- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.061
teşekkürler
bu hastalık aynı zaman da erteleme hastalığı hep yarın yaparım derken zaman geçiyor.
[/COLOBuyukannesi torununu ziyarete gitmis. Kapiyi çaldiginda torunu genç kiz kapiyi çirilçiplak açmis. Büyakanne bunu görünce dehsetle kizim bu ne kilik kapiya böyle çikilirmi deyince genç kiz büyükkanne ben çiplak degilimki üzerimde ask elbisesi var der.
Daha sonra büyükkanne evine gider ve aksam büyükbaba eve gelip kapiyi çalar ne görsün karisi karsisinda çirilçiplak hanim der bu ne kilik böyle, büyükkanne çiplak degilim üzerimde ask elbisesi var der. Buyukbaba iyi ama bundan sonra utulemeyi unutma der.
R]
cnm geçmiş olsun Allah tekrar nasip etsin en yakın zamanda kucagına almayı sakın üzme kendini belki hayırlısı böyleydi...bu arada herkese HAYIRLI CUMALAR...bu mübarek saatlerde AllaH herkesin muradını versin rabbim bizleride bu sıkıntından kurtarsın inşallah....
hosbulduk canım işten dolayı fırsatım olmuyordu canımhoşgeldin tatlım nerelerdesin sen
nerelerdeydin tatlımmmm sennn?
hosbulduk canım işten dolayı fırsatım olmuyordu canım
ahanda geldim canım
ahanda bi geliyonnnnn...ahandaaaaa bi gidiyonnnnn....hızına yetişemiyorummmm leynnnnn
çanakkaleye gideniniz var mı bilmem ama orası benim için türkiyenin en özel yerlerinden oraya gittiğiniz an hissedersiniz sanki o şehitleri...YAVRUM DOKTOR OLACAK
Yaralılarımıza bakacak doktorlarımız yoktu. Zira, o vakitler tıbbiyeye genellikle azınlıklar giderdi.
Azınlıklar ise cephelere gelmeye yanaşmıyorlardı. Türk doktorlar da o kadar cepheye yetmiyordu. İşte
Çanakkale’de de doktorlar yetersizdi. Bir doktora günde ikiyüzün üzerinde yaralı düşüyordu. Askeri Dr.
Dörtbudak’ın aktardığı olay durumu anlatmaya yeter sanırız: “Sadece Anafartalar – Arıburnu hattında 06-
22 Ağustos 1915’de 18.000 şehit verdik. Böyle bir hücum gününde tezkereciler durmadan yaralı
taşıyor, doktorlar sadece yaraları sarabiliyordu. Hayatlarından ümit kesilenlerle fazla ilgilenmiyorlardı.
Tam işin en yoğun olduğu sırada, arkadaşın önüne gencecik bir vatan evladı yatırdılar, bir ayağı
kopmak üzere parça parça ve bağırsaklar dışarıdaydı. Sıhhiyecilere “Kaldırın bunu!” derken genç
çocuk “ Baba!” diye seslendi. Bakar ki, kendi oğludur. Sarılır öper oğlunu, “Bu benim oğlum! Gölge bir
yere kaldırın” der. Masanın üzerine çoktan başka bir vatan evladı yatırılmıştır. Doktor onunla meşgul
olmaya başlamıştır. Sırada daha pek çok Mehmet beklemektedir. Doktor ertesi gün oğlu ile ilgilenecek
vakti bulur. Ancak, oğlu çoktan ölmüştür.” Bu vatana nasıl bağlanmışlar, değil mi? Bu cennet vatanı,
evlatlarından daha çok sevenler bugüne hazırladı. Belki de o günlerdeki doktorsuzluk acısından kaldı
her anne babanın ağzında: “Yavrum doktor olacak” sözü
insanın içi sızlıyor tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun
kızlar nerdesiniz yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
kızlar nerdesiniz yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
güzellik uykusuna yatmaya gittiler :86::86:
çanakkaleye gideniniz var mı bilmem ama orası benim için türkiyenin en özel yerlerinden oraya gittiğiniz an hissedersiniz sanki o şehitleri...ve gelibolu kitabını okuyun tavsiyem....
evet işte ne güsel söylüyorsunnnn...üzerinde fazla düşünme hemen başla azminle bu işi başarabileceksin bak burdaki tüm ark.tıkandığın ya da bunaldığın yerde sana yardımcı olacaklardır..
pişman olmamak için lütfenssss deneyin ben 6 yıl geçirdim bir sabah uyanayım bitsin bu dedim
bitmedi....kendiliğinden geçmiyorrrr lütfen egz.başlayın ihmal etmeyinnnn gaza gelin yoksa benim
gibi pişman olursunuz onca yıl çabucak geçiveriyorrrrr....hayde tatlımmmmm...
senin gazınla denemeye gittim k.çubuğu değilde beyaz mumlar var ya onunla deneyim dedim çok zor oldu ama başından bir santim falan fazlasını yaptım acı falan olmadı tam seviniyordum ama çat kapı annem geldi bırakmak zorunda kaldım ama akşam deneyeceğim vajinamda bişey hissediyorum acı değil ama tarif edemiyorum
çok teşekkür ederim hepinize inşallah bende yeneceğim...
taze gelinimiz bilgen hn.nasılsınız bakalım alıstınızmı ?
iyiyim canım sen nasılsın alıştım sayılır ama dahada iyi olacak eminim Allah herkese nasip etsin evli olduğumu daha yeni yeni anlıyorum
senin gazınla denemeye gittim k.çubuğu değilde beyaz mumlar var ya onunla deneyim dedim çok zor oldu ama başından bir santim falan fazlasını yaptım acı falan olmadı tam seviniyordum ama çat kapı annem geldi bırakmak zorunda kaldım ama akşam deneyeceğim vajinamda bişey hissediyorum acı değil ama tarif edemiyorum
çok teşekkür ederim hepinize inşallah bende yeneceğim...
frd cim hg.cnm akşam ben çıkmıştım ama güzel haberlerini okudum cnmcm aferin snaa seni yürekten kutluyorum işte bukadar basit yeni gelen ark.örnek olmanı diliyorum sık ve düzenli egz. bir haftada sona geldin cncm aferin sana haftasonu halayını çekeriz artıkın olalaaaa.:92::92::92::92:
çanakkaleye gideniniz var mı bilmem ama orası benim için türkiyenin en özel yerlerinden oraya gittiğiniz an hissedersiniz sanki o şehitleri...ve gelibolu kitabını okuyun tavsiyem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?