Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaptınmı kız poaçayı [/QUOTE]

yok bebeeemmm yapmadım dün kociş nöbete götürmeyim dedi bende bugün o yokken yapcam inş. margarini falan çıkarttım hazırladım

ıyı aksamlar guzellıkler nasılsınız?kız emıne neler yazmıssın oyle okurken ıcım acıdı bazı cumlelerde bızı gördüm herkes aynı celıskılerı yasamıs

ıyı aksamlar guzellıkler nasılsınız?kız emıne neler yazmıssın oyle okurken ıcım acıdı bazı cumlelerde bızı gördüm herkes aynı celıskılerı yasamıs

merhaba canım iyi diyelim iyi olalım inşallah sen nsılsın? bende okurken aynı şeyleri hissetmiştim o kadar canımın yandığını hissettim ki eşim için canım sevgilim için başaracağım inşallah

eminecim öyle güzel anlatmışsınki hissettiklerini. burayı bulamamış olsaydım sanırım bi 4-5 yıl sonra ben de buna benzer satırlar yazıo olurdum. şimdi bile neler neler geçio aklımdan...
ama inşallah hepimiz için herşey çook güzel olucak. Allah hepimizin gönlüne göre versin...

kızlar ben bu akşam mum denemesine geçicem. yanlız bulabildiğim mum biraz kocuman
sarıp sarmalayıp büyütmeye fazla gerek kalmıcak heralde :) zaten buda başarılı olursa oldu bitti saydım herşeyi :)

iii akşamlar balımmmmm ben mumya oldum sen nasılsın ? kocişle aran nasıl düzeldimi :13:bu akşam kociş beni böyle görünce beni terk eder heralde [/QUOTE]

ıyılık canım nolsun bende nette takılıyom bırazdan dızı baslayacak...ıyıyız cok sukur dunden berı duzeldı aramız
okudum kız delı o nasıl maske oyle pısırpı koysaydın barı adam senden soguyacak

Allah büyük canım inşallah bizde başaracağız. nasıl gidiyor egzersizler

ınsallah canım yaa zaten onları mutlu gormek bızıde mutlu edıyor, oldugu zaman esının yuzundekı mutluluk tarıf edılemez derecede guzel oluyor. ınsallah herkes yasar bu guzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…