Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah hayırlısı ile şu mum işini bu akşam bitirmem lazım. Esracım sen dilatörle denemiştin dimi senin yaptıkların çok önemli çünkü sen inanılmaz korktuğundan bahsediyorsun sürekli o yüzden sana soruyorum senden farksız değilim.

canm işte belli olmuyo bazen ne kadar iyi dezenfekte etsen de mikrop kapabiliyosun bazıları da hiç dikkat etmediği halde hiçbişey olmuyo

kızzz msn bak ben boşunamı yazıyom 1 saattir sana

sllm ballarıımmmmm:):):)napıyosunuz bakalımmm bi eve gitsemde gün bitseeeee....duş alsam kocişi beklesemmm :):): bu arada VENUScüm teşekkrler 3 .aşamaya almışşısn..

bebişim siz yeterki ilerleyin ben sizi listeler arasında dans ettircem demiştim

canım ben radyo dinleyemiyorum şirkette ama yazdığını okuyunca aklıma şu geldi bebek için bazı sayfalarda hep beraber dua okuyor kızlar bizde burada yapabiliriz diye düşünüyorum benim vaktim olurda okuyabilirmiyim söz vermiyorum ama en azından evde olan arkadaşlar başaranlar yada egzersiz yapanlar bu şekilde destek olabilirler birbirlerine diye düşünüyorum sonuçta en makbul olan dua kulun kula ettiği hayır duası imiş

nasıl oliym tatlişkolarım :) iyiyim, süperim, bomba gibiyim :) fazla mı abarttım?

ayyyyy bunu okuyunca kendimi gördüm bende egsersizlerde pek bi bombaydım bu sebepten kolay aştım merak edenler 1,500-1,600 sayfalarda okuyabilirsiniz benim çömezlik günlerimi

bebişim eet ben çok korkuyordum bak şöyle yaptım şimdi sırt üstü yattım derin derin nefes alıp rahatladım sonra nefes alıp karnımı şişirip yavaşça veirken dilatörü soktum zaten vaji kendi alıyor bitanem

olabilir aslında herkes kuran okumasını biliomu acabaaa hergün birimize toplu yasin okuyabilirizzzzz yasini şerif her derde devadırrr.....ben tek başıma 4444 tefriciye çekmiştim hırs yapmıştım 20 güne bitirmiştim şok olmustum kendimeeee......dediğim gibi yasini serif hergün topluca sırayla bi arkadaşımız adına okuyabilirizzzz....

kız esra sen cidden çok korkuyodun hep acıyo mu acıyo mu diye soruyodun tartışmıştık bile hatta bak ne kadar kolaymış dimi?

merhabalar , daha önce buradan bi kaç kez yazmıştım ara arada takip ediyorum siteyi benim size bi sorum olacak . bende evde sürekli egz.yapıyorum bu aralar falus kullanıyorum ve 3. boy fallusdayım 1ve 2. de sorun yok tamamını çok rahat yapıyorum eşimlede deniyorum bi sıkıntı yok ama 3 boy fallu yarısı giriyo daha devam edicem aslında kasma falan yok hiç ama aşırı bi yanma oyuyo devam edemiyorum ne yapmam gerek bi kezde p... denemesi yaptık oda biras oldu ama daha fazla devam etmedik yanma olur diye bana yardımcı olurmusunuz teşekkürler şimdiden

şimdi kızlarrr. ben tek parmağı dün rahaaar rahat halettim. bugün 2 parmağa mı geçiym. ne dersiniz?

tatlım rahatsan geç bence ama gerçekten rahatsan.çok da oyalanmaya gerek yok rahat olduğunu anlar anlamaz bi büyük parmağa ya da aparata geç.zaten yapamazsan demek ki gerçekten rahat değilmişsin hazır değilmişsin demektir.ama çok azimli gördüm ben seni bir kaç güne başarıcaksın gibi

inşallah canım yaa ... çok hevesli ve umutluyum ama hayal kırıklığından da korkmuo diilim aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…