Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saol tetlım :)
şu vajiyi bi yeneyim. sırada bi korkum daha var yenicek araba kullanmak :26::26::26::26:

ayyyy ben ehliyetimi alalııı 4 yıl oldu bendede tık yokkkkk....dalga konusuyum o konudada...
bu hafta sonu trafikteyimmmm inşşş.....otomatik aldık kullanayım diyeeeeee
nerde anammmm ...bi telaş bi telaşşşş...benimde hedefim biran önce alışmakkkk..hamile kalmadan
nasipse onuda halledeceğimmmmm....yoksa arabam elden gitçekkkkk kociş düz vites istiyooo..

benim içime doğuyodu zaten.vajiyi yenersem eğer bi gün, direksiyonu da hallederim kesin die düşünüyodum. bi azim geldi bana bu aralar ikisini de aradan çıkarıcam bu gidişle... heyyttt tutmayın beniiiiii:87::87::87::87::87::124::124::124::118::118:

bu arada. aman cnm arabanı kaptırma. ya vajiyi yenmişsin bunu mu yenemicennn :)))

Son düzenleme:

herkese hayırlı cumalar canlarım bugün kociş evde pek giremiyorum ama özümden haber alan olursa lütfen bana özel mesaj atsın çok merak ediyorum.

canım benım ben sana demıstım mum daha kolay dıye masallah azımlısın bu ıs olacak ınsallah

saol cnm :) sizin bu desteğiniz ve bana olan güveniniz varken ben yapamazsam zaten kendimden şüphe ederim :26::26:

evet canım buradakı motıvasyonu hıc bır dr veremez emın ol cok sukur burayı bulmusuz Allah razı olsun burdakı arkadaslardan bende onların destegıtle yendım. hayırlı haberını yakın zamanda alacagız ınsallah egzersızlerını hıc aksatma zaten bu azımle aksatmazsında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…