Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım hayırdır ne oldu ?

canım ben sana özel msj atamıyorum msj ına cvp yazacaktım ama gitmedi burdan yazayım çok tatlısın canım iyiki varsın. Ev taşıma telaşı vardı topla temizlik yap yerleştir falan derken henüz başlayamadım. Ama bu hafta başlayacağım cnm. Bide annem gelmişti yardım için evde de birileri oluncahiç fırsatım olmadı. Evet artık daha fazla ertelemek istemiyorum. Biran önce başlayacağım ve sana gelişmeleri yazıcam. Mutlaka canım yardımına ihtiyacım olacak çünkü başlarda zorlanacağım biliyorum.

bişey yok yaaa sıkılıyo işte eve gidesim var gitsem dizim başlasa izlesem sonra b bakmışım cumartesi olmuş yine evdeyim ne güzel olurdu yaaa :106:

ah ah biz bi de cumartesi de çalışıyoruz canm biz ne yapak:85:hava da güzel ya hiç çalışası gelmiyo insanın hoş gerçi benim herzaman ki halim ama

Son düzenleme:
ah ah biz bi de cumartesi de çalışıyoruz canm biz ne yapak:85:hava da güzel ya hiç çalışası gelmiyo insanın hoş gerçi benim herzaman ki halim ama

bende cumartesi 1 e kadar çalışıyorum zaten ama işte cumartesi gelsin ona da razıyım ben acayip ev hanımı olasım var şu borçlarımız bitsede evde oturup izdivaç falan izlesem ama biri biter öteki başlar borçların nerdeee........

ayyyyy bende öyleeeee yaaaa...cmt çalıişmaktan nefret ediyorummmmm kıslaaaarrrr...

ne oldu canım ne kocişe:44::44:

Neyini anlatayım ki dengezisin geçimsizin ta kendisi çok seviyorum herşeyimsen canım benim 1 saat sonra delirdi nerdesin eve varabildin mi dedim nöbetten çıkmıştı sabah vay efendin ben onu çok boğuyomuşum, hapis hayatı yaşıyomuş çok sorguluyormuşum kafayı yedi kocam o benim sormayayım mı yani ne yaptığı ne ettiğini ? ( sonra bıktım senden bende bıktıysan git adliyeye ver dilekçeni bende kurtulayım sende kurtul dedim eziyet çektirdiğin yeter dedim sürekli tlf suratıma kapatıp durdu hakaretler etti , küfür etti ben onmun karısıyım ya ben ona ne kötülük ettim (((((( hatamı oldu dedim tamm eve gelmiyorum ne halin varsa gör dedim

güzel demişsin canım doğru sen ne yaptın ki :85: böle üstüne gelmesi gerçekten çok üzücü.

çok zor durumlar yaşıyorsunn umarım atlatırsın. ama ne bilim bu kadar tepkisini sinirini ben anlayamadım

sen onun için bu mücadeleyi veriyorsun egzersizlere de başladın.

umarım değerini kıymetini anlar canım geç olmadan. hem seni hem kendisini yıpratıyor.

üye adımı değiştirme şansım var mı bu konuda kim yardımcı olabilir bana...? bi annemin kızlık soyadını yazmadığım kalmış onuda yazarsam herşey ortada :92: biri yardım etsin yaaa..........

üye adımı değiştirme şansım var mı bu konuda kim yardımcı olabilir bana...? bi annemin kızlık soyadını yazmadığım kalmış onuda yazarsam herşey ortada :92: biri yardım etsin yaaa..........

kıssss değiştir nası olur bilmemmmm ama öğren biran önce google burdaki msj
isimle alt alta çıkıyorrrrr balımmmm....cümle aleme yayın mı olcennnnnn...leynnnnnn...

Hz Mevlana derki;

Kötü bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde,

bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde

sakın pes etme,

çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır....

kız baktımda değişmiyor sanırım. :44:

zaten bi üyelik adı değişmiyor herşşey değiştirebilion ama. şifreydi mail adresydi falan ...

bitanem niye böyle yapıyro ailesiyle sorunları filan var mı

kıssss değiştir nası olur bilmemmmm ama öğren biran önce google burdaki msj
isimle alt alta çıkıyorrrrr balımmmm....cümle aleme yayın mı olcennnnnn...leynnnnnn...
ayy salak kafam benim........
kız baktımda değişmiyor sanırım. :44:

zaten bi üyelik adı değişmiyor herşşey değiştirebilion ama. şifreydi mail adresydi falan ...
aynen bia dı değişmiyo hepsi değişiyo
canım sayfanın editörüne msj at durumu anlat onlar değiştirebilirler

attım bana gelen hoşgeldiniz mesajına cevap yazdım olmuştur heralde inşallah değişir değişmezse başka isim olarak üye olurum olmazsa

canm bi kereliğine değiştirme hakkı oluyo diye okumuştum burda bi yerde mesaj attım ama dikkate alan olmadı.ben de hangi akla hizmet aldıysam bu numarayı

ben geldim kızzlarr, yazdıklarınız için, verdiğiniz destek ve moral için teşekkürler :)
ben bu gazla bu haftasonu hallederim heralde herşeyi

amaaaaaaaaannnnnn bugünde herkes bi uslu bi uslu................

leyyyyyynnnnn canım sıkıldı beaaaaaaaaaa

hepiniz çalışıyonuz nası yapıyonuz ben oturdummmmm bide kahve söyledimmmmmm

bekliyommmmm...çalışmıcammmmmm işte.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…