Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

lduu

nolduuuuuu anacımmmmm ????

sordum bileee, noldu nolduuuu???

ne oldu kız hayırdır

şimdi ben içeriye halay için hazırlık yapmaya gittiydim, eşimide yanımda götürdüm biliyonuz onsuz olmuyo ama çocuğun niyeti bozukmuş egzersiz yapmadıüstüme atladı, kadınlar kulubüne girip arkadaşlarıma söylicem dediğimde bana dediki sen ne işin var orda sen hala kızsın oraya kadınlar giriyor dedi uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz:84::84::84::84::84:

:))) ee devamında bişi olmadı mıı sen bu lafın altında mı kaldın yaniii

hay allah ıyılıgını versın cnım

leynnnnnnnnnnnnnn diyemedinmi oraya kız giren kadın çıkıyor diyeeeeeeeee 124 kişide bunun ispatıdır diyeeeee aaaaaaaa şimdi atcam terliiiii sen eğil kocişe isabet etsin bu geceki tüm terliklerrrrrr

:))) ee devamında bişi olmadı mıı :d sen bu lafın altında mı kaldın yaniii :d:d:d

ya arkadaşlar ben nezaman egzersiz desem bu işin sonu başka şekilde bitiyo eşim benimle evlenirken libidom çok düşük demişti beni kandırmış belli Ben onsuz egzersiz yapamıyorum onla oluncada yapamıyorum e nolcek şimdik çok mağdurum

benim gibi yap cnm. bak benim koca bu hafta akşamları evde yoktu. ben egzersizlerimi yaptım bitirdim. yarın da genel tekrar yapıcam kendi kendime sınav öncesi :) eşle egzersiz diil direk olaya giricem sonra ben de eşimle egzersiz yapamam. sen boş ver eşini, egzersizlerini yalnız yap tatlım

venüsüm kocişin seni maskeli maskeli gördümü gördüyse tepkisi ne oldu çok merak ettim

venüsüm kocişin seni maskeli maskeli gördümü gördüyse tepkisi ne oldu çok merak ettim

kapıyı açtım ben yanlış eve geldim heralde dedi geri döndü sonra tekrar geldi baktı baktı ben annemin evine gidiyom dedi geri döndü sona tekrar geldi ne yaptın sen yüzüne dedi ne sürdün dedi saydım içindekileri köy yumurtası sürdün heralde sapsarı olmuşsun dedi kaçtı benden bende öp beni diye kovaladım

Son düzenleme:

ben eşimin parmağı dışında hiçbişey alamıyorum oraya mum çok tahriş ediyo, bunca kişi nasıl yapıyo bilmiyorum ama beni ciddi şekilde tahriş ediyo en son vajinam şişmişti, bitek eşimin parmağıyla rahat ediyorum onuda kandırıp yatağa götüreyim diyorum ama oda beni orda götürüyo

ark.lar kulak çubuğu deneyim dedim tekrar zorlandım biraz. yarısı anca oldu başa dönmüş gibi oldum. kastım sanırım...
bol jelde sürdüm. neden böyle oldum. çok moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…