Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım inşşallah herşey düzelir bitanem

arkadaslar bende neden sızın msn nız yoooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk:95::95::95::95::95::95::95: bende ıstıyooooooooooooooommmmmmmm

merhaba canım evet yaaaaaaaaa herkes birbirine msn veriyo bende istiyorum msn adreslerinizi kızlaaaaaarrrr özelime mesaj atın lütfen

çok üzüldümmmm bende boşanmayı düşünmüştüm hemde eşimi sevdim halde...siz severekmi evlendinizzzz....inşallah bu akşam birbirinizi kaybetme korkusuyla özlemiyleeee sarılır sevişir bu işi atlatırsınızz inşallahhhhhhhhhh

anlık sinirlerin kurbanı olma tatlımmm..günlük hayatınız da daha derin
sıkıntılarınız yoksa lütfens kadın olarak güçlü dur dimdik..erkekler bu durumlarda
daha çok etkileniyor..türkiyede erkekler taaa ufaktan aç pipini diye yetiştiriliyor
şuan bu duygusu içinde patlıyor olabilir...eğitimli eğitimsiz hiç farketmez sonunda
erk olmak istiyor erk bununla kıyaslıyorrrr...kimi si sesli belli ediyor kimisi gizliden adını
başka koyuyor...onlarında şucu yok tıpkı bizim gibiler işte...ben vajiliydim ben seçmedim
bunu öğrettiler gizlidenn...kadın olarak bayan olarak eşi olarak zor olsada yılma...o yılsın
sen yılma...tatlımmm

canım ne kadar süredir evlisiniz ? sen eşinle severekmi evlendin yoksa görücü usulumü ?

canm ben de eşime kızdıkça hep boşanma lafı ederdim aslında ne kadar yanlış bişey.biz bunu konuştukça beynimize işleniyor bu durum daha normal gelmeye başlıyor.tabi normal bi durum aslında evlenmek kadar doğal bence.ama sizin tek sebebiniz bu gibi görünüyo.eğer ki buysa zaten kesinlikle pes etme ayrılmayı falan da düşünme tatlım çünkü inan ki başardığın zaman bunun için mi üzülmüşüm ağlamışım bu kadar diyceksin.eşin de belli ki isteyerek yapmamış bunu.belki senin hayır olmaz boşanmam etmem demeni bekledi ama senden de böyle bi tepki gelmeyince o da yanlış bi adım atmış olmuş.bence hiçbişey olmamış gibi davran eve gittiğinde ve karşılıklı oturup konuşmanız en iyisi eğer yapabilirseniz.bak işte attınız imzayı verdiniz dilekçeyi bitti işte boşanmak bu kadar kolay bi de mahkeme olay bitmiştir ama kolay mı geldin bu günlere.flörttür nişandır düğündür evliliğe alışmadır yok vajidir derken neler neler atlatıyo,neler yaşıyo insan bi kendisi bilir.bunca şeyi bir çırpıda atıp gitmeyin lütfen.tabi ki siz de istemessiniz böyle bişeyi zaten.inşallah herşey yoluna girer canım sen sakin olmaya çalış oturup adam gibi konuşun herşey hallolucaktır inşallah

Son düzenleme:
herkese teşekkür ederim burda motive edici mesajların arasına ben bunları karıştırdığım içinde özür dilerim hepinizden severek hemde ne severek tabiki herkese aşkı büyük gelir 5 yılık evliyiz 2002 den beri beraberiz ben gözümü onda açtım hala daha da deli gibi aşığım ama çok yıprandık diyorum ya her kavgada bi adım daha ileri gittik sözlerde... akşam eve gidip sarılmamak için nasıl tutucam kendimi bilmiyorum ama tutmam lazım kendimi hemen barışmamam lazım eğer bu olay öyle kolay atlatılırsa belki barışmız olucaz ama bir sonraki seferde daha da kötü şeyler olacak ve bir daha dönüşümüz omayacak...

ah canım benım cok uzuldum ınsallah duzelır aynı seylerı bızlerde yasadık yasıyoruz da ne dıyeyım evlılık bazen boyle bisey olabılıyor hayırlısı ınsallah duzelır bugunlerde bızımde aramız hıc ıyı degıl

Son düzenleme:

canım eger 20 gr lık tüpten aldıysan yeteceği kadar sık 5de biri gibi. bide onun 5 li olanı var 5 tane tüp bir tanesini sıkıcaksın aynı miktara denk geliyor cnm.

selam arkadaslarım nasılsınız bugunlerde cok sık gıremıyorum yazılı haftam cok yogunum beynım sısıyor resmen.esımle de pek ıyı degıl cok sık tartısıyoruz vajıyı yendıkten sonra cocuk denemelerı bızı dahada strese soktu bu dert benı seker hastası ettı zaten yetmedı dahasıda olur

canım biz burda herşeyi konuşuyoruz konuşabiliriz de kimsenin tapulu yeri değil öyle düşünme sakın.sadece vaji için birleşmekse amaç o çıkar amaçlı bişey olur zaten.hem sen içinden ne geliyosa onu yapsan daha iyi olmaz mı ki?sarılmak istiyosan sarıl ne var gurur yapma.onun da istemeyerek yaptığı belli.hem şöyle düşün belki de bu barışmadan sonra hayatın çok daha olumlu yönde değişicek çünkü sen egsersiz yaparak vajiyi aşmış olucaksın belki de.inan ki insanın hayatı çok değişiyor vajiden öncesi ve vajiden sonrası diye.her şerde bi hayır vardır belki bu durum seni daha çok tetikler azmini daha çok arttırır ve kısa sürede başarırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…