- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.041
bende öyle düşünüyorum dua ederken hayırlı sağlıklı bir evlat istiyordum demek ki doğru olanı buymuş rabbim böyle takdir etti
geçen üç hafta falan önce hamileyim demiştim meğer gerçekten hamileymişim dün doktora gittim düşük yapmışsın dedi çok kanamam olmuştu pıhtılaşmış şekilde ben o ara bebeğimi kaybetmişim
bende öyle düşünüyorum dua ederken hayırlı sağlıklı bir evlat istiyordum demek ki doğru olanı buymuş rabbim böyle takdir etti
cnm benim üzülme demek fayda etmiyor biliyorummmm ama rabbim sana nice sağlıklı
sıhhatli çocuklar nasip etsinnnnn.....her şerde vardır bir hayırrrr....cnm benim ...
cnm geçmiş olsun Allah tekrar nasip etsin en yakın zamanda kucagına almayı sakın üzme kendini belki hayırlısı böyleydi...bu arada herkese HAYIRLI CUMALAR...bu mübarek saatlerde AllaH herkesin muradını versin rabbim bizleride bu sıkıntından kurtarsın inşallah....
canım veren o alan o kımse manı olamaz kndını sakın suclama bebegın rızkı olsaydı sen ıstesen bıle dusmezz dı tutunur du allah sevdıgı kullarını ımtıhan eder bılıyo musun sevdıgı kuluna musıbet verır kı kulum bana yalvarsın benı ansın sesını ısıteyım dermıs sen allahın sevgılı kuluymus sun bak onemlı olan ona layık olup sukr etmek allah sana daha ıyısını saglıklısını verır o zaman canım
kıssss sen nerdesinnnnn burdada sela okunuyorrrrrr....
sizinle paylaşmak istedim üzldüm baya bebeğime sahip çıkamadığım için
canım benim geri dönüş diye bişey yok gün içinde farkında olmadan kafana taktıgın bişey oldugunda da cogu zman egz.yapamayabiliyoruz moraliniş bozma olmadıgı zaman ertesi gün bidaha dene olucak hiç kendini üzme geri dönüş olmuyor korkma tatlım beyin geri saramıyor ....ark.lar kulak çubuğu deneyim dedim tekrar zorlandım biraz. yarısı anca oldu başa dönmüş gibi oldum. kastım sanırım...
bol jelde sürdüm. neden böyle oldum. çok moralim bozuldu
canım dr. banda vaji deilsin demişti eee 3.5 yıl niye yapamadım ozaman bu psikolojik bişey dr. ne sanıyorsa sen egz. yap tatlım çözülecek muayene olduysan bu iyi bir haber rahatlıkla yaparsın cnmcm ....bugün doktora gittim arkadaşlar ilk defa..muayene etti eliyle açıp baktı bi de plastik şiş gibi bişi soktu.et parçası ya da perde gibi bişey yok dedi.vajinismus değil miyim dedim.öyle olsan muayenede rahat olamazdın dedi.ama anatomik olarak bakiresin kızlık zarın sağlam duruyo dedi.kafam karıstı haftaya ultrasona gırmemı soyledı kist fln varsa agrı yapabılır dedı ama kıstın oldugu bolge ıle o bölge ne alaka anlayamadım :/ vaj,nismus değilsem neden olmuyo bi bucuk yıldıroffff iyice meraktayım..
