- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.681
geçmiş olsun canımm
mummu deneyecen akşam yoksa p...s mi deneycen
son sayfayı okrken birden şaşırdım doğru yerdemiyim yoksa yemek tarifleri bölümünemi geldim yanlışlıkla diye. kızlar çok acil cevaplayın murat ulusoya gitmeyi düşünüyorum ama güven eksikliğim var. karar veremiyorum bir türlü. lütfen yardım edin. dr. ulusoya gidenler sayfasında artık kimse takılmıyo özellikle gittim başardım diyenler. fikri olan yardım etsin. lütfeeeeen
teşekkürler canım cmt muma geçip kocişle deneme yapmıştım olamamıştı oyüzden muma devam bibakam akşam kalem ve mum deneyeyim hem sülümanda var orda da halvetler olursa gaza gelirim
p,,is denemesi yok kelebekim kızdı mumu büyütmeden deneme hayal kırıklığı oluyo deyi oyüzden mumu deneyip bisaram sarmalayam gerçi başım çatlıo bakalım haplar yayılsın vücüduma
benimde ama okumaktan kociş hazır alsın hastayım ben
geçmiş olsun cncm griple vajinin pek ilgisi yok egz. yap canım kaçmak yok geliyor terlik
teşekkürler canım cmt muma geçip kocişle deneme yapmıştım olamamıştı oyüzden muma devam bibakam akşam kalem ve mum deneyeyim hem sülümanda var orda da halvetler olursa gaza gelirim
p,,is denemesi yok kelebekim kızdı mumu büyütmeden deneme hayal kırıklığı oluyo deyi oyüzden mumu deneyip bisaram sarmalayam gerçi başım çatlıo bakalım haplar yayılsın vücüduma
ohhhhhh herkeze poça bana terlik cık gelmicem ben sana
kızlar bende önce kardeşimle görüştüm (ama oçok uzaklarda) sonra sizi okudum
şimdi de acık face ve maillerime bakam kociş aradı oda grip oluyomuş
sonrada çalışcam zati canım acıyo bide telik yemeyem
iyi akşamlar kızlar...
frd midye siz naptınız bakem nasıl gidiyor? midyecim alıştınmı?
cnm ben dün iki parmağa geçiym dedim biraz zorlandımama tek parmak olayını tamamen hallettim aslında sorun yok bence. bugünde onu tekrarliym diyorum. iki parmağa da yarın geçiym. sen ne dersin?
cnm ben dün iki parmağa geçiym dedim biraz zorlandımama tek parmak olayını tamamen hallettim aslında sorun yok bence. bugünde onu tekrarliym diyorum. iki parmağa da yarın geçiym. sen ne dersin?
tatlım tek parmakta rahatsan şimdi 10 dk. tek parmak çalış sonra işaret ve orta parmagını küs şeklinde yap jel sür hatta prez. geçir daha rahat kayıyor sonra öyle dene ıkın nefes alıp ver yavaş yavaş giriyor tek bogum bile olsa başla cnm erteleme okey ...
dün egzersiz yaptım yine 2 parmak bakalım ne olcak jelim de bitti zaten reglimde olmak üzere ara vercem 1 hafta acaba gerilermiyim eşimin 2 parmağının da yarısını almıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?