- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.841
ayyyy bıktım bu migrenden ikide bir sancı girip duruyor kafayı yicem heee
ayyyy bıktım bu migrenden ikide bir sancı girip duruyor kafayı yicem heee
Hz Mevlana derki;
Kötü bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde,
bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde
sakın pes etme,
çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır....
amaaaaaaaaannnnnn bugünde herkes bi uslu bi uslu................
leyyyyyynnnnn canım sıkıldı beaaaaaaaaaa
hepiniz çalışıyonuz nası yapıyonuz ben oturdummmmm bide kahve söyledimmmmmm
bekliyommmmm...çalışmıcammmmmm işte.....................
Söylenmesi gereken veya yapılması gereken hiçbir şeyi yapmadım. Her zamanki gibi hayatında önemli olan bir gününde içine ettim. Her sene hep böyle oldu. Sorguluyorum acaba hayatında var olma sebebim sana sıkıntı yaratmak, mide ağrıları ve saçını beyazlatmakmı??? Çok ilginç geliyor ki bana sana deli gibi aşıktım vede her yapacağım hareketin bin sonrası biraz daha şaşkınlık yaratmak oluyordu sana.. hem seni şaşırtıyor ve mutlu ediyor hemde sen mutlu oluyorsun diye bende mutlu oluyordum. Halada öyleyim sen bir şeyden mutlu olduğunda bende oluyorum, güldüğünde ve bir şeyden hoşlandığında benimde hoşuma gidiyordu.. dedim ya zaman ne hale getirdi. Hep günün derdine ve sıkıntısına düştük. Geçim derdi artı üstüne gelen sıkıntılar ilk olarak yıprattı bizi.tekrar tekrar okudum mailini...
8,5 senenin 5 senesini evli olarak geçirdik, bazen güldük, bazen ağladık beraber...
Ben seni ne kadar sevdim...? Bunu tarif bile etmeye çalışırken kalbim sıkışıyor.. Ama bu kadar seven biri nasıl birlikte olamaz sevdiği adamla..? Nasıl bunun için her yolu denemez..? Nasıl 5 yılı boşa geçirir anlam veremiyorum şimdi düşününce. O kadar istedim ki gerçek bir evlilik yaşamayı, seni içimde hissetmeyi, gerçekten KADIN gibi hissedebilmeyiAma "bunun için ne yaptın" diye sorarsan sanırım hiç birşey... Doktorun verdiği kitabı bile okumadım. Senden bekledim hep ilgilen, uğraş, sinirlenme, sev, yanımda ol, beni doktora götür, olmadı bir daha götür... Ne hakkım var ki buna..? Sen sadece o zamanlar sevdiğin kızla evlendin normal bir evlilik yaşamak istedin. Bunları sana yaşatmaya ne hakkım var benim.? Hangi erkek karısıyla birlikte olmak için doktora, ona buna hesap vermek hayatını açıklamak zorunda ki.. Kim ister bunları başkasına anlatmayı, küçük düşürülmeyi ilk gittiğimiz doktorda olduğu gibi... Yemin ederim eğerki böyle bir sorunum olduğunu bilseydim evlenmezdim seninle. Keşke önceden anlaşılabilen birşey olsaydı... Düğün gecesi yukarda otururken farkettim ilk aşağıya inmek istemedim, sevdiğim adamla hep hayalini kurduğum evde yalnız kalmak istemedim, korktum. Aşağıya indik sen anlayışlıydın sadece dokundun bana bununla yetindin. Sonra balayında ben bahaneler buldum evimizde olsun daha güzel olur diye sen yine anlayışlıydın.. Ve sonra böyle diye diye 5 seneyi devirdik. Soranlara serdal çocuk istemiyor dedim, sende istemiyor gibi davrandın, benden çocuk sahibi olmak istemediğini düşündüm, üzüldüm hep. Ama düşünemedimki eğer sen gerçekten çocuk istersen ben zaten sana bunu veremem ki.. Zaten kadın olamamanın eksikliğini yaşarken birde anne olamamak...! Kocan istediği halde ona bebek verememek.. Galiba bu daha fazla canımı acıtır. Dün akşam sen çocuklarla ilgilenirken daha öncesinde de bir çok kez farkettiğim gibi ne kadar iyi bir BABA olacağını düşündüm. Ve benim bu duyguyu elinden almaya hakkım olmadığını... 28 yaşındasın ve hala benim yüzümden yaşamadığın şeyler var benim buna engel olmaya hakkım yok. Bunun için şubatta ne gerekiyorsa yapacağım.