aç tok farketmez cnmcm evde bidaha yap yada kan testi yaptır ama benimde bu ay 4 gün geçmişti senin kaç gn oldu cnmcm....doğru söylüorsunnnnn:26: ssk mız varrr aç karnınamı yapılıoo bu tahlil ben yemek yedimmmm:26:
canım üzülme dicem çünkü doga saglam olmayan gebelik oldugunda endiliğinden yok edermiş o yzden üzülme Saglıkı evlat için dua et cnmcm daha nice bebişlerin olacak tatlım allah sana saglık versin...bozma moralini allaha emanet ol cnmcm ...geçen üç hafta falan önce hamileyim demiştim meğer gerçekten hamileymişim dün doktora gittim düşük yapmışsın dedi çok kanamam olmuştu pıhtılaşmış şekilde ben o ara bebeğimi kaybetmişim
kızlar ya bende 2 kere muayene oldum birinde çok zorlandım.ama ikincisi çok kolay olmuştu ozaman ben vaji değilmiyim yani anlayamıyorum bu arada ben regl olcam diye egzersize ara vermiştim ama bi türlü regl olmuyorum inşallah yanlış bişeyler olmamıştır.hayırlısı gerçi:)bana yardım edin.öptümmmmmmmmmmmmm
akidşler ben kactım ütü yapacagım ütüsü olan var mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:95::95::95::95::95::95: icabında kanki yik her türlüüüüüüüü
omamı var tabi hemde hiç sevmem yapmayı gel bebişim benimkilerede bi el at bende yemek yapcam şimdi....akidşler ben kactım ütü yapacagım ütüsü olan var mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:95::95::95::95::95::95: icabında kanki yik her türlüüüüüüüü
cnm gülsennde dediği gibi anlamıyorlar banada hepsi öle demişti ama malum ben3.5 yıl sonra yendim egz. devam kaçış yok arkidişler....kızlar ya bende 2 kere muayene oldum birinde çok zorlandım.ama ikincisi çok kolay olmuştu ozaman ben vaji değilmiyim yani anlayamıyorum bu arada ben regl olcam diye egzersize ara vermiştim ama bi türlü regl olmuyorum inşallah yanlış bişeyler olmamıştır.hayırlısı gerçi:)bana yardım edin.öptümmmmmmmmmmmmm
jinekologlar bu derdi tam anlamıyorlar tatlımmm..ooo ben kaç dr.gitttim hiçbiri vajisin demedi...
üstelik değilsin diye beni yanlış yönlendirdilerrrr...her vaji olan bacağını açmakta zorlanmaz
hiç çığlık filan atmıyordum bacağımı açıyordummmm ama ilişkiye izin vermiyordummmm...bunun
derecelendirmesi var...herkes aynı şekilde olmuyorrrrr....
jinekologlar bu derdi tam anlamıyorlar tatlımmm..ooo ben kaç dr.gitttim hiçbiri vajisin demedi...
üstelik değilsin diye beni yanlış yönlendirdilerrrr...her vaji olan bacağını açmakta zorlanmaz ben
hiç çığlık filan atmıyordum bacağımı açıyordummmm ama ilişkiye izin vermiyordummmm...bunun
derecelendirmesi var...herkes aynı şekilde olmuyorrrrr....
merhaba
3,5 yıllık evliyim bende 1,5 yıl bacaklarımı açamıyordum sonrasında açabildim ama olmuyor muayenede zorlandım ama oldu ama eşimle bir türlü birlikte olamadık yani bacaklarını açmak çözüm değil ki ben parmak egz de yapamıyorum
cnm kulak çubuğu ile denemeye çalışşşş...ilk başta herkese biraz itici geliyor bu gayet normal bişey
yapamam sanıyorsunnn aslında canımız parmağımızı oraya sokmak istemiyor...kulak çubuğu ile dene
sonra görüceksin zatennn sandığından daha kolay bişey...ibaşladığın an gerisi gelicekkk bu iş böyle
%100 başarı varsa bunu %70 ilk adım tatlımmm..ibaşlamaya karar verdiğin an %70 ni çözüyosun öyle düşünnnnn %30 luk kısım hemencik azimle bitiveriyor....
amin canım hepimizinkiemıneeeeeeeee mahv ettın benıııııııııııııııııııııııııı yaaaaaaaaa kendım den gectım canım allah sızı bır omur mutlu etsın hersey gonlunuzce olsun yuzunuzde kı gulumsemeler hıc eksık olmasın akıttıgın her goz yası mutluluk goz yası olsun
saol canım sizlerin beni anladığını hissettiğim için paylaşmak istedimeminecim bende bütün arkadslarım gibi aglayarak okudum canım benim inanki bzlerde bu yollardan geçtik her seferinde kırdık tamir etmeye çalıştık ama sana şunu söyleyebilirimki yendikten sonra herşey okadar farklı oluyorki yeni evlenmiş gibi biz 2.5 aydır maşallah bikere bile kavga etmedik şimdi bütün olduk. sende yendikten sonra bana haklıymışın diyeceksin...gerçek sevgiler hiç bir zman bitmez sizde birbirinizi çok seviyorsunuz hiç bir zaman bırakmayın canım sende yeneceksin buna çok yakınsın güveniyorum herzaman yanındayız bitanem herzaman çok mutlu ol...
