- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #46.961
lduu
nolduuuuuu anacımmmmm ????
sordum bileee, noldu nolduuuu???
ne oldu kız hayırdır
şimdi ben içeriye halay için hazırlık yapmaya gittiydim, eşimide yanımda götürdüm biliyonuz onsuz olmuyo ama çocuğun niyeti bozukmuş egzersiz yapmadıüstüme atladı, kadınlar kulubüne girip arkadaşlarıma söylicem dediğimde bana dediki sen ne işin var orda sen hala kızsın oraya kadınlar giriyor dedi uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz:84::84::84::84::84:
şimdi ben içeriye halay için hazırlık yapmaya gittiydim, eşimide yanımda götürdüm biliyonuz onsuz olmuyo ama çocuğun niyeti bozukmuş egzersiz yapmadıüstüme atladı, kadınlar kulubüne girip arkadaşlarıma söylicem dediğimde bana dediki sen ne işin var orda sen hala kızsın oraya kadınlar giriyor dedi uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz:84::84::84::84::84:
selam arkadaşlar nasılsınız,giremedim bi kaç gündür,başaran oldu mu?
lduu
nolduuuuuu anacımmmmm ????
:))) ee devamında bişi olmadı mıı :d sen bu lafın altında mı kaldın yaniii :d:d:d
Bir şekilde boylu boyunca yere düştüyseniz yeniden dimdik ayağa kalkmak için el, ayak ve kollarınız gereklidir değil mi ? Emin misiniz...
Kolları, elleri ve ayakları olmayan adam bir takım komiklikler yapıp, yere düştükten sonra şunları söylüyor:
"Her insan hayatta zaman zaman bu derece umutsuz olduğu zannedilen durumlara düşebilir; Hatta tekrar ayağa kalkabilmek için her türlü imkan ve enstrümandan yoksun da kalabilir... Şimdi sizlere soruyorum" diyor:
"Ben 100 kere tekrar ayağa kalkmayı denesem ve 100'ünde de başarısızlığa uğrasam, tekrar ayağa kalkabilme konusunda tüm umutlarımı yitirmeye hakkım veya şansım var mı?" "Yani artık sizce 101. seferi hiç denemeyi dahi düşünmemeli miyim? Maalesef benim öyle bir şansım yok; yaşamımı devam ettirebilmek için ne yapıp edip tekrar ayağa dikilmek zorundayım ! Ne yapıp edip kendime ayağa kalkmak için bir destek noktası hayal etmek bunu YARATMAK zorundayım... neden bız de herseye ragmen umıdımızı yıtırıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz
leynnnnnnnnnnnnnn diyemedinmi oraya kız giren kadın çıkıyor diyeeeeeeeee 124 kişide bunun ispatıdır diyeeeee aaaaaaaa şimdi atcam terliiiii sen eğil kocişe isabet etsin bu geceki tüm terliklerrrrrr
:))) ee devamında bişi olmadı mıı :d sen bu lafın altında mı kaldın yaniii :d:d:d
bende atacammmmmmmmmmmmm
ya arkadaşlar ben nezaman egzersiz desem bu işin sonu başka şekilde bitiyo eşim benimle evlenirken libidom çok düşük demişti beni kandırmış belliBen onsuz egzersiz yapamıyorum onla oluncada yapamıyorum e nolcek şimdik çok mağdurum
bende atacammmmmmmmmmmmm
şimdi listeye bakmak ister, hadi gösterdik bak onlar kadar olamadın der benden yeni bir topuklu yer uğraşmayım dedim
selam arkadaşlar nasılsınız,giremedim bi kaç gündür,başaran oldu mu?
venüsüm kocişin seni maskeli maskeli gördümü gördüyse tepkisi ne oldu çok merak ettim
benim gibi yap cnm. Bak benim koca bu hafta akşamları evde yoktu. Ben egzersizlerimi yaptım bitirdim. Yarın da genel tekrar yapıcam kendi kendime sınav öncesi :) eşle egzersiz diil direk olaya giricem sonra :d:dBen de eşimle egzersiz yapamam. Sen boş ver eşini, egzersizlerini yalnız yap tatlım
kapıyı açtım ben yanlış eve geldim heralde dedi geri döndü sonra tekrar geldi baktı baktı ben annemin evine gidiyom dedi geri döndü sona tekrar geldi ne yaptın sen yüzüne dedi ne sürdün dedi saydım içindekileri köy yumurtası sürdün heralde sapsarı olmuşsun dedi kaçtı benden bende öp beni diye kovaladım
kapıyı açtım ben yanlış eve geldim heralde dedi geri döndü sonra tekrar geldi baktı baktı ben annemin evine gidiyom dedi geri döndü sona tekrar geldi ne yaptın sen yüzüne dedi ne sürdün dedi saydım içindekileri köy yumurtası sürdün heralde sapsarı olmuşsun dedi kaçtı benden bende öp beni diye kovaladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?