Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

maşallahh tebrk ederimm

yaklaştın sona ne kaldı kii . çok yakında başarı haberinde gelecek Allahın izni ile
maşallahh çok güzel gidiyorsunn

kızlar ben evlendıkten 2 ay sonra yendım vajınısmusu ınanın cok kolay ve sanıldıgı gıbı zor degıl ama bunu soylemek kolay tabı hep burda basardım yazanlara ımrenırdım demesı kolay derdım serce parmagımı bıle gırdıremezken yavas yavas hırsla basaranlara ımrenerek denedım yılmadan ve sonunda pe.. denemesinde basardım baslarda 1 ay kadar rahat yapamadım o an zevk yoktu sadece vajınısmusu yenmıs olmanın verdıgı zevk vardı yenelı 3 ay olacak ve suan normal ve saglıklı bır sekılde ılıskıye gırebılıyorum cok sukur ben panık atağım hem hem kalp sorunum var cok korkak bırıyım ben basardıysam sız coktan yaparsınız ama ılıskıye gırmeden once bılıncaltınıza yer edın once o bolgeyı rahat bırakın ve acın acın acın bu 2 3 dakıka suruyor eger bunu yapmazsanız cok acı cekersınız ben jınekoloji muayenesınde cok acı cekıyordum onuda yenelı 1 hafta oldu dıyorumkı kendıme once ac ac esne ıyıce nefes al ver dıyorum ve doktora hazırım dıyorum sonra muayene edıyor hazır olmadan muayene etse kasılıyorum dahada beter oluyor once gozunuzu kapatıp hazırlamayı unutmayın kendınızı...

ooo canım süpersin sen ne çalışkan bi öğrenci çıktın kız maşallah sanaçok az kaldı bebişim yakında senin de güzel haberlerini alıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…