Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bi yanlış anlaşılma olmuş kötü bi amaçla yazmamış arkadaş ki o arkadaşın burada herkese ne kadar yardımcı olduğunu olmaya çalıştığını hepimiz biliyoruz sen orada g.t yazmışsın mesela popo yada totiş yazabilirsin daha önceki msjdada azmaktan falan bahsetmiştin canım onun yerine daha kelimeleri seçerek ateşim var gibi yazarsan daha iyi olur çünkü hem sayfa hemde sen banlanabilirsin biz burada yardımlaşmaya çalışıyoruz mecburen bi kısmını açık yazıyoruz diğer kısımlarınıda biraz değiştirerek yazıyoruz bu sayfayı bir çok kişi okuyor ve çoğu bu sorundan habersiz kötü içerik butonuna basıp şikayet ettiği anda ban yiyebilirsiniz yada burada konuşulan konu farklı yönlere çekilebilir daha önce böyle bi durum yaşadık yapılan egzersizlerle dalga geçip gülenler bunu geyik yapanlar oldu arkadaşın uyarısıda o yönde lütfen alınma ama biraz daha üstü kapalı yazabilirsin canım....

cok tesekkür ederim venüscüm, beni güzelce uyardin icin.hatami söyledigin icin.2.kez tesekkür ederim.bundan sonra kelimelerimi daha dikkatli secicem.ama sunu söylemek istiyorum ben cok acik yazmiyorum,sadece kelimelerimi yanlis seciyorum.o.kadar cok sey okuyoruz lütfen kimse beni ayiplamasin.!

iyiyim canım benim sen nasılsın

idare eder işte canımcım tam 3 saattir egzersiz yapmaya çalışıyorum çok üşüdüm ve çok yandım sorma halimi sefilleri oynuyom yani:37::37::37:şu andaki halim işte tamda böyle sankim pasta mumuylan biraz arkideş olduk gibi işte oda eşimin sayesinde yani beyaz mumuda yapem dedim ama sadece azıcık ucu girdi çok yandı çektirdim kabus gibi o nasıl girer daha doğrusu girermi bilmiyorum:31::31::31::18::18::18:ya ben ne zaman özel mesaj atcem kızlar birinize bişey sorem diyom halen atamıyom ya:26:sen naptın 2. denemeyi yapabildinmi cnm:54:

bestecik naptın nasılsın?:69:

idare eder işte canımcım tam 3 saattir egzersiz yapmaya çalışıyorum çok üşüdüm ve çok yandım sorma halimi sefilleri oynuyom yani:37::37::37:şu andaki halim işte tamda böyle sankim pasta mumuylan biraz arkideş olduk gibi işte oda eşimin sayesinde yani beyaz mumuda yapem dedim ama sadece azıcık ucu girdi çok yandı çektirdim kabus gibi o nasıl girer daha doğrusu girermi bilmiyorum:31::31::31::18::18::18:ya ben ne zaman özel mesaj atcem kızlar birinize bişey sorem diyom halen atamıyom ya:26:sen naptın 2. Denemeyi yapabildinmi cnm:54:

canım bak ben de çooook yeniyim ama şu işe başladığımdan beri önerdiğim ve uyguladığım en önemli şey kendimi kesinlikle sıcak tutup gevşemek bunu bütün arkadaşlara söylüyorum, ben dün önce sıcak bi duşa girdim bi 10 dakika altında durdum, çıktıktan sonra vaji bölgeme sıcak pomat tuttum bi 15 dakika kadar, ufonun önüne yattım vaji bölgemi açtım, baya bi gevşedim, bak emin ol bunları yap bütün egzersizlerin daha yumuşak geçiyor, ben sana çoooook güveniyorum sen çok kısa bi zaman sonra başarıcaksın

idare eder işte canımcım tam 3 saattir egzersiz yapmaya çalışıyorum çok üşüdüm ve çok yandım sorma halimi sefilleri oynuyom yani:37::37::37:şu andaki halim işte tamda böyle sankim pasta mumuylan biraz arkideş olduk gibi işte oda eşimin sayesinde yani beyaz mumuda yapem dedim ama sadece azıcık ucu girdi çok yandı çektirdim kabus gibi o nasıl girer daha doğrusu girermi bilmiyorum:31::31::31::18::18::18:ya ben ne zaman özel mesaj atcem kızlar birinize bişey sorem diyom halen atamıyom ya:26:sen naptın 2. denemeyi yapabildinmi cnm:54:

birde canım şunu dicektim ayna ile bakarak denedinmi hiç ben ayna ile bakmayınca yanlış yere ittiriyormuşum canm yanıo sanıodum ama ayna ile bakarak daha rahat ettim. tabi sen kendini nasıl rahat hiissediyorsan.

