Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım sizlerinde desteğiyle....
canım kıyamam yaa eve gidince bi duş al sonra ışıksız uzan biraz iyi gelir... bende de sıkıntıdan mide migren ne ararsan var... bilirim o ağrıyı... burası benim için dönüm noktası oldu sizi kırk yıldır tanıyo gibi hissediyorum o yüzden bu kadar kolay paylaşabildim bunu sizle..
yarın akşam kısmetse yaparım egzersizleri belki erken ama p.... denemsini de yapıcam çünkü snein dediğin ters oturma olur gibi geliyo bakalım olmazsa egzersize devam bi süre daha....

emine ağlattın bizi iyiakşamlar meleklerim
iyi akşamlar canım....
evet bu günleri atlatalım bi yenelim bir o kadar daha güçlenecek evliliklerimiz...

PÜFFFFFFFFFFF beaaaaaaa....içim şiştiiiiii.......

akşam evde şenlik varrrrrrrrrrrrr.....

toparlanmam lasımmmm nerde bu kuduruklarım benimmmmm yaaaaa.....

acil gaza gelmem lasımmmmmmm.......

PÜFFFFFFFFFFF beaaaaaaa....içim şiştiiiiii.......

akşam evde şenlik varrrrrrrrrrrrr.....

toparlanmam lasımmmm nerde bu kuduruklarım benimmmmm yaaaaa.....

acil gaza gelmem lasımmmmmmm.......

sen bence gazı almışsın çoktan ohhh gider giyinirsin şimdi süpriz yaparsın adama kapıda.... hadi bende kaçtım verdiğimiz geçici rahatsızlıktan ötürü özür dileriz... hadi bakalım iyi eğlenceler size... kopkop

is karası gibiyim o temiz ellerinde
dil yarası gibiyim o masum sözlerinde
kal deme hiç bunu benden isteme
sus bu gece bana aşktan sakın hiç bahsetme
dur bu gece bana dokunma beni delirtme
sana boşuna umut vermek istemem

çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde
bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde

sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme
giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince
sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde
bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince

mum gibiyim senin ışıl ışıl o gözlerinde
kum gibiyim uçsuz bucaksız o çöllerinde
kış gibiyim yakan yaz güneşinde
hırsız gibiyim kadehteki o ruj izlerinde
dil gibiyim yanağındaki o beninde
kal deme hiç bunu benden isteme

emıneeeeeeeee mahv ettın benıııııııııııııııııııııııııı yaaaaaaaaa kendım den gectım canım allah sızı bır omur mutlu etsın hersey gonlunuzce olsun yuzunuzde kı gulumsemeler hıc eksık olmasın akıttıgın her goz yası mutluluk goz yası olsun

eminecim bende bütün arkadslarım gibi aglayarak okudum canım benim inanki bzlerde bu yollardan geçtik her seferinde kırdık tamir etmeye çalıştık ama sana şunu söyleyebilirimki yendikten sonra herşey okadar farklı oluyorki yeni evlenmiş gibi biz 2.5 aydır maşallah bikere bile kavga etmedik şimdi bütün olduk. sende yendikten sonra bana haklıymışın diyeceksin...gerçek sevgiler hiç bir zman bitmez sizde birbirinizi çok seviyorsunuz hiç bir zaman bırakmayın canım sende yeneceksin buna çok yakınsın güveniyorum herzaman yanındayız bitanem herzaman çok mutlu ol...

kızlaaaaaaaaarrrrr napıyosunuzzzzzz?? kelebekcim venüstencim ve aşağıdaki diğer arkadaşlar nasılsınız? venüstencim başın nasıl oldu canım geçti mi ağrın? çok geçmiş olsun gülom

kızlaaaaaaaaarrrrr napıyosunuzzzzzz?? kelebekcim venüstencim ve aşağıdaki diğer arkadaşlar nasılsınız? venüstencim başın nasıl oldu canım geçti mi ağrın? çok geçmiş olsun gülom

geçti allaha şükür işten çıkınca soğuğu yedim iyi geldi temiz hava yemek var bu akşam bende kendime uyduruktan bi maske yapıyom nasıl olsa reglim azcık bakam kendime

saol cnmcm sen nasılsın bakalım bende yeni geldim eve sergi vardı...
geçti allaha şükür işten çıkınca soğuğu yedim iyi geldi temiz hava yemek var bu akşam bende kendime uyduruktan bi maske yapıyom nasıl olsa reglim azcık bakam kendime

bebeişim geçmiş olsun kıyamam sana gel masaj vapayım cana... kokoş seni ne maskesi kızz

bak tabi yafffrummmm sevindim geçtiğine ne maskesi yapıon bakalım bizimlede paylaş bilgilerini bakem

bak tabi yafffrummmm sevindim geçtiğine ne maskesi yapıon bakalım bizimlede paylaş bilgilerini bakem

canım uydurdum totişten bi yumurta sarısı yarım limon biraz zeytinyağı birazda un kek yapıyom sanki cildim karma zeytinyağı kuruluk için limon gerilmesi için yumurta beslemesi için unda temizliyomuş balda katcaktımda kavanozun kapağı açılmadı mumya gibi dolaşıyom evde kociş gelince korkup kaçmazsa iyi

hayyyy allah iyiliğini versin canım kek gibi tarif gerçekten ama iyi gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…