- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.821
canım hayırdır ne oldu ?
bişey yok yaaa sıkılıyo işte eve gidesim var gitsem dizim başlasa izlesemsonra b bakmışım cumartesi olmuş yine evdeyim ne güzel olurdu yaaa :106:
ah ah biz bi de cumartesi de çalışıyoruz canm biz ne yapak:85:hava da güzel ya hiç çalışası gelmiyo insanın hoş gerçi benim herzaman ki halim ama
bende cumartesi 1 e kadar çalışıyorum zatenama işte cumartesi gelsin ona da razıyım ben acayip ev hanımı olasım var şu borçlarımız bitsede evde oturup izdivaç falan izlesem ama biri biter öteki başlar borçların nerdeee........
ne oldu canım ne kocişe:44::44:
Neyini anlatayım ki dengezisin geçimsizin ta kendisi çok seviyorum herşeyimsen canım benim 1 saat sonra delirdi nerdesin eve varabildin mi dedim nöbetten çıkmıştı sabah vay efendin ben onu çok boğuyomuşum, hapis hayatı yaşıyomuş çok sorguluyormuşum kafayı yedi kocam o benim sormayayım mı yani ne yaptığı ne ettiğini ?( sonra bıktım senden bende bıktıysan git adliyeye ver dilekçeni bende kurtulayım sende kurtul dedim eziyet çektirdiğin yeter dedim sürekli tlf suratıma kapatıp durdu hakaretler etti , küfür etti ben onmun karısıyım ya ben ona ne kötülük ettim (((((( hatamı oldu dedim tamm eve gelmiyorum ne halin varsa gör dedim
üye adımı değiştirme şansım var mı bu konuda kim yardımcı olabilir bana...? bi annemin kızlık soyadını yazmadığım kalmış onuda yazarsam herşey ortada :92: biri yardım etsin yaaa..........
üye adımı değiştirme şansım var mı bu konuda kim yardımcı olabilir bana...? bi annemin kızlık soyadını yazmadığım kalmış onuda yazarsam herşey ortada :92: biri yardım etsin yaaa..........
Neyini anlatayım ki dengezisin geçimsizin ta kendisi çok seviyorum herşeyimsen canım benim 1 saat sonra delirdi nerdesin eve varabildin mi dedim nöbetten çıkmıştı sabah vay efendin ben onu çok boğuyomuşum, hapis hayatı yaşıyomuş çok sorguluyormuşum kafayı yedi kocam o benim sormayayım mı yani ne yaptığı ne ettiğini ?( sonra bıktım senden bende bıktıysan git adliyeye ver dilekçeni bende kurtulayım sende kurtul dedim eziyet çektirdiğin yeter dedim sürekli tlf suratıma kapatıp durdu hakaretler etti , küfür etti ben onmun karısıyım ya ben ona ne kötülük ettim (((((( hatamı oldu dedim tamm eve gelmiyorum ne halin varsa gör dedim
ayy salak kafam benim........kıssss değiştir nası olur bilmemmmm ama öğren biran önce google burdaki msj
isimle alt alta çıkıyorrrrr balımmmm....cümle aleme yayın mı olcennnnnn...leynnnnnn...
aynen bia dı değişmiyo hepsi değişiyokız baktımda değişmiyor sanırım. :44:
zaten bi üyelik adı değişmiyor herşşey değiştirebilion ama. şifreydi mail adresydi falan ...
canım sayfanın editörüne msj at durumu anlat onlar değiştirebilirler
ben geldim kızzlarr, yazdıklarınız için, verdiğiniz destek ve moral için teşekkürler :)
ben bu gazla bu haftasonu hallederim heralde herşeyi
hoşgeldinnnn çalışkan seni.....
halayına hazırlık olsun.............ön halayııııııııııı..................
bak şimdi üzerimde baskı hissettim :) halay başladıysa sonuna yetişmek lazım
yine de temkinli olalım, yorulmayın şimdiden :):90::90::90::90:
kısssssss şaka şakaaaaaa.....baskı yokkkkk...aslaaaa....
çalışkanımmmm inan kendine olucakkkkk...hemide çok yakında.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?