- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.141
arada oluyo işte tatlım bebişiniz de olursa hayırlısıyla eviniz şenlenir dert tasa kalmaz inşallah
canm o baskıdan oluyo bi de çişinin gelmesi doğru yaptığını gösterir işte orgazm noktasından kaynaklanıyor bu durum
nazlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııdan özümee özümden nazlıyaaaa sesim geliomu deneme 1 2kız nazlıı benim günüm 3 gün geçtiiiiiii ben yumurtlama döneminde 1 keresinde içime boşaldı p...s yarıya aldımdaaa..şimdi benim günüm 3 gün geçikti amaa araada adet olcakmısım gibi karnım ağrıoo sonra geçiooo hiç bişi yokmus gibi sonra kasık batmasıı oda geçio sonra hiç bişi olmamış gibiii 4 gündür böleyim strestenmi acaba yoksa gebemiyim...inşallah gebeyimdirrr.... nazlıcım aydınlat beniiii........ hamile olsam adet ağrısı gibi olurmikiiii
ya içeriye bişey soktukça çişim geliyor gibi oluyor sizce neden?Bir yandan bişeyler sokma derdinde oluyorum sonra orayı rahat bıraktığımda çişim kaçacakmış gibi hissediyor, kendimi rahat bırakamıyorum
nazlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııdan özümee özümden nazlıyaaaa sesim geliomu deneme 1 2kız nazlıı benim günüm 3 gün geçtiiiiiii ben yumurtlama döneminde 1 keresinde içime boşaldı p...s yarıya aldımdaaa..şimdi benim günüm 3 gün geçikti amaa araada adet olcakmısım gibi karnım ağrıoo sonra geçiooo hiç bişi yokmus gibi sonra kasık batmasıı oda geçio sonra hiç bişi olmamış gibiii 4 gündür böleyim strestenmi acaba yoksa gebemiyim...inşallah gebeyimdirrr.... nazlıcım aydınlat beniiii........ hamile olsam adet ağrısı gibi olurmikiiii
Bir gün bir derde düşersen Rabbine dönüp, "Benim Büyük Bir Derdim Var..." deme…! Derdine dön ve "Benim Herşeye Kadir Bir Rabbim Var...!" de. ...
Valla canım...yumurtlama döneminde olunca ihtimal daha fazla,ayrıca benim ilk belirtilerimde regli belirtisi gibiydi...Şimdi kesin birşey demek yanlış olur ama strestende olabilir,çünkü kelebektede aynı belirtiler vardı ama kan testi negatif çıkmıştı...Sanırım herkeste bu belirtiler kişiden kişiye farklılık gösteriyor,bence birkaç gün bekle ve sonra idrar testi yap..Aslında vajiyi yenmeden hamile kalma taraftarı değilim,yani ben olsam düşünmezdim ama tabi kısmet...olacak olduktan sonra yapacak birşey yok...herşeyin hayırlısı tatlım...
o esnada üstte ben olsam nasıl olur?koyvermeye çalışsam, uzun uzun şu parmaklarla uğraşmasam, egzersizleri yaparken bi yandan korkuyorum eşimin hakkı falan filan ..diye
canm zaten genelde bi çok kişi üstte başarıyor.ben üstte başaranlardanım mesela.sanki üstte daha kolay giriyor.canm egsersiz yapmadan da olabilir tabi sonuçta herkes egsersiz yapmıyo ama başarı oranı daha düşük olur tercih senin.bi de kişiden kişiye değişiyor tabi bu durum senin korkularına bağlı az mı çok mu.kendine güvenin tamsa cesaretin varsa olabilir de.herşey sende bitiyor
nasibimdeeee varsa olur yoksa olmazzz...ama istiorum çok istiorum eşim için özellikleee ...vajiyi artık yenmiş gösüyle bakıorum yarısını aldım yaniii korkum yokkk..geçenlerde eşimm seni artık gerçekten karım gibi hissediorum içine alabiliosun dioo...erkekler içinde ne kadar zor bişii aslındaa baksana benimkisiniii sadece içine girmesiii onaa dünyalara bedel olduu...neysee dedim gibi hayırlısı hakkkımdaaaa...
canm zaten genelde bi çok kişi üstte başarıyor.ben üstte başaranlardanım mesela.sanki üstte daha kolay giriyor.canm egsersiz yapmadan da olabilir tabi sonuçta herkes egsersiz yapmıyo ama başarı oranı daha düşük olur tercih senin.bi de kişiden kişiye değişiyor tabi bu durum senin korkularına bağlı az mı çok mu.kendine güvenin tamsa cesaretin varsa olabilir de.herşey sende bitiyor
canım eger 20 gr lık tüpten aldıysan yeteceği kadar sık 5de biri gibi. bide onun 5 li olanı var 5 tane tüp bir tanesini sıkıcaksın aynı miktara denk geliyor cnm.
annem sanaa elektirikmiii çarptı yafyummmm o saçlar ne öleeee
çok sağol canım. sayfalardır okuyorum valla. kociş yolda şimdi birazdan gelir bakalım. çoookkk heyecanlıyım çokkkkkk
niye öyle diyon kıs ben bayılırım kıvırcık saça bonus gibi keşke benim de öyle olsaydı benimki dalgalı:
nasibimdeeee varsa olur yoksa olmazzz...ama istiorum çok istiorum eşim için özellikleee ...vajiyi artık yenmiş gösüyle bakıorum yarısını aldım yaniii korkum yokkk..geçenlerde eşimm seni artık gerçekten karım gibi hissediorum içine alabiliosun dioo...erkekler içinde ne kadar zor bişii aslındaa baksana benimkisiniii sadece içine girmesiii onaa dünyalara bedel olduu...neysee dedim gibi hayırlısı hakkkımdaaaa...
hadi şimdiden gazan mübarek olsun,,,hayırlı haberlerle gel
bende ıstıyom banane
inşallah anofelcim. desteğiniz için çok teşekkürler. umarım hepimiz en kısa sürede başarırız...
stresten olamıorum galibaaa şimdii sancım geldiiiii adet sancısııı gibiiii ayyy karnım çok ağrıooo
kıssss azıcık sabır eyleeee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?