- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.881
çabuk egz. terlik geliyo kaçmak yooooookamanın kızlar ben iyileştiiimama elim şeyime gitmiyo huuuuu:84:
hiç kıvırma bebişim sen dokun o yolunu bulur hadi bakiiim pamuk eller vajiye bak maskeli maskeli rüyanıza girerim heeeee
iki aydır iki parmaktayım:84::84::84:çok tembeliiim çooooooook
çabuk egz. terlik geliyo kaçmak yooooook
B]
TAMAM BAK SÖZ SAAT 21:00 DA EGZERSİZE GİDİCEM ÇAY İÇİYORUM KEYİF YAPIYORUM AZ, YA BUGÜN PENİS DENEMESİ YAPSAM NE GÜZEL OLUR HİÇ CESARETİM YOK, NASIL İŞ BU ARKADAŞ YAV
kıııııızzzz ne duruyoooonnnn ben iki parmakta olsam hiç beklemem atlarım kocişin üstüneeeeee hadi hemen bitir şu işi bizde gaza gelelim yaaaaaaa
bak siz saat 21:00 da burdan benim sırtıma vura vura içeri gönderin bak kesin diyorum ben halledip gelcem
çabuk egz. terlik geliyo kaçmak yooooook
B]
kız buna terlik kar etmeyecek artık ben kızılcığımı parlatmaya başlayayım en iyisi
TAMAM BAK SÖZ SAAT 21:00 DA EGZERSİZE GİDİCEM ÇAY İÇİYORUM KEYİF YAPIYORUM AZ, YA BUGÜN PENİS DENEMESİ YAPSAM NE GÜZEL OLUR HİÇ CESARETİM YOK, NASIL İŞ BU ARKADAŞ YAV
bebişim egzersiz yaparken p...s yapma etkilenirsin sonra bol bol p....sle oynaşcan zaten azcık sabır
ıyı aksamlar guzellıkler nasılsınız?kız emıne neler yazmıssın oyle okurken ıcım acıdı bazı cumlelerde bızı gördüm herkes aynı celıskılerı yasamıs
iii akşamlar balımmmmm ben mumya oldum sen nasılsın ? kocişle aran nasıl düzeldimi :13:bu akşam kociş beni böyle görünce beni terk eder heralde
ıyı aksamlar guzellıkler nasılsınız?kız emıne neler yazmıssın oyle okurken ıcım acıdı bazı cumlelerde bızı gördüm herkes aynı celıskılerı yasamıs
kıııııızzzz ne duruyoooonnnn ben iki parmakta olsam hiç beklemem atlarım kocişin üstüneeeeee hadi hemen bitir şu işi bizde gaza gelelim yaaaaaaa
hadi bak ben şümdüden halaya başladıııımmmmmmm
Söylenmesi gereken veya yapılması gereken hiçbir şeyi yapmadım. Her zamanki gibi hayatında önemli olan bir gününde içine ettim. Her sene hep böyle oldu.
.
.
.
.
.
Eğer beni gerçekten istemediğine kesin kararını verdiysen diyebileceğim şuki gerçekten sevdim seni yanında olmam gereken yerlerde olamadım. Eğerki sorarsan yinede sen olsan bu halde kalmak istermisin diye kalmanı isterdim. Yaptığımız yapacağımız daha o kadar çok şey varki , eksik kalan ve bizi bekleyen hepsini seninle tatmak isterim.. neyse ömründen ömür aldığım için affet beni unutma yanımda olmasan da seviyor ve seni düşünüyor olacağım
peki penise nezaman geçeyim ben, hadi geçeyim artııık iki parmağı bazen sonuna kadar bazende ilk boğuma kadar alabiliyorum ama içim gıcıklanıyo bi hoş oluyorum ama bitürlü normale dönemiyorum o yüzden artık penise geçsem diyorum
peki penise nezaman geçeyim ben, hadi geçeyim artııık iki parmağı bazen sonuna kadar bazende ilk boğuma kadar alabiliyorum ama içim gıcıklanıyo bi hoş oluyorum ama bitürlü normale dönemiyorum o yüzden artık penise geçsem diyorum
bebişim ne zamanki 2 parmak egzersizini hoplaya zıplaya gerginlik yapmadan havada karada yapacan ondan sonra eş parmağı dene yabancı bi cisme alışsın sonra sen zaten kendinden emin olacaksın zıp zıp zıplayıp koşa koşa kauşacan p....sinebu akşam güzelce yap egzersini eğlenerek güzel şeyler düşünerek yap bizede haber ver bebişim ok ?
eminecim öyle güzel anlatmışsınki hissettiklerini. burayı bulamamış olsaydım sanırım bi 4-5 yıl sonra ben de buna benzer satırlar yazıo olurdum. şimdi bile neler neler geçio aklımdan...
ama inşallah hepimiz için herşey çook güzel olucak. Allah hepimizin gönlüne göre versin...
Allah büyük canım inşallah bizde başaracağız. nasıl gidiyor egzersizler
merhaba canım iyi diyelim iyi olalım inşallah sen nsılsın? bende okurken aynı şeyleri hissetmiştim o kadar canımın yandığını hissettim ki eşim için canım sevgilim için başaracağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?