- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.861
inşallah canım sizlerinde desteğiyle....ya emineeeeeeeeeeeeeeee varya sen illa ağlatıcaksın beni belli oldu:85:duygularını ne kadar güzel ifade etmişsin ya bayıldımmmmm resmencanım benim ya inan ki başardığın zaman tüm bu sıkıntılar tasalar hepsi uçup gidicek bu kadar kolaymış mı diyceksin.valla reglin bitsin bizden kurtuluşun yok söyliyeyim şimdiden
canım kıyamam yaa eve gidince bi duş al sonra ışıksız uzan biraz iyi gelir... bende de sıkıntıdan mide migren ne ararsan var... bilirim o ağrıyı... burası benim için dönüm noktası oldu sizi kırk yıldır tanıyo gibi hissediyorum o yüzden bu kadar kolay paylaşabildim bunu sizle..leynnnnnn emineeeeeeeeeeee zaten başım ağrıyodu hepten fena ettin beniiiii çatlıyoooo bak şimdiiiiiiivajiyi yenmeden önce düşünüpte yazıya dökemediğim şeyleri yazmışsın kendimi buldum çoğu satırda ama bunlar geçecek vajiyi sevginiz ve sabrınızla yeneceksiniz lütfen bu kadar basit bi şey yüzünden sevginizi yok etmeyin görüyorsunuz bu sevgiler kolay kazanılmıyor sanmıyorumki vajiyi yaşamayan çift bizler kadar büyük bir sevgiye sahip olsun bizi acımız daha sağlam yaptı belkide herşeyde bir hayır var derler ya hep bir ömür mutluluğumuzun anahtarı belkide o kabus dolu ağlayarak geçen gecelerimizde hiç bitmeyen aşkımızda herşeye rağmen evliliğimize tutunmakta bu mubarek gecede dualarım sizlerle rabbim tüm bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardım etsin bir an önce kurtulun kızlar size yemin ediyorum sandığınız korktuğunuz düşündüğünüz gibi bir şey değil sakın korkmayın kendinizi rahat bırakın egzersizlerinizi önemseyin ve üstüne gidin çok kısa zamanda aşacaksınız ama siz yeterki azmedin çok uzak değil mutluluk heşey sizin elinizde.....
iyi akşamlar canım....emine ağlattın bizi iyiakşamlar meleklerim
evet bu günleri atlatalım bi yenelim bir o kadar daha güçlenecek evliliklerimiz...bende hep derdim niye katlanıyoruz birbirimize neden boşanmıyor bunu çekenler varmış ama bilmiyoruz konuşmuyoruz ki onlar ne düşünür nasıl yaşar burda aynı sorunları aynı yaşanılanları hele kaç yıl bu olay yokmuş gibi silmelerimizi başkalarının yaşadığını görmek bile farklı kimsyle paylaşamadığın anlatamdığın şeylerin aynılarını yaşayanların olduğunu bilmek umut etmek buranın başta en güzel yönü bu canlarım
ve tabiki listeee yenenler listesine girebilmek
ve kolay elde edilen şeyler unutulur ama zorlukları aşarak elde edilen unutulmaz sanırım eşlerimizde bizde bu zorluklara katlandığımız için diğer evliliklerden farklıyız
PÜFFFFFFFFFFF beaaaaaaa....içim şiştiiiiii.......
akşam evde şenlik varrrrrrrrrrrrr.....
toparlanmam lasımmmm nerde bu kuduruklarım benimmmmm yaaaaa.....
acil gaza gelmem lasımmmmmmm.......
slm mıllettttttttttt
kızlaaaaaaaaarrrrr napıyosunuzzzzzz?? kelebekcim venüstencim ve aşağıdaki diğer arkadaşlar nasılsınız? venüstencim başın nasıl oldu canım geçti mi ağrın? çok geçmiş olsun gülom
saol cnmcm sen nasılsın bakalım bende yeni geldim eve sergi vardı...kızlaaaaaaaaarrrrr napıyosunuzzzzzz?? kelebekcim venüstencim ve aşağıdaki diğer arkadaşlar nasılsınız? venüstencim başın nasıl oldu canım geçti mi ağrın? çok geçmiş olsun gülom
geçti allaha şükür işten çıkınca soğuğu yedim iyi geldi temiz havayemek var bu akşam bende kendime uyduruktan bi maske yapıyom nasıl olsa reglim azcık bakam kendime
geçti allaha şükür işten çıkınca soğuğu yedim iyi geldi temiz havayemek var bu akşam bende kendime uyduruktan bi maske yapıyom nasıl olsa reglim azcık bakam kendime
saol cnmcm sen nasılsın bakalım bende yeni geldim eve sergi vardı...
iyiyim bende çok şükür canım kociş yok yalnız yalnız takılıom evde
amanın kızlar ben iyileştiiimama elim şeyime gitmiyo huuuuu:84:
bak tabi yafffrummmm sevindim geçtiğine ne maskesi yapıon bakalım bizimlede paylaş bilgilerini bakem
canım uydurdum totişten bi yumurta sarısı yarım limon biraz zeytinyağı birazda un kek yapıyom sankicildim karma zeytinyağı kuruluk için limon gerilmesi için yumurta beslemesi için unda temizliyomuş balda katcaktımda kavanozun kapağı açılmadı mumya gibi dolaşıyom evde kociş gelince korkup kaçmazsa iyi
tekrar tekrar okudum mailini...
eminecik gel boşayım seni, hergün boşadığımız ve hala mutsuz olan insanlardan biri ol istersen, ama bence kolayı seçme mücadeleni ver ve hayal ettiğin kocanın kollarında güzel gecelerin olsun, boy boy çocuklarınız olsun, yaşamının bir anlamı olsun kulağa ne güzel geliyor dimi, hepimiz bunun hayalini kuruyoruz hergece kolayı seçmek çok kolay çünkü....
amanın kızlar ben iyileştiiimama elim şeyime gitmiyo huuuuu:84:
iki aydır iki parmaktayım:84::84::84:çok tembeliiim çooooooookgider kuzum gideeeeerrrrrr hele bi dokun bak. Hangi aşamadaydın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?