- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.001
canım benim bak dr yalnız bak demiş bakmamışsın zaten doktordanda soğumuşsunuz eşinle sen anladığım kadarı ile...birde şöyle bir durum var sen kendi başına egzersizini yaparsan daha çok kendine güvenin gelir benim doktorum da bana hep yalnız yap diyordu çünkü bir erkek için karısını o şekilde egzersiz yaparken görmek gerçekten onlarıda psikolojik etkiliyor eşli egzersizlere geçene kadar mümkün oldukça eşinizin yanında egzersiz yapmayın kendinizi onun yerine koyun eşinizi yapay bi vajina ile egzersiz yaparken düşünmek size ne kadar itici gelir...canım sen önce bi aşamalarını tamamla eşli egzersize geçince düşünürsün eşinin yapmasını....bak bu gün 1. ödevin tek başına bakmak ve dokunmak yarın rapor vereceksin ona göre walla bu sefer terlik geliyoooo heeeeleynnnn pıtır pıtır soru sormayı biliyon icraate gelince yok bişeyyyyy :84:
venüzcüğüm benide yaz oraya aynaya bakmaktan parmağını sokamadı daha keşif yapıo die ayy bugün neşem iyi sizlerin sayesinde :))
gülüm icraat var ama doğru yöntemi öğrenmek için sormam gerekben dr. a gidimmi kendimmi yapım napıym bunu soruyom size..... kankslar
canım bende senin gibiydimmm psikiyatriye eşimle gittik ama eşim psikiyatrıye gidince sinirlenioo sadece benim gitmemi istiooo ama psikiyetri haftada 1 eşi istio eşimde sinirlenio ben nasıl izin alcam eşim vajınusmusmu dicem diodu ben 1.5 ay ite kaka gittim bıraktımmmm ve anladımkiii burda arkadaşların sölediklerinin aynısını sölüo bideee burdakiler seni dahda motive ediorrr...psikiyatriii biii hasta gibi bakıo snaa iyileşirse iyileşsin iyileşmese bananne ister gelsin ister gelmesin banane gözüyle bakıo...ne kadarlık evliydin sen arkadaşım.....çok başlardasın canım benim korkun vardır şimdi senin ama inanki bizde senin gibiydikkk valla ben eski halimi hatırladıkça gülüorum yok yokk orası delik deildir diodumm burda arkadaşların verdiği egsersizleri söylediği sözleri dikkate al eminimmm yeneceksin bak bana p...s yarısına geldim eşim banaaa geçenlerde artık seni karım gibi hissediorum dediiii...ben 1 parmakla başladım 2 parmağımı sonuna kadar aldım simdi p...s yarısındayım ve eminimki bunu sende çok kolay yapacaksın sadece biraz zamana ihtiyacın varr bizle ol devamlı .
bak canm kendinle dalga geçmeye başladıysan bitmiştir bu iş bence en azından moral yerinde ee o da tam olunca işin çok daha kolay
canım ben 5 aylık evliyim... aynen benim eşimde çok sinirleniyo dr. dan bi çıkıyorum suratı 5 karış küfür ediyo resmen dr. a :) git kızları ndediğini yap dedi bugün..... artık başlıyorum bugün parmak sokmaya.... venüs ten de sopa geldi yarın rapor vercem :) çekincem sadece şu hiç bir erkek karısının kadın doğumcu ya gidip te kızlığı aldırmasını istemez ya..... egzersizle benim kızlığım bozulursa yine dr. yapmış gibi bişiy oluyo... yani yine eşim bozamıyo kızlığı tek çekincem şuydu...... yani eşim bozluyo kızlığı ben bozuyom gibi geliyo.... ama burdana öğrendiğim de kızlık egzersiz anında bozulmuyomuş.....
canm boşver kızlığı falan ya sonuçta eşin ömür boyu böyle kalmanı da istemez ki.hepimiz doğal yollardan herkes gibi olsun isterdik ama olmadı işte.illa da eşim bozsun diyorsan eşin yapsın o zaman egsersizleri.yalnız benim kızlığım nerde acaba??ne egsersizde bişey oldu ne de ilişkide.kırmızı gelmeyince sen nerden anlıycaksın ki bozuldu mu bozulmadı mı diye.ben bişey anlamadım valla.sonuçta herkesten kırmızı gelmez ki.sen takma onları kafana bu bi takıntı bence ve biz takıntılarımızın kurbanı olmadık mı zaten salla gitsin hem eşim de sorun etmez demiştin o etmiycekse sen de etme
canm boşver kızlığı falan ya sonuçta eşin ömür boyu böyle kalmanı da istemez ki.hepimiz doğal yollardan herkes gibi olsun isterdik ama olmadı işte.illa da eşim bozsun diyorsan eşin yapsın o zaman egsersizleri.yalnız benim kızlığım nerde acaba??ne egsersizde bişey oldu ne de ilişkide.kırmızı gelmeyince sen nerden anlıycaksın ki bozuldu mu bozulmadı mı diye.ben bişey anlamadım valla.sonuçta herkesten kırmızı gelmez ki.sen takma onları kafana bu bi takıntı bence ve biz takıntılarımızın kurbanı olmadık mı zaten salla gitsin hem eşim de sorun etmez demiştin o etmiycekse sen de etme
canım ben 5 aylık evliyim... aynen benim eşimde çok sinirleniyo dr. dan bi çıkıyorum suratı 5 karış küfür ediyo resmen dr. a :) git kızları ndediğini yap dedi bugün..... artık başlıyorum bugün parmak sokmaya.... venüs ten de sopa geldi yarın rapor vercem :) çekincem sadece şu hiç bir erkek karısının kadın doğumcu ya gidip te kızlığı aldırmasını istemez ya..... egzersizle benim kızlığım bozulursa yine dr. yapmış gibi bişiy oluyo... yani yine eşim bozamıyo kızlığı tek çekincem şuydu...... yani eşim bozluyo kızlığı ben bozuyom gibi geliyo.... ama burdana öğrendiğim de kızlık egzersiz anında bozulmuyomuş.....
egzersiz anında kızlığı bozulan var mııııııııııııııııııııııııı:97:
hep aklıma şu geliyo kızlar.... kızlık çok önemli onu bozmak için bakire bi kıza adamlar ne paralar döküyolar.... filmlerde olsun dizilerde oldun bunu gördükçe kızlığın ne kadar önemli birşey olduğu beynime yerleşmiş ya bu yüzden böyleyim
emine ne yaptın kısssss..hiç sesin çıkmıyorrrr...
kızlar kediler bile kıpır kıpır
miyavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv hadi canlanın
ayyy bizim şirketin arkası kaynıyorrrrr vallaaaa
sabahtan beri gülüyorusssss....
miyavvvvvvvvv ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?