Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar aklıma geldikçe kegel hareketleri yapıorum iş yerimde ama sonrasında wc ye gitme ihtiyacı duyuyorum psikolojik bi durummu bu her şeyi burda soruyorum ama birtek siz anlıyorsunuz halimden kızlar ...

gülüm icraat var ama doğru yöntemi öğrenmek için sormam gerek ben dr. a gidimmi kendimmi yapım napıym bunu soruyom size..... kankslar

gülüm icraat var ama doğru yöntemi öğrenmek için sormam gerek ben dr. a gidimmi kendimmi yapım napıym bunu soruyom size..... kankslar

canım doktora gitmek seni rahatlatıyorsa devam et doktorun bir faydasıda eşininde o anda yanında olması ve gerektiğinde doktorunun onunla konuşması...çünkü bizler bi şekilde burada dertleşiyoruz ama kocişler onlar napsın kimselere anlatamıyorlar hep içlerine atıp biriktiriyorlar eş açısından da zor bi durum ben hem burdan hem doktordan faydalandım burası en çok bana iyi geldi eşimde doktora sormak istediklerini sordu derdini anlattı gerektiğinde doktor sadece onunla görüştü onu dinledi....ben olsam devam ederdim çift dikiş olsun dahada pekişsin bilgiler ben mesela burda bişey okuyodum hemen doktora soruyodum böyle böyle bişey varmış diye ben ikna olana kadar onu anlatıyordu sonra bende burdaki arkadaşlara anlatıyodum böyle böyle oluyomuş diye

canım ben 5 aylık evliyim... aynen benim eşimde çok sinirleniyo dr. dan bi çıkıyorum suratı 5 karış küfür ediyo resmen dr. a :) git kızları ndediğini yap dedi bugün..... artık başlıyorum bugün parmak sokmaya.... venüs ten de sopa geldi yarın rapor vercem :) çekincem sadece şu hiç bir erkek karısının kadın doğumcu ya gidip te kızlığı aldırmasını istemez ya..... egzersizle benim kızlığım bozulursa yine dr. yapmış gibi bişiy oluyo... yani yine eşim bozamıyo kızlığı tek çekincem şuydu...... yani eşim bozluyo kızlığı ben bozuyom gibi geliyo.... ama burdana öğrendiğim de kızlık egzersiz anında bozulmuyomuş.....

bak canm kendinle dalga geçmeye başladıysan bitmiştir bu iş benceen azından moral yerinde ee o da tam olunca işin çok daha kolay

sağol tatlım ya napıyımki bunca zaman tut içnde şimdi sizleri bulmuşken rahat rahat içimi dökmek
istiyorum dünden beri moralim düzgün sizlerle yazışmam sizlerin desteği çok moral oluyor bana herkeze çok teşekkür ediyorum allah razı olsun

canm boşver kızlığı falan ya sonuçta eşin ömür boyu böyle kalmanı da istemez ki.hepimiz doğal yollardan herkes gibi olsun isterdik ama olmadı işte.illa da eşim bozsun diyorsan eşin yapsın o zaman egsersizleri.yalnız benim kızlığım nerde acaba??ne egsersizde bişey oldu ne de ilişkide.kırmızı gelmeyince sen nerden anlıycaksın ki bozuldu mu bozulmadı mı diye.ben bişey anlamadım valla.sonuçta herkesten kırmızı gelmez ki.sen takma onları kafana bu bi takıntı bence ve biz takıntılarımızın kurbanı olmadık mı zaten salla gitsin hem eşim de sorun etmez demiştin o etmiycekse sen de etme

haklısın canım... bugün bu konuyu yatana kadar düşüncem yatmadan öncede kulak çubuuu deniycem streç geçiriyoz dimi

haklısın canım... bugün bu konuyu yatana kadar düşüncem yatmadan öncede kulak çubuuu deniycem streç geçiriyoz dimi ya da serçe parmak deniycem

kader arkadaşım eşimde aynen çıkıoz surat 5 karışş küfür edio ozaman ben neden gelim psikolaga dedimm...bak sen daha yenisin ben 1.5 senelik evliyim ve ben açtırmayı düşüntümmm bna kadın doğum aç dersen açayım ama neden bunu eşine yaşatmayasınki her kadın gibi dediii yok dedim ben açtırmak istiorum dedim ama biliorum açılcak bişi yok bunu bile bileee yok açtırcam dedimm .... sonra karar verdim burda arkadaşlarda destek verdiii egsersize başladımmm ve yarısındayım suan.. iyiki böle kızlıkm açtırmaaa gibi aptal bişeyi yapmamışım dedim yapacsktım çünkü kararlıydım çok sükür yaptırmadımmm....kızlık bozulması dieee birşey yok burda başaran arkadaşlara sor bkim parmak sokuptaaaa kanaması oldumuuu dieee egsersiz yapanlarda kanama olmuo çünkü biz milim milim oraya bişeler sokup esnettiğimiz içinn kanama olmuoo...bana psikolok demişti kızlık zarı die birşey yoktur ilk gece aniden sokulmasıııı vajinanın yandaki damarları kanatmasıdır dedi budaaa el kesilmesi gibi bişey bile deil dedi sadece toplumun abartması dediiiii inanmamıştım bunaaa amaa yasadıkca inandım.senden kanama olmaz çünkü sen egsersiz yaparak esneteceksin dediii.. sende bi besmele cek başlaa bak daha çok yenisin daha kolay atlatırsın eminimkiii.....

kesinlikle katılıyorummmmmm...ne kızlığı tatlımmmm...salla gitsin bence..bozulması , patlaması
çatlaması filan geçelim artık bunları...kocişlerinize kavuşacaksınız bunu düşünün...yahu...
üstelik egz.esnasında kızlık bozulması zor...o kadar rahat olduğunda zati p...le deneyeceksinnnn..

hep aklıma şu geliyo kızlar.... kızlık çok önemli onu bozmak için bakire bi kıza adamlar ne paralar döküyolar.... filmlerde olsun dizilerde oldun bunu gördükçe kızlığın ne kadar önemli birşey olduğu beynime yerleşmiş ya bu yüzden böyleyim

şu anda tek düşüncen egzersiz olsun bebişim hiç başka bişeyi takma kafana biliyorum biz bu şekilde namus timsali olarak yetiştirildik tabiki bencede önemli ama bizim yaşadığımız bu kabusların sebebide o kızlık zaten...o kadar fazla önem verdikki hayatımızın merkezine yerleştirdik şimdide o tabuları yıkmaya uğraşıyoruz...sen hemen egzersizlere başla sıkı bir çalışma programı yap kendine sonra kocişinin kollarına bırakıver kendini yawwww bahar geldi canlanın ayollll

ayyy bizim şirketin arkası kaynıyorrrrr vallaaaa
sabahtan beri gülüyorusssss....
miyavvvvvvvvv ....

vayyyyy edepsizlerrrr vayyyy kıs sölee onlaraa orta yerde yapmasınlarrrrr arabanın altını tercih ederler geneldee eeee onlarında bi fantazisi var herhaldeee ayyyy böğğğğ kuscam şimdiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…