- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.061
canm işte belli olmuyo bazen ne kadar iyi dezenfekte etsen de mikrop kapabiliyosun bazıları da hiç dikkat etmediği halde hiçbişey olmuyo
sllm ballarıımmmmm:):):)napıyosunuz bakalımmm bi eve gitsemde gün bitseeeee....duş alsam kocişi beklesemmm :):): bu arada VENUScüm teşekkrler 3 .aşamaya almışşısn..
kızlarrrr bayram fm dinleyinn ....fatih öztürkün sırlar duası kitabı 730 sayfalaık bi kitappp şifa kitabııı 50 tl almayı düşünüorummm alıpp muradına erenlerr arıoo bende alacammmm nasip olursa inşallah devamlı dinledim bir radyodurrr
nasıl oliym tatlişkolarım :) iyiyim, süperim, bomba gibiyim :) fazla mı abarttım?
kızzz msn bak ben boşunamı yazıyom 1 saattir sana :29
boşuna olur mu yaw yanımda birileri vardı bebişim şettiremedim
İnşallah hayırlısı ile şu mum işini bu akşam bitirmem lazım. Esracım sen dilatörle denemiştin dimi senin yaptıkların çok önemli çünkü sen inanılmaz korktuğundan bahsediyorsun sürekli o yüzden sana soruyorum senden farksız değilim.
huuuu huuuuu eminecancelik sana sesleniyorummmmm....
huuuu huuuuuu
sayın emine cançelik sayın emine cançelik danışmadan çağrılıyosunuzzzz
canım kızlar eski yorumları okuyo galiba görmüyolar bizi
kızzz msn bak ben boşunamı yazıyom 1 saattir sana :29
boşuna olur mu yaw yanımda birileri vardı bebişim şettiremedim
kıssss venüstennnn msn i bende istiyommmmmmm...... :2::2::2:
bebişim eet ben çok korkuyordum bak şöyle yaptım şimdi sırt üstü yattım derin derin nefes alıp rahatladım sonra nefes alıp karnımı şişirip yavaşça veirken dilatörü soktum zaten vaji kendi alıyor bitanem
ben kendi 2 parmağımı kocişin parmaklarını mumu denedim bişeycik olmadı walla
şimdi kızlarrr. ben tek parmağı dün rahaaar rahat halettim. bugün 2 parmağa mı geçiym. ne dersiniz?
huuuu huuuuu eminecancelik sana sesleniyorummmmm....
Huuuu huuuuuu
şimdi kızlarrr. ben tek parmağı dün rahaaar rahat halettim. bugün 2 parmağa mı geçiym. ne dersiniz?
tatlım rahatsan geç bence ama gerçekten rahatsan.çok da oyalanmaya gerek yok rahat olduğunu anlar anlamaz bi büyük parmağa ya da aparata geç.zaten yapamazsan demek ki gerçekten rahat değilmişsin hazır değilmişsin demektir.ama çok azimli gördüm ben seni bir kaç güne başarıcaksın gibi
sabah boşanma dilekçesi verdik............
kız esra sen cidden çok korkuyodun hep acıyo mu acıyo mu diye soruyodun tartışmıştık bile hatta bak ne kadar kolaymış dimi?
kız esra sen cidden çok korkuyodun hep acıyo mu acıyo mu diye soruyodun tartışmıştık bile hatta bak ne kadar kolaymış dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?