- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.941
bence parmakla başla. ya söylemesi gerçekten itici gelio haklısın ama sanırım bunun yolu parmaktan geçiyo.
ben daha 2 aylık evliyken filan bi psikiyatra gittim. anlattım derdimi baya konuştuk. eşimle aramda başka herhangi bi sorun olmadığını, onun bana hep destek olduğunu filan söyledim. bana " ozaman senin işin çok kolay 2-3 seansta halledersin" dedi. ben baya umutlandım. sonra bana hemen parmak egzersizi ödevi verdi. bunları yap gel bidaha dedi.
parmak okadar itici geldi ki bana denemedim bile. bi daha da gitmedim zaten o doktora. insan şöyle düşünüo " ya parmakla olur mu bu iş. madem psikolojik bi rahatsızlık telkinle filan olmalı bunun tedaviisi. parmak marmak olmaz öyle şey" ozamandan bu zamana 5-6 ay geçti. hiç denemedim parmak egzersizi. takii burayı bulup, parmak egzersizi yaparak başaranları görene kadar. gerçekten zor diilmiş. aslında bu da bi telkinmiş. dokunamadığın yere parmak giriyo !!! biri giriyosa ikisi de girer!! e iki parmak girerse şu mum da girer belki!!? e orası baya esniosa, hatta çocuk bile çıkıosa ben neyden korkuyorum ki ozaman!!??
işte böyle telkin edio insan kendi beynini.
parmak egzersizinden irite olmamalıi tiksinmemeliymiş. keşke doktorun dediğini zamanında yapsaydım diyorum. şimdi bebek beklio bile olabilirdim :)
yine de hayırlısı herşeyin
sonumuz güzel olsun inşallah hepimizin :)
evet haklısın parmaktan geçiyo sanırım. ben de hep erteledim egzersizi aynaya bile bakamıyoken kulak çubuğunu başardım hatta inanamadım kendime yanlış yere yapmışımdır oılmaz die düşündüm, üstelik git gel bile yapmıştım çubukla. gördüğüm şeye bile zor inandım.
parmak şimdi zor geliyo ama onuda inş. yapabilirim. biraz yavaş ilerleyebilirim ama ucunda zafer varsa beklemeye değerr.....
cnm daha tecrübelilerimiz var ama bence kulak çubuğundan sonra serçe parmağa geç. "parmak!!" fikrini bikere aşarsan inan gerisi geliyo...
çok mutsuzumm 1 saatir deniyoruz bişy beceremedik..regl dün bitti ne kadar hevesliydimm..şimdi dokunduramıyorum..Allahm sil baştan herşey sıkıldım bunaldım arrtık.....bbebek istiyorumokuldaki velilerimin 5 yaşında çocukları var 87liler bunalıma giriyorum yaa... :95::95::95:
O HATUN BENDİM ŞEKERİM MUM YAMULMUŞTU SICAKTAN ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR, Bİ HALLETSEYDİM ŞU İŞİMİ OZAMAN SİZE BURDAN NELER ANLATICAM NELER
GİT GEL YAPIYODUM AMA EGZERSİZLER AKSAYINCA İKİ PARMAĞI BİR BOĞUMA KADAR ALIYORUM AMA GİT GEL YAPIYORUM
işte sende ışık varda sen o ışığı göremiyorsun bebişimlütfen güven kendine sen p.....s aşamasına gelmişsin artık geri dönüşü yok çok yakında müjdeli haberini alırız yawrum
kızlaaar orda mısınız???
mum egzersizimi anlatıyorum şimdiii...
dediğim gibi mum biraz büyüktü ama jiletlemeden denemek istedim önce.
bi kat pecete sardım, üstüne steç filf sardım , üstünede prez.
sonra boll boll jell.
sonra aldım elime aynayı
önce tek parmak
sonra bi kaç kez iki parmak
sonra mumu aldım elime, "ay bu çok büyük kesin girmez oraya" dedim içimden
denedim yinede ama içimden "yok yok jiletle inceltiym ben bunu biraz" diye düşünüyorum tabi. korkağız ya kolayını arıyoruz.
sonra içimden bi sess, " hop hop nereye inceltiyon mumu, kocanınkinide mi incelticen sanki" dedi
ben o sesi dinledim.
derin nefes, biraz ıkınma ve valla da oldu
inanamadım sonra, çıkardım bidaha denedim, bi daha bidaha :)
oldu oldu bidaha oldu :)
ya ne diyim ben şimdi. dicek bişi yok oturup ağlim ben en iyisi.
