Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

p... boyutunda olsun kız fazalada abartma anam bu yeni kızlar pek azimli maşallah tütütüt kız önc tek parmak yap sonra 2 sonra mum okey esnet iyice cok rahat olur jel unutma streçle prez. geçir jelle öle yap muck ....güveniyorum saana haftasonuna bitcek bu iş. [/QUOTE]

he valla biz tembellerden sonra iyi oldu bunlar ay ben çok hastayım kafacım kalkmıyo yapamıcam boğazlarımıda sardı diziyle yapcam dedim ama yanıyom şuan ama azmaktan değelll

kizlar ben yaslandim cogunuzla tanismadik acil akliniza ihtiyacim var bilen hemen cevap yazsin billmeyen 1bilene sorsun ben cok zor günler yasadim 10yildir evliyim esim son 2sene yanlis yollara sapti kötü yollara girmisti biz gecen sene 10.ay ayriydik ama esim hic.1.zaman benden ayrilmayi düsünmedi hep sevdigini söyledi söylüyor maddi manevi hep yanimdaydi ama ben bazi seylere kizdim küstüm ona sirtimi döndüm ben 1.avukata basvurdum ama dava acilmadi avukat mektup yazdi esime görüsünü almak icin esim mektubu alinca solugu burda aldi yapma etme dedi iyi düsün evliligi yikmak cok kolay dedi ben 5.gün uzattim ama sonra allahtan bana 1sakinlik geldi 1sans vermeye karar verdim bunlari siz bilin diye yazdim simdi sizce bizim nikah tazelememiz gerekiyormu.

kızlaaar orda mısınız???

mum egzersizimi anlatıyorum şimdiii...

dediğim gibi mum biraz büyüktü ama jiletlemeden denemek istedim önce.
bi kat pecete sardım, üstüne steç filf sardım , üstünede prez.
sonra boll boll jell.
sonra aldım elime aynayı
önce tek parmak
sonra bi kaç kez iki parmak
sonra mumu aldım elime, "ay bu çok büyük kesin girmez oraya" dedim içimden
denedim yinede ama içimden "yok yok jiletle inceltiym ben bunu biraz" diye düşünüyorum tabi. korkağız ya kolayını arıyoruz.
sonra içimden bi sess, " hop hop nereye inceltiyon mumu, kocanınkinide mi incelticen sanki" dedi
ben o sesi dinledim.
derin nefes, biraz ıkınma ve valla da oldu
inanamadım sonra, çıkardım bidaha denedim, bi daha bidaha :)
oldu oldu bidaha oldu :)
ya ne diyim ben şimdi. dicek bişi yok oturup ağlim ben en iyisi.
ya da şimdi diil haftasonu bi gelsin:) esas olaydan sonra ağlarım , mutluluktan :))
sizin sayenizde bu aşamaya geldim ben. ilk defa kendimi bu kadar kararlı ve azimli hissettim
çok öpüyorum tatlişkolarım :)))

canım seni çookkkkkkkk tebrik ederim maşallah sana yaaaaaa süpersin bende kulak çubuğu yaptım kalem yaptım sonra regl girdi araya egz. devam etcem gerçekten bu kadar çabuk ilerleyebiliyo mu insan maşallah yaaaaa beni acayip cesaretlendirdin. egz. aynaya bakarak mı yapıyosun?

canım maşşallah kız geççen bizi canım ya ben şamdan mumunu zor almıştım şimdi gripten kafam kalkmıyo
bu aşamadan sonra ay yazam barik kocişinin şeysini ölçüp mumu oboyutta kalınlaştırıp deniyolar kız hafta sonu yapcaz bi halay sanırsam inşallah

canım bu konuda kesin bilgim yok bi hocaya sorun isterseniz ama tazelesenizde faydanıza olur heralde. Allah bi daha ayrılık vermesin ömür boyu mutluluklar canım

naz cım sen özüm ben bakınırken bu yeniler bizi geçio bende kalem de kaldım 3gün yapmayınca mumu alamadım gerçi ben eğilince kafam çatlıo ama yarın inşallah öğlen duş alıp hepimiz için dualar ettikten sonra deneyim tabi daha kötü olmazsam

canım senin nezaman bitiodu

teşekkür ederim cnm, cesaretlen tabi. korkucak bişi yokmuş ki :)
bi adımı geçersen , arayı soğutmadan diğerine geçmek en iyisi bence. ama tabi regl girince araya o başka.
ben aynaya bakarak yapıyorum, gerçekten her egzerziden sonra biraz daha genişlediğini görmek ii oluyo.
özellikle bugün, o mum da girdiyse dedim bu iş oldu sanırım :)
cesaret cnm cesaret ve azim .. hepimiz başarıcaz inşallah.

