Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dün egzersiz yaptım yine 2 parmak bakalım ne olcak jelim de bitti zaten reglimde olmak üzere ara vercem 1 hafta acaba gerilermiyim eşimin 2 parmağının da yarısını almıştım..

reglin ne zaman daha varsa bırakma bence hergün çok önemli gerçektenn maşallah çok güzel gidiyorsun gerilemezsin ama çabuk yol katetmen için dedim ben

frd midye siz naptınız bakem nasıl gidiyor? midyecim alıştınmı?

canımcım alıstım cok sukur 1 haftalıkken jelıde bıraktım hıc bısey kullanmadan cok sukur sorunsuz oluyor yumurtlama gununun hergunu degerlendırdık bakalım ama valla agzım ayrıldı hem hergun o ıs hem ıs yoruldum evı gorsen cöp ev olduk resmen

dün egzersiz yaptım yine 2 parmak bakalım ne olcak jelim de bitti zaten reglimde olmak üzere ara vercem 1 hafta acaba gerilermiyim eşimin 2 parmağının da yarısını almıştım..

yok tatlım nıye gerıleyesın mesele zaten bunu basarıdıgını anlamak gerısı ayrıntı zaten emın ol egzersız yapmayı ozleyıp adetın hemen bıtmesını ısteyeceksın. 2 parmak cok ıyısona az kaldı desene parmak egzersızı sonlanmıs desene yanı 2 parmak 3 bogum mu?bıde eslerın parmagı daha kalın ben esımın 2 parmagını alamamıstım cesaret edememıssım masallah sana bu arada ben parmaktan cok huylanıyordum mumda daha rahat ettım(esım yaramazlık yapıp kıpır kıpır oynatıyordu ıcerde)

harika cnmcm cok sevindim . bizde gün aşırı yapıyoruz cnmcm spermler daha verimli oluyormuş bakalım dün gıdakladım bende hayırlısı olsun canımcım ...

harika cnmcm cok sevindim . bizde gün aşırı yapıyoruz cnmcm spermler daha verimli oluyormuş bakalım dün gıdakladım bende hayırlısı olsun canımcım ...

hayırlısı canım ınsallah ıkımızınde yumosları tutar bız dunden berı yapmıyoruz esım sperm tahlılı yaptırcak kontrol amaclı o nedenle cınsel pehrız var su anda

ben geldiim. ödevimi de tamm yaptım hem de :) aynen dediğin gibi yaptım cnm. önce dünkü egzersizimi tekrarladım tek parmakla. sonra iki parmağa geçtim. önce olmadı, sonra prez. geçirdim jelledim. üç boğumuda hallettim :) 2- 3 kere tekarladım sorun yok yani :)))
ya baya yaklaştımmı ne :)

canımm harikasın ya maşallah diyelimmayyy sona yaklaşıyosun canım hemde çok yakınsınn hadi inşallah çekecez halayını yuppiiiii

cnm sana face de yasak öncelik egz. ( iç sesim : kız benle bidaha konusmyacak valla terlik ve yasaklar hehheehe )

dinleme iç sesini
ay ben denedim şimcik kalemi alabildim muma geçemedim geriledim demicem acık hastayım acık bakam yine deneyeyim
kızlar ben mumda yapsam mide bulantısı ve titreme geçmiyo hepsine alışsam buna alışamıcam sanırsam gerçi hastayım da
ay bide pre....if çikolatalımı kakoolumu ne ben bu burunla bukadar duydum sa düzgün burunla nasıl kokuyo bilemedim

canımm harikasın ya maşallah diyelimmayyy sona yaklaşıyosun canım hemde çok yakınsınn hadi inşallah çekecez halayını yuppiiiii

ya gerçekten inanamıyorum. çok diil daha 20-25 gün önce bütün ümitlerim tükenmişti. Allaha şükür ki kk meleklerini buldum. önlar bana yol gösterdi, hem de en doğru yolu. ayıplayarak, küçümseyerek diil. güvenerek inanarak yok gösterdiler. çünkü onlar da yaşamıştı benzer şeyleri. aynı sıkıntıları, üzüntüleri... aynı gözyaşları onların da yanaklarından süzülmüştü zamanında... onlar başarmışlardı sonra yine başka meleklerin sayesinde belki de. ama başardık diye gitmediler burdan. bırakmadılar burda onların yardımını desteğini bekleyenleri. umut oldular bize. iyiki varsınız. Allah hepinizin gönlüne göre versin, güzel güzel bebişler versin hayırlısıyla hepimize
biraz daha yazarsam ağlıcam :) ama gözyaşlarımı , şu derdimi aştıktan sonraki mutluluk için saklıyorum.
öpüyorum herbirinizi tatlişkolarım :)

canımsın hissettiklerini çok iyi anlıyorummm.insan birbaşına sanıyor sadece kendiymiş gibi hissediyor yalnızken ama görünce kendi gibi başkalrında olduğunu hafifliyor derdii..çok şükür ki canımm böle bir ortamda derdimize çözüm bulmayı nasip etti Rabbimm.inşallah çok daha güzel haberlerini de alacaz canımm.senin adına çok mutluyummmm

inşallah cnm ben de o güzel haberi burdan ilan ediceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum :)

[/COLOR]
ranasenacım bugün yenemeyenlerin arasında kalmışsın süleman da da bişeycik yok buhafta
ben acık çıkam kızlar

canım benim biz yenenler peşimizden gelecekler için burdayızz.inşallah herkesin güzel güzel haberlerini bir bir alıp coşacazzz..evet sülümanda bişe yok hürrreminde tadı kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…