- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.361
ayyyy ben evlendiğimde göbişim vardı gelinliğe zor sığdım göüsle göbişten annem beni besiye çekti ha bire yediriyodu en sonunda terzi dedi yeter artık bi daha şişip gelirsen bu gelinliği patlatırsın sende rahat edersin bende rahat ederim dedi düğünde eğilemedim el öperken kelıp gibi kalıyodum millet elini yukarı kaldırıyordugöbişim geri gelmesin ama kocaman popom olsun isterdim evlenince genişler büyür dediler yok bişey
ayyyy kıssssss...komik seniiiii
boşversene ya ben o karının içinde bebiş olsun istiyorummmm artııııkkkk gerisi hikayeeee...
tatlımmmm benimmm...içi boş bomboşşşş.....elerim bomboşşşş yüreğimde bir sancı ayyyy
nasıldı o şarkı ya......ınga ıngaaaaaaaaa....diye bebiş istiyorummmmmmmm....
[/COLOR=blue]oooo dolu bende yawww çok meşgul etmeyeyim buradaki hatunları diye ara sıra gönderiyorum
[/COLOR]
yok bebişim ya bence daha çok motive eder bu paylaşımlar arkadaşları gönder sen gönder
kız sen zayıfsın göbiş nerden olcak sende
leynnnnn vajinusmus derdimiz bittideee şimdide göbişmusmus derdimi geldiiiiibaşlıcam göbeğinizede sizedee heee bendeki göbek 9 kat göbekkk balkon mübarekkk tam 70 kiloyum 10- 12 aldm vajınusmus yüsünden heppppppp
ayyyy ben evlendiğimde göbişim vardı gelinliğe zor sığdım göüsle göbişten annem beni besiye çekti ha bire yediriyodu en sonunda terzi dedi yeter artık bi daha şişip gelirsen bu gelinliği patlatırsın sende rahat edersin bende rahat ederim dedi düğünde eğilemedim el öperken kelıp gibi kalıyodum millet elini yukarı kaldırıyordugöbişim geri gelmesin ama kocaman popom olsun isterdim evlenince genişler büyür dediler yok bişey
leynnnnn vajinusmus derdimiz bittideee şimdide göbişmusmus derdimi geldiiiiibaşlıcam göbeğinizede sizedee heee bendeki göbek 9 kat göbekkk balkon mübarekkk tam 70 kiloyum 10- 12 aldm vajınusmus yüsünden heppppppp
ben de bekliyorum hala popom büyücek diye ama ne gelen var ne giden
[ı]bende 4 kilo aldımm seviniyorummfazlası olmasınnn bu yeterrr,ama cidden ya ben de duymuştum kilo aldııryor evlilik diyede cinsellik diyecemde bizim yerimizde saymamız gerekiyorduu oysa sebep [/ı]
ben de istiyorum ondan
heeeee bak ben onu seviyorummmmm...ailecek kendisini beğeniyorussssss.....
Takdir le izliyorus....
ben de bekliyorum hala popom büyücek diye ama ne gelen var ne giden
o zaman rabbim hepimize versinnnnnnn....inş......
aklıma ne geldi biri bana alttan yediğin ne kadar belli oluoo kıs kilo almışsın demiştiiiiiii sonra lafı cevirip hormonlar değişiooo oyusden almışsındır demiştiiiii hee deddimm bi bilsen dedim her gece her gece alttannnn tövbe Yarabbimmmm
ay ben daha da zayıfladım sanki ya..hamiş oldukatan sonra büyür popmzbundan sonra hergün mekik mi çeksek ya gitsi göbişler..
aklıma ne geldi biri bana alttan yediğin ne kadar belli oluoo kıs kilo almışsın demiştiiiiiii sonra lafı cevirip hormonlar değişiooo oyusden almışsındır demiştiiiii hee deddimm bi bilsen dedim her gece her gece alttannnn tövbe Yarabbimmmm
kız ne var şurda iki lafın belini kırsak senin kaynananın gitçeği yok diğer kızlar da yazmıyo bişey yazınca cevap veriyoruz zaten.sen vajiyi yen kiloları verirsin
pazar gününden sonra gideceklerrrrrr inşallahhh ...uleyn bu hafta hiç çabuk geçmedi yawwww pazarı bekledimdenmidir neeeeee hani sayılı gün çabuk geçerdi geçmioo işteeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?