Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar reglim bitmişti dün,bugün egzersizlere başladım.önce eski mumla (şu beyaz normal mum) 2-3 defa denedim. ve sonra büyük muma geçtim. şu beyaz mumların büyüklerinden. yarıya kadar giriyordu sonrasında acı ve yanma.çıkarıyorum tekrar ,gene yarısına kadar giriyor.şu ortada bir yerde zor bir kısım varya ordan geçmedi bi türlü.baya bi uğraştım hırs yaptım.ıkındım ve sonunda girdi çıkardım ,tekrar yaptım oldu. git gel yaptım biraz. akşamda eşimle denedik bu defa p...... kesin olucak dedim ama yine tam olmadı ya :84: :84:
ya merak ediyorum başaran arkadaşlar büyük mum olduktan sonra kaç defa daha denemeden sonra p...... yapabilirim,sizin nasıl oldu.büyük mumu daha bugün ilk defa aldım sonuna kadar.daha yeni diye mi p....... olmadı bugün.

canımmm hayırlısı ile olur inşallah bu gece panik yapmak yok p...s girdiği zaman heyecana kapılma içerdeyken çıkarma dur bekle o yolunu bulacak hadi bebişim tazele sayfamızı :13:

yavas yavas sakın sakın takıldıgın yerde dur sonrs devaam edersın canım yeter kı cıkma pes etme öylece dur devam et sakın oldugun surece daha rahat yaparsınngöste r kendını halay cekmek ıstıyoruzzzzzzz

tü tü tü tü masaallahhhhhhhhhh anammmm halay yakın dır ahhh ahhhh amanın yandannnnnnn sıkıdım sıkıdım ah ahhhhh

slm ben geldımmmmmmmmm

hoşgeldin bebişim
:13:

canım benim p.....s denemesi yapabilecek seviyedesin p...s boyutunda mumu alabildikten sonra bu işi çözdün demektir p...s olmamasının teksebebi psikolojik hiç beklemediğin bi anda olacak denemeye başlarken mümkün olduğu kadar bilinç altını boşalt oldumu olcakmı diye düşünmeden mesela yatak odasının perdesini mormu yapsam duvarını yeşilmi boyasam tavandaki lambanın enini çapını düşün deneme esnasında p...s mumdan çok daha kolay oluyor ve hiç bir şey anlamıyosun ama denerken kurma aklından birde p...se bakma p...s denemesinden önce mumu son bir defa dene ama p...si ne şekilde deneyeceksen üstmü altmı aynen o şekilde olsun egzersizin eğer üstte deneyeceksen ben şişko bi yastık koydum altta o eşimmiş gibi düşündüm ona göre bacaklarımı açtım alttan parmak/mum değilde p..si alıyomuşum gibi yaptım tamamen o anki ruh haline bağlı başarı ama sakın umutsuzluğa kapılma bu aşamadan sonra ama bu gün ama yarın mutlaka olacak hadi bakalım çifter çifter gelinlerimiz olsun

kızlar bi yandan ütü yapıyorum sayfa açık hemen cevap veremesemde sonra baktığımda görürüm leynnnnn o kadar taze gelin çıkardık birinizde yardıma gelin uleynnnnnnnnn öldüm burda yorgunluktannnn

bu arada sera7 gören duyan bilen varmı ne zamandır yok bilgisi olan varmı ?

canım benım telaslanıp moralını bozma surec nasılsa basladı olacak enınde sonunda bugun degılse yarın yada baska gun. ben mumla 1 hafta falan yaptım en kucukten basladım buyuge dogru sonra kalınlastırdım o da asamayla kalınlastırdım onla 1-2 gun yaptım sonra dahada kalınlastırdım p..yakın oldu bu halıyle 2 kere denedım(1gece oncesı vede o gun ılıskıden once)sonra p..gectım umarım karısık anlatmamıssımdır

kolay gelsin şekerim :)

yettim gariiiiiiiii venus yardıma geldım

kolay gelsin şekerim :)

kolaysa başınıza gelsin hain dom domlar oleyyyyyyyyyyyyyyyy cim bom gol attıııııııııııııııııııı

tü tü tü tü masaallahhhhhhhhhh anammmm halay yakın dır ahhh ahhhh amanın yandannnnnnn sıkıdım sıkıdım ah ahhhhh

sağolasın canım inşallah artık sabırsızlanıyorum ya mum oluyor ya o da olsun istiyorum hemen

ben hiç üstte yapmadım hep alttayım.korkuyorum üstte olmaktan acaba öyle mi denesaem bide ya bide mum yavaş yavaş güzel oluyo ama p...... farklı işte, mum gibi yavaş yavaş olmuyor sonuçta başka biri de işin içine giriyor.acaba ben mi elimle mum gibi yavaş yavaş alsam

anladım canım. en son yaptığın mum penise yakın büyüklüktemiydi yoksa tam p...... boyutundamıydı? benim yaptığım p...... ten azcık ince .

