- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.701
dün egzersiz yaptım yine 2 parmak bakalım ne olcak jelim de bitti zaten reglimde olmak üzere ara vercem 1 hafta acaba gerilermiyim eşimin 2 parmağının da yarısını almıştım..
tmm örtmenimsen ne ödev verirsen ben onu yaparım
teşekkürler kelebek bakalım ne olcak...
frd midye siz naptınız bakem nasıl gidiyor? midyecim alıştınmı?
dün egzersiz yaptım yine 2 parmak bakalım ne olcak jelim de bitti zaten reglimde olmak üzere ara vercem 1 hafta acaba gerilermiyim eşimin 2 parmağının da yarısını almıştım..
canımcım alıstım cok sukur 1 haftalıkken jelıde bıraktım hıc bısey kullanmadan cok sukur sorunsuz oluyor yumurtlama gununun hergunu degerlendırdık bakalım ama valla agzım ayrıldı hem hergun o ıs hem ıs yoruldumevı gorsen cöp ev olduk resmen
harika cnmcm cok sevindim . bizde gün aşırı yapıyoruz cnmcm spermler daha verimli oluyormuş bakalım dün gıdakladım bende hayırlısı olsun canımcım ...
hayırlısı canım ınsallah ıkımızınde yumosları tutar bız dunden berı yapmıyoruz esım sperm tahlılı yaptırcak kontrol amaclı o nedenle cınsel pehrız var su anda
kızlar ben kacar öpüyorum hepinizi iyi geceler...
tatlım tek parmakta rahatsan şimdi 10 dk. tek parmak çalış sonra işaret ve orta parmagını küs şeklinde yap jel sür hatta prez. geçir daha rahat kayıyor sonra öyle dene ıkın nefes alıp ver yavaş yavaş giriyor tek bogum bile olsa başla cnm erteleme okey ...
ben geldiim. ödevimi de tamm yaptım hem de :) aynen dediğin gibi yaptım cnm. önce dünkü egzersizimi tekrarladım tek parmakla. sonra iki parmağa geçtim. önce olmadı, sonra prez. geçirdim jelledim. üç boğumuda hallettim :) 2- 3 kere tekarladım sorun yok yani :)))
ya baya yaklaştımmı ne :)
cnm sana face de yasak öncelik egz.( iç sesim : kız benle bidaha konusmyacak valla terlik ve yasaklar hehheehe )
canımm harikasın ya maşallah diyelimmayyy sona yaklaşıyosun canım hemde çok yakınsınn hadi inşallah çekecez halayını yuppiiiii
ya gerçekten inanamıyorum. çok diil daha 20-25 gün önce bütün ümitlerim tükenmişti. Allaha şükür ki kk meleklerini buldum. önlar bana yol gösterdi, hem de en doğru yolu. ayıplayarak, küçümseyerek diil. güvenerek inanarak yok gösterdiler. çünkü onlar da yaşamıştı benzer şeyleri. aynı sıkıntıları, üzüntüleri... aynı gözyaşları onların da yanaklarından süzülmüştü zamanında... onlar başarmışlardı sonra yine başka meleklerin sayesinde belki de. ama başardık diye gitmediler burdan. bırakmadılar burda onların yardımını desteğini bekleyenleri. umut oldular bize. iyiki varsınız. Allah hepinizin gönlüne göre versin, güzel güzel bebişler versin hayırlısıyla hepimize
biraz daha yazarsam ağlıcam :) ama gözyaşlarımı , şu derdimi aştıktan sonraki mutluluk için saklıyorum.
öpüyorum herbirinizi tatlişkolarım :)
canımsın hissettiklerini çok iyi anlıyorummm.insan birbaşına sanıyor sadece kendiymiş gibi hissediyor yalnızken ama görünce kendi gibi başkalrında olduğunu hafifliyor derdii..çok şükür ki canımm böle bir ortamda derdimize çözüm bulmayı nasip etti Rabbimm.inşallah çok daha güzel haberlerini de alacaz canımm.senin adına çok mutluyummmm
ranasenacım bugün yenemeyenlerin arasında kalmışsın süleman da da bişeycik yok buhafta
ben acık çıkam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?