Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet haklısın parmaktan geçiyo sanırım. ben de hep erteledim egzersizi aynaya bile bakamıyoken kulak çubuğunu başardım hatta inanamadım kendime yanlış yere yapmışımdır oılmaz die düşündüm, üstelik git gel bile yapmıştım çubukla. gördüğüm şeye bile zor inandım.
parmak şimdi zor geliyo ama onuda inş. yapabilirim. biraz yavaş ilerleyebilirim ama ucunda zafer varsa beklemeye değerr.....

Son düzenleme:
çok mutsuzumm 1 saatir deniyoruz bişy beceremedik..regl dün bitti ne kadar hevesliydimm..şimdi dokunduramıyorum..Allahm sil baştan herşey sıkıldım bunaldım arrtık.....bbebek istiyorum okuldaki velilerimin 5 yaşında çocukları var 87liler bunalıma giriyorum yaa...:95::95::95:

cnm daha tecrübelilerimiz var ama bence kulak çubuğundan sonra serçe parmağa geç. "parmak!!" fikrini bikere aşarsan inan gerisi geliyo...

tatlım lütfen bi sakin ol bebeğim yaaa bu işler sabır istiyo malesef güzelim bi dur. egz. hangi aşamadaydın canım? reglden sonra belki kasılmışsındır ama bi kaç güne kalmaz halledersin bak naz demişti diceksin. çünkü burada kaç arkadaşımız hep son aşamada olmadı diye gözyaşı döktü ertesi gün veya bikaç güne kalmadan oynaya zıplaya hallettikleri hiçbişey anlamadıklarını yazdılar. istersen eski sayfalarda görebilirsin kuzucum.

belkide doğru söylüyosn regli sonrası hassasslaşmış olabilirğz p...s 3. aşamadaydım cnm...inşş kısa sürede atlatırız..

aaaaaa umutsuz olmak ınsanı daha da gerıye atar ılerlemek ıstıyorsan azımlı olacaksın canım azım sabr olunca asılmayan sey olmazzzzz sloganımız neydı kasmak yok yola devam

cnm bnm aferin sana biliyordum ben valla halay nerdeyse geldi olalalaaaa aferin sana bebişim...
canım tebriklerr... çok güzel aşama kaydetmişsinn. halaya az kalmışşş.. :)
bişey sorucam sizlere parmak yapmadan muma geçilebilir mi sizce?
cnm parmak yapamıyorsan tek parmak kalınlıgında mumla başla sonra 2 parmak sonra p... boyutnda mumla yapabilirsin...
cnm gerginsindir herzaman egz.süper gitcek diye bişey yok bazen bizimde yapıp ertesi gün yapamadıgımız zamanlar oldu cnmcm lütfen bozma moralini düzelir yarın yine denersin geri dönmek gibi bişey yok sil aklından cncm.

belkide doğru söylüyosn regli sonrası hassasslaşmış olabilirğz p...s 3. aşamadaydım cnm...inşş kısa sürede atlatırız..

cnm sen çok güzel ilerledin korkma artık geri dönüş yok ... önce tek parmakla başlasaydın birden en son aparatla yapma küçükten büyüge yapın herserfindeki güven gelsin cnmcm ...

Bir şekilde boylu boyunca yere düştüyseniz yeniden dimdik ayağa kalkmak için el, ayak ve kollarınız gereklidir değil mi ? Emin misiniz...

Kolları, elleri ve ayakları olmayan adam bir takım komiklikler yapıp, yere düştükten sonra şunları söylüyor:

"Her insan hayatta zaman zaman bu derece umutsuz olduğu zannedilen durumlara düşebilir; Hatta tekrar ayağa kalkabilmek için her türlü imkan ve enstrümandan yoksun da kalabilir... Şimdi sizlere soruyorum" diyor:

"Ben 100 kere tekrar ayağa kalkmayı denesem ve 100'ünde de başarısızlığa uğrasam, tekrar ayağa kalkabilme konusunda tüm umutlarımı yitirmeye hakkım veya şansım var mı?" "Yani artık sizce 101. seferi hiç denemeyi dahi düşünmemeli miyim? Maalesef benim öyle bir şansım yok; yaşamımı devam ettirebilmek için ne yapıp edip tekrar ayağa dikilmek zorundayım ! Ne yapıp edip kendime ayağa kalkmak için bir destek noktası hayal etmek bunu YARATMAK zorundayım... neden bız de herseye ragmen umıdımızı yıtırıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz

sağol venüscümmm desteğin için..
kendime güvenim geldi gerçektende eskisi kadar ürkütücü gelmiyor çok cicide gelmiyo bu olaylar ama yinede artık tırsmıyorum.
iyi ki varsınız hepinizz..bazen giremiyorum foruma annemlerde kalıyoruz yarın yokum c.tesi pazarda olmayabilirim annemlerde olunca egz. aksıyo ama arayı kapatırım.

İyilere gelen musibetlerin sebebi?

Rabbimiz biz kullarını sınamak için yeryüzüne göndermiştir. Onun için çektiklerimiz kötülüğümüzden değil, imtihan sırrındandır. Öyle olmasaydı en büyük zorlukları peygamberler yaşamazdı. Allah dünyayı yüzü suyu hürmetine yarattığı Hz. Muhammed (sav)’e bile imtihan sırrının gereği olarak bazı acıları tattırmıştır. Hz. Eyüp, Hz. Yunus, Hz. Zekeriya gibi peygamberlerin başına gelenler hangi kulun başına gelmiştir?
Musibetlerle karşılaşanlar kendilerini diri tutmalı ve Allah’a dayanmalıdır. Dua zırhıyla zırhlanmalıdır. Bu zırhı giyinenlere hiçbir belâ tesir edemez. Başlarına belalar gelen Peygamberler her zaman dua etmiş, şükürlerinde hiçbir noksanlık olmamıştır. Aksine Allah’a daha bir sevgiyle ve güvenle bağlanmışlardır. Yüce Allah kendilerine değişik belalar gönderdiği Peygamberlerle ve onların dualarıyla ilgili olarak Kuran’da şöyle buyuruyor:
“Eyüp de; hani o Rabbine çağrıda bulunmuştu: ‘Şüphesiz bu dert (ve hastalık) beni sarıverdi. Sen merhametlilerin en merhametli olanısın.’ Böylece onun duasına icabet ettik. Kendisinden o derdi giderdik; ona katımızdan bir rahmet ve ibadet edenler için bir zikir olmak üzere ailesini ve onlarla birlikte bir katını daha verdik.” (Enbiya, 83,84)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…