valla kızların maşallahı var canım inşallah bizde başaracağız. benim regl bugün yarın bitmek üzere yarın banyo yaparım sanırım. sen bugün güzelce dinlen tatlım iyileş ve sonra beraber devam etcez ertelemicez anlaştıkmı bacım bu ay bitcek bizimde bu sıkıntımız inşallah

geçmiş olsun cnm. önce iyileş sen, kendine dikkat et.
çünkü bence egzersizlere başlama zamanı önemli.
yani araya regl filan girince, baştan başlamak gerekebilir belki. tabi gribin ne zaman geliceni bilemio insan. onu ayarlamak zor. ama bi 4-5 gün aralıksız hergün yapılabilcek bi mazeretsiz bi zaman dilimi lazım bence.
benim bi şansım da o oldu belki. bu hafta p.tesiden beri mazeretsin her gün yaptım egzersizlerimi. benim koca da vardiyası nedeniyle akşamları yok evde. o da denk geldi :) yanlız olmasam yapamam çünkü
herkese boll şans cesaret diliyorum. ben de yaptıysam herkes yapar beaa, korkmayın tatlişkolarım :)))

canım tebriklerr... çok güzel aşama kaydetmişsinn. halaya az kalmışşş.. :)
bişey sorucam sizlere parmak yapmadan muma geçilebilir mi sizce?

amin canım inşallah gerçi busefer benim ki teşrif eder ama neysem bakcaz artık

canlarım ben çıkıyorum frd cim başarılar canım

yaşlandım canım Allah sanada kolaylık versin nikah tazelemek güzel ama yapamıyorsan tevbe duasının arkasından okunan bi nikah duası var arada onu okumaya çalış canım ama yapabiliyorsan ne güzel olur

canım ben parmagı hiç yapamadım kulak çubuğu pasta mumu bunları 2şer ve 3er aldım sonra kalem ve şamdan mumunu denedim şamdan mumundan sonra beyaz mumda kaldım ve onu sarıp enson parmakla yapmak çünkü dokunamıyorum anca eldivenle inşallah

bende parmakla dokunmaya çekiniyorum oyüzden muma geçmek istiyorm. evde beyaz mum var. bugün kulak çubuğunu 2 tane yapayım yarın mum temin edeyim pasta mumu şamdan fln..
inş. başaşrırız tez zamandaa.

bence parmakla başla. ya söylemesi gerçekten itici gelio haklısın ama sanırım bunun yolu parmaktan geçiyo.

ben daha 2 aylık evliyken filan bi psikiyatra gittim. anlattım derdimi baya konuştuk. eşimle aramda başka herhangi bi sorun olmadığını, onun bana hep destek olduğunu filan söyledim. bana " ozaman senin işin çok kolay 2-3 seansta halledersin" dedi. ben baya umutlandım. sonra bana hemen parmak egzersizi ödevi verdi. bunları yap gel bidaha dedi.
parmak okadar itici geldi ki bana denemedim bile. bi daha da gitmedim zaten o doktora. insan şöyle düşünüo " ya parmakla olur mu bu iş. madem psikolojik bi rahatsızlık telkinle filan olmalı bunun tedaviisi. parmak marmak olmaz öyle şey" ozamandan bu zamana 5-6 ay geçti. hiç denemedim parmak egzersizi. takii burayı bulup, parmak egzersizi yaparak başaranları görene kadar. gerçekten zor diilmiş. aslında bu da bi telkinmiş. dokunamadığın yere parmak giriyo !!! biri giriyosa ikisi de girer!! e iki parmak girerse şu mum da girer belki!!? e orası baya esniosa, hatta çocuk bile çıkıosa ben neyden korkuyorum ki ozaman!!??
işte böyle telkin edio insan kendi beynini.
parmak egzersizinden irite olmamalıi tiksinmemeliymiş. keşke doktorun dediğini zamanında yapsaydım diyorum. şimdi bebek beklio bile olabilirdim :)
yine de hayırlısı herşeyin
sonumuz güzel olsun inşallah hepimizin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…