ya da şimdi diil haftasonu bi gelsin:) esas olaydan sonra ağlarım , mutluluktan :))
sizin sayenizde bu aşamaya geldim ben. ilk defa kendimi bu kadar kararlı ve azimli hissettim
çok öpüyorum tatlişkolarım :)))
canım tebrik ederim walla aynı benim vajili halimsin kendine güvenin tam yapabileceğini biliyorsun işte bu yüzden daha kolay ilerliyorsun pes etmiyorsun ve eğleniyorsun brawo işte arkadaşlar benim yazılarım belki çok gerilerde kaldı olaya böyle bakın inanın çok şey değişiyor biz o parmağı vajiden çok beynimize sokuyoruz beynimizdeki tıkanmış yerleri açıyoruz gurur duydum seninle bebişim sana yıldızlı pek iyi
canım seni çookkkkkkkk tebrik ederim maşallah sana yaaaaaa süpersin bende kulak çubuğu yaptım kalem yaptım sonra regl girdi araya egz. devam etcem gerçekten bu kadar çabuk ilerleyebiliyo mu insan maşallah yaaaaa beni acayip cesaretlendirdin. egz. aynaya bakarak mı yapıyosun?
canım sende son anda yaptın hamleni reglden sonra çok umutluyum bebişim cesaretini hiç kaybetme göreceksin bak nasılda tüm egzersileri patır patır yapıp halay başı çekiyosun hadi benim güzellerim göreyim sizi
bende parmakla dokunmaya çekiniyorum oyüzden muma geçmek istiyorm. evde beyaz mum var. bugün kulak çubuğunu 2 tane yapayım yarın mum temin edeyim pasta mumu şamdan fln..
inş. başaşrırız tez zamandaa.
bitanem benim bak sende yavaş yavaş korkularından sıyrıldın inan bana bu egzersizler çok işine yarayacak daha güçlü daha kendinden emin cesur bi hatun olacaksın sen yeterki üstüne düş her egzersizi yaparsın senin yapacağına inanıyorum sıkı egzersiz yap bu aralar yetiş şu hızlı hatunlara
bence parmakla başla. ya söylemesi gerçekten itici gelio haklısın ama sanırım bunun yolu parmaktan geçiyo.
ben daha 2 aylık evliyken filan bi psikiyatra gittim. anlattım derdimi baya konuştuk. eşimle aramda başka herhangi bi sorun olmadığını, onun bana hep destek olduğunu filan söyledim. bana " ozaman senin işin çok kolay 2-3 seansta halledersin" dedi. ben baya umutlandım. sonra bana hemen parmak egzersizi ödevi verdi. bunları yap gel bidaha dedi.
parmak okadar itici geldi ki bana denemedim bile. bi daha da gitmedim zaten o doktora. insan şöyle düşünüo " ya parmakla olur mu bu iş. madem psikolojik bi rahatsızlık telkinle filan olmalı bunun tedaviisi. parmak marmak olmaz öyle şey" ozamandan bu zamana 5-6 ay geçti. hiç denemedim parmak egzersizi. takii burayı bulup, parmak egzersizi yaparak başaranları görene kadar. gerçekten zor diilmiş. aslında bu da bi telkinmiş. dokunamadığın yere parmak giriyo !!! biri giriyosa ikisi de girer!! e iki parmak girerse şu mum da girer belki!!? e orası baya esniosa, hatta çocuk bile çıkıosa ben neyden korkuyorum ki ozaman!!??
işte böyle telkin edio insan kendi beynini.
parmak egzersizinden irite olmamalıi tiksinmemeliymiş. keşke doktorun dediğini zamanında yapsaydım diyorum. şimdi bebek beklio bile olabilirdim :)
yine de hayırlısı herşeyin
sonumuz güzel olsun inşallah hepimizin :)
aynen yazmaktan parmaklarımda tüy bitti ama tekrar söylüyorum arkadaşlar parmak egzersizi ilk başta gerçekten çok itici geliyor buna hiç birimiz ayıla bayıla başlamadık ama başladık ilk parmağı vajinize soktuğunuz anda olay zaten halledilmiş oluyor gerisi geliyor lütfen bir kez deneyin göreceksinizki sandığınız gibi bi şey değil acı yok sızı yok parçalanma yok....
evet haklısın parmaktan geçiyo sanırım. ben de hep erteledim egzersizi aynaya bile bakamıyoken kulak çubuğunu başardım hatta inanamadım kendime yanlış yere yapmışımdır oılmaz die düşündüm, üstelik git gel bile yapmıştım çubukla. gördüğüm şeye bile zor inandım.
