Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkürler
bu hastalık aynı zaman da erteleme hastalığı hep yarın yaparım derken zaman geçiyor.

evet işte ne güsel söylüyorsunnnn...üzerinde fazla düşünme hemen başla azminle bu işi başarabileceksin bak burdaki tüm ark.tıkandığın ya da bunaldığın yerde sana yardımcı olacaklardır..
pişman olmamak için lütfenssss deneyin ben 6 yıl geçirdim bir sabah uyanayım bitsin bu dedim
bitmedi....kendiliğinden geçmiyorrrr lütfen egz.başlayın ihmal etmeyinnnn gaza gelin yoksa benim
gibi pişman olursunuz onca yıl çabucak geçiveriyorrrrr....hayde tatlımmmmm...

buna cok güldüm yaw

çanakkaleye gideniniz var mı bilmem ama orası benim için türkiyenin en özel yerlerinden oraya gittiğiniz an hissedersiniz sanki o şehitleri... ve gelibolu kitabını okuyun tavsiyem....

senin gazınla denemeye gittim k.çubuğu değilde beyaz mumlar var ya onunla deneyim dedim çok zor oldu ama başından bir santim falan fazlasını yaptım acı falan olmadı tam seviniyordum ama çat kapı annem geldi bırakmak zorunda kaldım ama akşam deneyeceğim vajinamda bişey hissediyorum acı değil ama tarif edemiyorum
çok teşekkür ederim hepinize inşallah bende yeneceğim...

yeneceksin tatlım tabiki merak etme cnmcm biz hezmaan destekciyiz burda ...egz. düzenli yap gerisi kolay. bikere başladınmı gerisi geliyor cnmcm....

arkadaşlar lütfen egzersizlerimizi düzenli yapmaya özen gösterelim ve ne ile çalışıyorsak örn.kulak çubugu 1 tanesini yaptıysak hemen 2. sonra 3. ara vermeden yapalım ve her başladığımızda hangisinde kaldıysak ondan başlayalım mutlakaki oluyo derin nefes alıp nasinleşip ben bunu yaptım gene yaparım düşüncesiyle ,, lütfen kimse ertelemesin çok kısa sürede yenilebilecek bi durum sadece birazcık azim ve sabır insanın kendine olan saygısı ve özgüveni geliyo resmen ve inanın hiç korkulacak bişey değilmiş bundanmı korkmuşum bumu yani diyor insan ama ertelemeyin kendinize inanın güvenin

iyiyim canım sen nasılsın alıştım sayılır ama dahada iyi olacak eminim Allah herkese nasip etsin evli olduğumu daha yeni yeni anlıyorum

evet cnm bende 3.5 yıllık evliyim yeneli 2.5 ay oldu bende yeni evli gibi hissediyorum kendimi alışmana sevindim sık yaptıkça cok rahat oluyor ben günaşırı yaptım hep ve bir ayda alısmıstım...

frd cim hg.cnm akşam ben çıkmıştım ama güzel haberlerini okudum cnmcm aferin snaa seni yürekten kutluyorum işte bukadar basit yeni gelen ark.örnek olmanı diliyorum sık ve düzenli egz. bir haftada sona geldin cncm aferin sana haftasonu halayını çekeriz artıkın olalaaaa.:92::92::92::92:

tebrikler tatlımmmm çok mutlu oldummmm lütfens ihmal etme akşam hemen dene..
derin derin nefesler al ver...nefesini verirken itmeye çalışşşş ...her nefes verdiğinde görüceksin
kendiliğinden içeri doğru gidecekkkk..ne kadar gittiğine aldırma zamanla rahatladıkça hepsi olur...
ne kadar rahat olursan o kadar çabuk sonuç alıcaksınnnnn...azimli olll ve kendine güvennnn..
hayde güsel haberlerini bekliyorummmm....

saol canım benimm :) haftasonuna hazırladım kendimi inşallah olucak bakalım. şimdi bile kendimi çok iyi hissediyorum

çanakkaleye gideniniz var mı bilmem ama orası benim için türkiyenin en özel yerlerinden oraya gittiğiniz an hissedersiniz sanki o şehitleri... ve gelibolu kitabını okuyun tavsiyem....

evet çok güsellll ve duygu doluuuuu...insanın içi ürperiyorrrr...gitmeli herkes görmeli bence
bunlar insansa biz neyiz demiştimmmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…