldım haaaaa ah ulan ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…