Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

seni gidi seniiii bu fırsat kaçmaz taabii kız

en son gittiğiniz doktoramı tekbil vermeye gidiionz

seni gidi seniiii bu fırsat kaçmaz taabii kız

en son gittiğiniz doktoramı tekbil vermeye gidiionz

gidemiyorussss koçiş arıyoooo dr.arıyoooo filannnn.....benlik kısım bitti yaaa

gerisi onlarda artıkkkkkk...koccaman şey başardımmmmm cilası onlar yapcek,

artıkkkkk.....azıcık pof pof azıcık çiçek azıcık gezme azıcık hedaye azıcık azıcık

yapsın yaniiiii...o kadan yoruldummmmm üstün başarıylan 6 yılı 1 günde yıktımmmmm

e kolaymı yani...yahu durdum kendimi övüyorum yaniiii...

ee yanii kolaymı mücadele ediyooz . vaalla doktorrunu çook sevdmm

benimkiyede diyimm barii

kız ben çıkıomm iyi geceler size. görüşmek üzere

Allaha emanet olun

kızlaar, bugünkü destekleriniz için de tek ek teşekkür ediyorum. yarın yeni bir egzersizle görüşmek üzere:) sağlıcakla kalın tatlişkolarım :)
ii geceleeeeer:)

frd lee tacem beni sollarsaa hiç şaşırmammmm

kız almışın yarısını konuşuyon ben daha ucundan acıkı bile görmedim sapı nasıııı görcem
ama maşallah frd hızlı çıktı ay benim 111 olmam lazım ama mumu da alamadım offff yarın evi temizlemem lazım ama kimse gelmesin bana ders çalışcam ben yaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Herkese günaydın tatlışlarım Yoğun bir hafta geçiriyorum dün akşam kavınvalidemler çağrdı nerelerdesin yüzünü gören cennetlik dedi :) yemek falan yedik sonra evime geçtim sonrası malum uyumuşum üzgünüm canlarım ama egzersiz falan yapamadım ((( mensim yaklatı karnım o kadar şiştiki kendimi rahat hissedemiyorum ara vermeyi düşünüyorum ne dersiniz doğru olur mu ?

günaydın meleklerimmmmmmmmmm

dün egzersiz yaptım yine 2 parmak bakalım ne olcak jelim de bitti zaten reglimde olmak üzere ara vercem 1 hafta acaba gerilermiyim eşimin 2 parmağının da yarısını almıştım..

canım sen artık sona geldin regl gelene kadar devam edebildiğin kadar devam et regl sonrası halayını çekcez inşallah pamuğum elmam hazırla kendini psikolojik olarak şu regl biter bitmez kurtul sende minik kuşum

tututututututut amannnn nazar değmesin bebişim perfectttttttttttt

aslında hiçte imkansız bişey değilmiş biz ne kadar çok büyütmüşüz abartmışız olayı kendin bizzat gördün bak p...ste de aynı duyguları yaşayacaksın yaaa bu kadar basitmiymiş diyeceksin her şey senin elinde sen istersen başarırsın ki bunu zaten biliyorsun başardın sayılır çok sevindim bebişim gurur duydum seninle

kelebekkk senin yüsündennn dün gece ödüm pohumaa karıştııı dedin yaaa iboyu izledim rüyamdaaa vuruldum bende o tarz bişi gördüm dün gece ödüm pohuma karıştıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…