Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olalalaa öalışkan talebem çok sevindim inanki azminden dolayı seni kutluyorum iişte bu kadar basit cnmcm şimdi muma pamuk sarıp p... boyutuna getir streçle sar ve prezervatif geçir. jelle. öncesinde tek parmak 2 parmak yap esnesin sonra aparatla yap aparatlada rahat olunca p... geçebilirsin halay yakındır cnmcm haftasonuna tamamdır bu iş olalaa
cnm bende kokulu prez. mantar yaptı o tip şeyler kullanmayın derim normalini al cnmcm. yapcaksın yok öle beynin oyunlarına yenilmek cnmcm
canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederiz.
melek olmana az kaldı inanki ben sana güveniiyorum tamamdır bu iş..

canım paylaşımın için teşekkürler Allahım bir daha sıkıntı yaşatmasın mutluluklar....
masllah canım iyi olmana sevindim. sen yeni arkadaslardansın galiba?
nerdesin kız zilli sen gittin kudurmuyoz bak usturuplu oturuyoz
kelebekkk senin yüsündennn dün gece ödüm pohumaa karıştııı dedin yaaa iboyu izledim rüyamdaaa vuruldum bende o tarz bişi gördüm dün gece ödüm pohuma karıştıı
ay çok güldüm vallahi mi günaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hadi tatlım tam gaz devam

günaydınnn ben face i açmaz oldum yaaa
o değilde ben bi yandan bankaları giriyorum bi yandan buraya bakıyorum bi yanlış yapıcam ama hadi hayırlısı..........

Hiç bir zaman geç kalmadınız, kaç kere yoldan dönmüş de olsanız, kaç kere döndürülmüş de olsanız, dünyanın bütün günahını taşıyor da olsanız, hayatınızdaki her şeyden kendinizi suçlu hissediyor da olsanız, kendinizin “Yüreğiniz” tarafından kabul edileceğine inanmıyor olsanız da siz yine de “kendinize-Yüreğinize” yürüyünüz.. Hiç kimse size inanmasa da SİZ kendinize inanınız.

( Mevlana )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…