çok tatlı yaaa un koymasan tam mayonez tarificanım uydurdum totişten bi yumurta sarısı yarım limon biraz zeytinyağı birazda un kek yapıyom sankicildim karma zeytinyağı kuruluk için limon gerilmesi için yumurta beslemesi için unda temizliyomuş balda katcaktımda kavanozun kapağı açılmadı mumya gibi dolaşıyom evde kociş gelince korkup kaçmazsa iyi
haklısın ama işte o kadar yıpratıyor ki bu hastalık insanı hem fiziksel hem ruhsal olarak bi şekilde bi sonuca varsın istiyorsun iyi ya da kötü...tekrar tekrar okudum mailini...
eminecik gel boşayım seni, hergün boşadığımız ve hala mutsuz olan insanlardan biri ol istersen, ama bence kolayı seçme mücadeleni ver ve hayal ettiğin kocanın kollarında güzel gecelerin olsun, boy boy çocuklarınız olsun, yaşamının bir anlamı olsun kulağa ne güzel geliyor dimi, hepimiz bunun hayalini kuruyoruz hergece kolayı seçmek çok kolay çünkü....
canım saol bende yalnız olmadığımı hissediyorum sizin cevaplarınızı gördükçeıyı aksamlar guzellıkler nasılsınız?kız emıne neler yazmıssın oyle okurken ıcım acıdı bazı cumlelerde bızı gördüm herkes aynı celıskılerı yasamıs
bende canım bende bakalım önce kim yapacakmerhaba canım iyi diyelim iyi olalım inşallah sen nsılsın? bende okurken aynı şeyleri hissetmiştim o kadar canımın yandığını hissettim ki eşim için canım sevgilim için başaracağım inşallah
evet canım çok şanslısın sen burayı erken farkettiğin için ve çokta çalışkansın zaten haftasonu olmuş gözüyle bakıyorum ben sana...eminecim öyle güzel anlatmışsınki hissettiklerini. burayı bulamamış olsaydım sanırım bi 4-5 yıl sonra ben de buna benzer satırlar yazıo olurdum. şimdi bile neler neler geçio aklımdan...
ama inşallah hepimiz için herşey çook güzel olucak. Allah hepimizin gönlüne göre versin...
süpersin...!kızlaaar orda mısınız???
mum egzersizimi anlatıyorum şimdiii...
dediğim gibi mum biraz büyüktü ama jiletlemeden denemek istedim önce.
bi kat pecete sardım, üstüne steç filf sardım , üstünede prez.
sonra boll boll jell.
sonra aldım elime aynayı
önce tek parmak
sonra bi kaç kez iki parmak
sonra mumu aldım elime, "ay bu çok büyük kesin girmez oraya" dedim içimden
denedim yinede ama içimden "yok yok jiletle inceltiym ben bunu biraz" diye düşünüyorum tabi. korkağız ya kolayını arıyoruz.
sonra içimden bi sess, " hop hop nereye inceltiyon mumu, kocanınkinide mi incelticen sanki" dedi
ben o sesi dinledim.
derin nefes, biraz ıkınma ve valla da oldu
inanamadım sonra, çıkardım bidaha denedim, bi daha bidaha :)
oldu oldu bidaha oldu :)
ya ne diyim ben şimdi. dicek bişi yok oturup ağlim ben en iyisi.
ya da şimdi diil haftasonu bi gelsin:) esas olaydan sonra ağlarım , mutluluktan :))
sizin sayenizde bu aşamaya geldim ben. ilk defa kendimi bu kadar kararlı ve azimli hissettim
çok öpüyorum tatlişkolarım :)))
ay ne güldüm yaaaşimdi ben içeriye halay için hazırlık yapmaya gittiydim, eşimide yanımda götürdüm biliyonuz onsuz olmuyo ama çocuğun niyeti bozukmuş egzersiz yapmadıüstüme atladı, kadınlar kulubüne girip arkadaşlarıma söylicem dediğimde bana dediki sen ne işin var orda sen hala kızsın oraya kadınlar giriyor dedi uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz:84::84::84::84::84: bende eşimsiz yapamıyorum
allah zamanını biliyor canım bizim için en hayırlı zamanda verecek inşallah her birimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?