kız bugün serenim ceylanım yaptıya ütü ben de ona verdim e ben evini temizlicem sende tozları alırsın oda bizi ütüler

valla canım esım p...gıbı dıyodu ama ben ınanamamıstım zaten mesele oraya yabancı bıseyın gırmesı. valla benım kalınlastırdıktan sonra surec hızlandı sana bısey soyleyeyım mı sız yarında deneyın bak yarın olur bence cunku bızde oyle oldu bı gun once denedık yarısını oldım ama gerısı gelmedı hemen bıraktık ama dıger gun yıne denedık oldu bırden aslında sadece basını deneyelım demıstık bu arada olmayınca hemen pes etmeyın esın hemen cıkmasın sen nefes egzersızı yap rahatlayınca devam edın kaldıgı yerden kesın oluyor bı de dogru yone yapması cok onemlı su anda ılıskıde eger esım dogru yone yaparsa hıc acı olmuyor yapamazsa rahatsız oluyorum cok sukur alıstık zaten. sen benım ılk gunumu gorseydın gulmekten catlardın oyle sık nefes alıp verıyordum kı sanırsın dogum yapıyorum esımde demıstı bıraz daha ıkın cocugun gelmesıne az kaldı dıye

kız delı venus hem burayı oku hem utu yap hemde mac ızle hıperaktıf mısın nesın bacım

anacımmmm napiyimmmmm 2 haftadır h.sonu evde yoktuk evi pohhh götürüyor ütü birikti yarın akşam yatılı misafirim gelecek kocişin bu hafta hem toplantısı çok hem fuar var hem bayi toplantısı hem şık gitmesi lazım bir dünya ütü birikti havalarda düzeldi hepsi ütü istiyor bacımmmmm yumurta kapıya dayandı ben tutuştum bir an önce halletmem lazım yarın yemek ve temizlik anca yetiştiririm pazar günüde misafir yanında bişey yapılmaz hiperaktif olmam lazım mecburi

minik kuşum benim doktorum bana üstte olduğum posizyonu tavsiye etmişti bende hep ona hazırladım kendimi ilk başlarda heyecandan yapamadım tam giriyo ben çığlık çığlığa bişey olduğuda yok aslında niye bağırdığımı bende bilmiyordum sonra baktım böyle olmayacak üstte ters oturdum p...si ve vajiyi jelledim eşim vaji girişine yerleştirdi oturdum yavaş yavaş tam o duvara geldik ben tabi panikledim eşim dedi sakin ol aşkım bişey yok görüyorsun dedi öyle durduk sonra eşim popodan tutup açısını ayarladı şimdi git gel yap dedi o an içinde bi gerilme hissedeceksin ama acı sızı hiç bişey yok zaten inanamıyosun eşim oldu dedi devam ettik hadi canım dedim ben inanmadım tabi sonra bi defa daha yaptık yine inanmadım inanamadım sevinsemmi üzülsemmi anlamadım böleeeee şaşkın şebelek kalakalıyosun yatakta geçen zamanamı yanacaksın gözyaşlarınamı eşine ve kendine çektirdiğin onca üzüntüyemi yanacaksın bilemiyorsun sırıtıp durcan 2-3 gün

ayyyy çokgüldüm Allah'ta seni güldürsün canım benim .evet doğru yöne yapması önemli ama ben bile tam olarak bilemiyorum yönünü, mumla yaprken 2. 3. denemede buluyorum. ama penisi benn ayarlamadığım için bilemiyorum doğru yöne mi yapıyo.

bi dahakine bende üstte yapmaya çalışıyım bari ne güzel anlatmışsın allah banada nasip etsin o sırıtıp durmaları

bende üstte olmaktan korkardım ama sonra baktım olmuo öle denedim daha rahat oluyoormuş üstte.

bide üstteyken kontrol sende olabilio hani diosun ya mumu yavaş yavaş kendim yapabiliorum ama onda olmuo

üst pozisyondayken ben kendim aparat dener gibi yapıodum ilk öle olmuştu yani tamamı.

her yol mübah bakarsın öle daha rahat edersin sende ben gibi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…