Çünkü gerçek bir kadınla evli olmayı hakediyorsun sen..!
ya emineeeeeeeeeeeeeeee varya sen illa ağlatıcaksın beni belli oldu:85:duygularını ne kadar güzel ifade etmişsin ya bayıldımmmmm resmencanım benim ya inan ki başardığın zaman tüm bu sıkıntılar tasalar hepsi uçup gidicek bu kadar kolaymış mı diyceksin.valla reglin bitsin bizden kurtuluşun yok söyliyeyim şimdiden
evet Allah 'a yalvarırsım başarıyım diye sınavım bu derdim isyan etmek istemezdim ama içim ederdi bazen gülerdim ama içim kan ağlayarak gülerdim Allah'ım ne zordur ne zordur mutlu taklidi yapmak gene eşlerimizde Allah bin kere razı olsun
emine ağlattın bizi iyiakşamlar meleklerim
canım şuan iyiyiz saol eski maillerime bakıyordum görünce paylaşmak istedim sadece allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah hepimiz için dua ediyorum çabucak normale dönelim diye....eminecim bi sorun yok demi gerçi sorunsuz evlilik yok zaten Rabbim bundan başka sorun vermesin inşallah hiçbirimize off hiç bi sorun huzurlu bi yuvadan önemli değil Sardunyacım sizde düzelin eşin olgunlaşsın inşallah
canım bende eşime kızınca c.... bey size mektup gelmiş okuyun derim yüzüne söyleyemediklerimi maille yazarım kardeşimde bilir gülmekten ölür bize
e napam söylemeye cesaretim yok e kızgınım söylemesem olmaz ay canımcıkıma güzel bi mektup yazam da şok olsun
Püffffff eminem ya hakmı bu şimdi? kıssss ağlattın beni harap ettin tatlım ya...
bende buna benzer yazılardan sayfalarca var kocama hiç verilmemiş....en acı olanı bu
benim için....dr.bile şaşırmıştı bizim halimize bu olaydan bu kadar az etkilenen bi adam
hiç görmedimmm bu nasıl bir sevgidir diye...o gün daha çok üzülmüştümmmm yarım kalmışlığım
gibi geliyordu yarım mıydım neydim?bu adam beni niye bu kadar çok seviyor?bu adama ben bir şey
veremiyorummm niye peki kızmıyor bağırmıyor dünyamı tepeme yıkmıyorrrr niye çare bul demiyor
diye...koca 6 yıl tek birkez bu olaydan ötürü sıkıntı yaşamadıkkkk takiiii ondan bi parça isteyene
kadarrrr...işte o gün kendimi eksiğin teki hissettimmmmm...salak hissettim..çünkü ben evimizin
bıcırığı yırtığı en rahat çocuğu ,genci, kzı oldummmm...halada öyledirrrrrr ama bunu yapamıyordum
ne acı günlerdi rabbimmmmm...şükür diyorummm...şimdi geldi geçti daha gelmesin o günler diyorum..
ama o içimdeki sızı iştee...onca yıllll....senin yazınla yüzüme çarptı aniden birdenbire anlamadan
o kadar iyi anlıyorum ki bilemezsin hatta burdaki herkes o kadar iyi anlayacak ki...bilemezsinnn..
ağlattın beni yawwwww.....
leynnnnnn emineeeeeeeeeeee zaten başım ağrıyodu hepten fena ettin beniiiii çatlıyoooo bak şimdiiiiiiivajiyi yenmeden önce düşünüpte yazıya dökemediğim şeyleri yazmışsın kendimi buldum çoğu satırda ama bunlar geçecek vajiyi sevginiz ve sabrınızla yeneceksiniz lütfen bu kadar basit bi şey yüzünden sevginizi yok etmeyin görüyorsunuz bu sevgiler kolay kazanılmıyor sanmıyorumki vajiyi yaşamayan çift bizler kadar büyük bir sevgiye sahip olsun bizi acımız daha sağlam yaptı belkide herşeyde bir hayır var derler ya hep bir ömür mutluluğumuzun anahtarı belkide o kabus dolu ağlayarak geçen gecelerimizde hiç bitmeyen aşkımızda herşeye rağmen evliliğimize tutunmakta bu mubarek gecede dualarım sizlerle rabbim tüm bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardım etsin bir an önce kurtulun kızlar size yemin ediyorum sandığınız korktuğunuz düşündüğünüz gibi bir şey değil sakın korkmayın kendinizi rahat bırakın egzersizlerinizi önemseyin ve üstüne gidin çok kısa zamanda aşacaksınız ama siz yeterki azmedin çok uzak değil mutluluk heşey sizin elinizde.....
aman fıkır fıkır dınız kaç gündür ben ağlamadan çıkam barik görüşürüz akşam canlarım fatmagül izlerkene çalışam buğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?