parmak şimdi zor geliyo ama onuda inş. yapabilirim. biraz yavaş ilerleyebilirim ama ucunda zafer varsa beklemeye değerr.....
canım sen hızlandın bile artık yeni bişey denemekten çekinmiyorsun korkmuyorsun biliyorsunki yapabileceksin ilk zamanlar kulak çubuğu bile sana dünyanın en zor işi gelmişti ama bak kaleme geçtin muma geçeceksin belki paramak bile deneyeceksin artık bekleme çünkü sen hazırsın koşmaya başla minik kuşum yolun açık olsun
çok mutsuzumm 1 saatir deniyoruz bişy beceremedik..regl dün bitti ne kadar hevesliydimm..şimdi dokunduramıyorum..Allahm sil baştan herşey sıkıldım bunaldım arrtık.....bbebek istiyorumokuldaki velilerimin 5 yaşında çocukları var 87liler bunalıma giriyorum yaa... :95::95::95:
canım eşinle p...s denemesi yaptınız ? noldu baştan detaylı bi şeklde anlat bakiiim
denicem bakalımmm yapabilirsem mutlu haberi yazarımm.
bizler sana güveniyoruz hadi balım güzel bi haber ver bize sevinelim
tatlım lütfen bi sakin ol bebeğim yaaa bu işler sabır istiyo malesef güzelim bi dur. egz. hangi aşamadaydın canım? reglden sonra belki kasılmışsındır ama bi kaç güne kalmaz halledersin bak naz demişti diceksin. çünkü burada kaç arkadaşımız hep son aşamada olmadı diye gözyaşı döktü ertesi gün veya bikaç güne kalmadan oynaya zıplaya hallettikleri hiçbişey anlamadıklarını yazdılar. istersen eski sayfalarda görebilirsin kuzucum.
kızlaaar orda mısınız???
mum egzersizimi anlatıyorum şimdiii...
dediğim gibi mum biraz büyüktü ama jiletlemeden denemek istedim önce.
bi kat pecete sardım, üstüne steç filf sardım , üstünede prez.
sonra boll boll jell.
sonra aldım elime aynayı
önce tek parmak
sonra bi kaç kez iki parmak
sonra mumu aldım elime, "ay bu çok büyük kesin girmez oraya" dedim içimden
denedim yinede ama içimden "yok yok jiletle inceltiym ben bunu biraz" diye düşünüyorum tabi. korkağız ya kolayını arıyoruz.
sonra içimden bi sess, " hop hop nereye inceltiyon mumu, kocanınkinide mi incelticen sanki" dedi
ben o sesi dinledim.
derin nefes, biraz ıkınma ve valla da oldu
inanamadım sonra, çıkardım bidaha denedim, bi daha bidaha :)
oldu oldu bidaha oldu :)
ya ne diyim ben şimdi. dicek bişi yok oturup ağlim ben en iyisi.
ya da şimdi diil haftasonu bi gelsin:) esas olaydan sonra ağlarım , mutluluktan :))
sizin sayenizde bu aşamaya geldim ben. ilk defa kendimi bu kadar kararlı ve azimli hissettim
çok öpüyorum tatlişkolarım :)))
cnm parmak yapamıyorsan tek parmak kalınlıgında mumla başla sonra 2 parmak sonra p... boyutnda mumla yapabilirsin...canım tebriklerr... çok güzel aşama kaydetmişsinn. halaya az kalmışşş.. :)
bişey sorucam sizlere parmak yapmadan muma geçilebilir mi sizce?
cnm gerginsindir herzaman egz.süper gitcek diye bişey yok bazen bizimde yapıp ertesi gün yapamadıgımız zamanlar oldu cnmcm lütfen bozma moralini düzelir yarın yine denersin geri dönmek gibi bişey yok sil aklından cncm.çok mutsuzumm 1 saatir deniyoruz bişy beceremedik..regl dün bitti ne kadar hevesliydimm..şimdi dokunduramıyorum..Allahm sil baştan herşey sıkıldım bunaldım arrtık.....bbebek istiyorumokuldaki velilerimin 5 yaşında çocukları var 87liler bunalıma giriyorum yaa... :95::95::95:
belkide doğru söylüyosn regli sonrası hassasslaşmış olabilirğz p...s 3. aşamadaydım cnm...inşş kısa sürede atlatırız..
Kızlar sormayın başıma gelenleri, bi sorun neoldu bi sorun
selam kızlar nasılsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?