Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar nasılsınız ben geldim alese başvurdum kuaföre gittim geldim siz ne ler yaptınız bakem ...

hoşgeldin süslü kokona:108:

canm arada olur öyle şeyler ama stres yaptıkça daha kötü olur bebek çalışmaları.oluruna bırakın canm vallahi nazar mı değdi ne kk nın meleklerine:nazar:

bende arkadaşa katılıyorum, bence tartışmaya girmeden önce kendine bir sor haklı mı olmak istiyorum mutlu mu?Gereksiz yere tepkiler verme, aksi takdirde verdiğin şiddette sana geri döner.Akşam eve sağsalim senin için eve gelmesi bile eşine sarılman için yeterli bir sebep bence.

hoşgeldin telebeiiim

hayırdır midyem size nolduuuu ???? nazarmı değdi kızlar topiğimize bi nazar boncuğu takalım

aman canım ya nolsun vajıyı yenınce bebek calısmaları cıddıye bınınce sınırler daha cok gerılıyor oncelerı umudumuz yoktu ya sallamıyorduk sımdı ılıskıler bıle cocuk ıcın oluyor ne bıleyım ıste oluyor boyle bazen

hoşgeldin süslü kokona:108:

canm arada olur öyle şeyler ama stres yaptıkça daha kötü olur bebek çalışmaları.oluruna bırakın canm vallahi nazar mı değdi ne kk nın meleklerine:nazar:

valla canım nsanın elınde degıl bazen ıkımızde barut gıbıyız arada patlamalar oluyor yınede cok sukur su vajı bıttı en azından aman napım kendılıgınden olmazsa tup olur dıyorum ama o bı umut var ya ınsanı mahvedıyormus

ya içeriye bişey soktukça çişim geliyor gibi oluyor sizce neden?Bir yandan bişeyler sokma derdinde oluyorum sonra orayı rahat bıraktığımda çişim kaçacakmış gibi hissediyor, kendimi rahat bırakamıyorum

günaydın cnmcm kesinlikle vazgeçmeyin kızlar burayı bulmuşken hele yenmeniz yakındrı kesinlikle...
[/COLOR]

gebelik testi alsammıı die düşünüorummm boşuna para verip hayal kırıklığınada uğramak istemiorum varsadaaa hemen çıkarmı onuda bilmiorummmmm:95::95::95::95::95:
leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn noluyoooooooooooooooooo hamişmisin yoksam bende bu ay 4 gün geç oldum strestendir 3 gün daha olmassan yap idrar testi cnmcm
inşallah deilsindir vajiyi yenmeden hamiş kalmak yok ona göre

canım umutsuzluk yok mumuda popo yönüne dogru yapacaksın canımcım direk karsıya ittirme gitgel rahat yapmaya başladıgında mumu pamukla biraz daha kalınlastır cnm
Mum egze. ne kadar süre il yapmam gerekiyor ?

pandoyuuuu çok merak ettim ne yaptı ne ettiii acabaaaaa
bende panodyu cok merak ediyorum inş. yenmiş olarak gelir
cnm egz. başla derim ben psikiyatrı sevmediysen olmuyor çünkü dr. çok öenmli benim dr. çok oyaladı beni halbukli ben çok çabuk çözebilecekmişim ama kk sayesinde bir haftada çzödüm önemli olan kafanıza ben bunu çözeceğimi yerleştirip egz. başlamak cnmcm eşinin yanında bencde yapma eşliye geçince yaparsın cnmcm biran önce başla bence.
venüzcüğüm benide yaz oraya aynaya bakmaktan parmağını sokamadı daha keşif yapıo die ayy bugün neşem iyi sizlerin sayesinde :))
olcak bebişim azcık cesaretle başladınmı gerisi gelcek üstüne düş bebişim olacak.
heyyyy slm milletttt
slm cnmcm nasılsın annemmmmmm
egzersiz anında kızlığı bozulan var mııııııııııııııııııııııııı:97:

valla benim bozulmadı ilk p... denemseinde bozuldu ama bozulsa ne olacak cnmcm zaten zar yüzünden vaji olmadıkmı bırakın lütfen zarı falan cncm bu hastalık psikolojik ve yenmek için egz. yapmak zorundayız ben bozulan duymadım lütfen cıkar bunları aklından cnmcm ve egz. başla lütfen...

nazlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııdan özümee özümden nazlıyaaaa sesim geliomu deneme 1 2 kız nazlıı benim günüm 3 gün geçtiiiiiii ben yumurtlama döneminde 1 keresinde içime boşaldı p...s yarıya aldımdaaa..şimdi benim günüm 3 gün geçikti amaa araada adet olcakmısım gibi karnım ağrıoo sonra geçiooo hiç bişi yokmus gibi sonra kasık batmasıı oda geçio sonra hiç bişi olmamış gibiii 4 gündür böleyim strestenmi acaba yoksa gebemiyim...inşallah gebeyimdirrr.... nazlıcım aydınlat beniiii........ hamile olsam adet ağrısı gibi olurmikiiii

kıss o psikolojik bi durum bendede çok oluodu hele p..s denemesinde eşime çişim geldi diodumm başlıcam çişinede sanada dioduuu egsersize başlamadan önce ilk tuvaletin yoksa bileee çişini yapmaya git gelio saten ondan sonra egseris yap..ben sonradan çözdümmm ilk çiş sonra egsersiz yaptımmmm

arada oluyo işte tatlım bebişiniz de olursa hayırlısıyla eviniz şenlenir dert tasa kalmaz inşallah

canm o baskıdan oluyo bi de çişinin gelmesi doğru yaptığını gösterir işte orgazm noktasından kaynaklanıyor bu durum

[sıze="3"]nazlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı[/sıze]

Bir gün bir derde düşersen Rabbine dönüp, "Benim Büyük Bir Derdim Var..." deme…! Derdine dön ve "Benim Herşeye Kadir Bir Rabbim Var...!" de. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…