Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol hayatım kayganlastırıcı kullanıyrm bende senın için dua edicem rabbim gönlüne göre versin tez vakitte hayırlı,saglıklı,sıhhatlı bır evlat sahıbı olasın ınsallahhh...

Herkese günaydın. Öncelikle cumanız Mübarek olsun. Rabbim sizleri ( cümlemizi ) duaları kabul olunan kullarından eylesin bu sıkıntıyı çeken herkesi ( bende olmak üzere ) bu dertten kurtarsın İnşALLAH.

bİ de ne çok yazmışsınız ya oku oku bitmiyor ben çok geri kaldım kaç gündür egzersizde yapamıyorum moralim çok bozuk bi mumda takılı kaldım ilerleyemiyorum ((((

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimm kıslar suan annemdeimmm laptopumuuu babama getiridm tamireeeee götür dieee ..annemden giriorum suan laptopum gelene kadar giremicem kıslarrrrr yaaa bilgeden sonra yenen varmıı geçmişee hiç bakmadım

günaydın meleklerim ız öcüm var mı bir gelişme oldun mu regli

günaydınnnnnn bugün cuma yaşasın... her açıdan mübarek bir gün.......
çanakkale şehitlerimizi de analım onlar içinde dua edin kızlar....

günaydınnnnnn bugün cuma yaşasın... her açıdan mübarek bir gün.......
çanakkale şehitlerimizi de analım onlar içinde dua edin kızlar....

sen çok yaşa aklımdaydı güya
canım ya seni hergörüşümde gülümsüyorum bi anne soyadın eksik gerçekten dicem aynı hatayı bende yapmıştım 100 tane isim denedim kabul etmeyince direk isim soyisim yazmıştım

doğru söylüorsunnnnn:26: ssk mız varrr aç karnınamı yapılıoo bu tahlil ben yemek yedimmmm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…