beyez mumlardanmı denedin. endişelenme emin ol çok rahat giriyoor. yavaş yavaş dene ıkınarak ittirmeye çalış olacaktır oda. ama önceki pasta mumunuu biraz kalınlaştırıp yada beyaz mumu inceltipte deneyebilirsin.

boyutu herzaman yavaş yavaş büyütürsen daha rahat olur senin için canm :71:

iyiyim canım benim sen nasılsın

nasıl denedinmi nasıl bir pozisyonda denedin.
canım acıma olmaz onu aklından çıkar kendini rahat bırakmaya çalış inanki acımadan anlamadan oluyoor.

derriiiin nefes al ve verirken ıkın öle ittir yavaş yavaş alacak içine bak göreceksin ..

bacaklarınıda iyice aç daha rahat olur öle

tedirgin olacak hiçbişey yok içerisinin çok esneyen rahat biryer olduğunu düşün hep.

su sesi falan aç dinlendirici müzikler falan rahatlatır biraz canım :70:

canım ben sadece aynaya bakarak yapabiliyorum yani görmeden itemiyorum daha çok tedirgin oluyorum o zaman bu şekilde denedim 1.de yarısı girdi 2. de tamamı girdi ama zor git gel yapabiliyorum esasında ben aynı anda hem bacaklarımı açıp hem görmeye çalışmak hem nefes ve ıkınma hemde iteyim derken çok zorlanıyorum ağlama sesime eşim uyandı yazık o yardım etti ben uzandım beraber egzersiz yaptık pasta mumuyla bunun bi sakncası olmaz değilmi canım müzik açtım ama duyan kim şimşekler çaktı kafamda abowwww şimdi napem bana yardımcı olarmısın beyaz mumlada birazcık deneyem dedik ama sadece ince kısmı girdi çok yandı yorulmuştım zaten bıraktık ben parmağımdan çok korkuyorum yani onu kontrol edemem gibime geliyo desteklerin için tşk. ederim canımcımm:71::71::71::69::54:

canım ben sadece aynaya bakarak yapabiliyorum yani görmeden itemiyorum daha çok tedirgin oluyorum o zaman bu şekilde denedim 1.de yarısı girdi 2. de tamamı girdi ama zor git gel yapabiliyorum esasında ben aynı anda hem bacaklarımı açıp hem görmeye çalışmak hem nefes ve ıkınma hemde iteyim derken çok zorlanıyorum ağlama sesime eşim uyandı yazık o yardım etti ben uzandım beraber egzersiz yaptık pasta mumuyla bunun bi sakncası olmaz değilmi canım müzik açtım ama duyan kim şimşekler çaktı kafamda abowwww şimdi napem bana yardımcı olarmısın beyaz mumlada birazcık deneyem dedik ama sadece ince kısmı girdi çok yandı yorulmuştım zaten bıraktık ben parmağımdan çok korkuyorum yani onu kontrol edemem gibime geliyo desteklerin için tşk. ederim canımcımm:71::71::71::69::54:

ne demek canım..:70::70:

ilk başta gitgel yapamaman çok normal bende yapamamıştım o zaman içinde beklet ve dairesel hareketler yapmaya çalış içinde biraz oynatmaya çalış sonra yavaş yavaş gitgelde yapabilrsin ona iyice alışınca beyaz muma geçersin hani girişi çıkışı yaptıkça alışacak sonra beyaz mumu inceltebilrsin bıçakla biraz öle ona geçersin

pasta mumunu streçlersen yada doktor eldiveni falan takarsan bişey olmaz canım . sonra biraz pamukla etrafını sarıpta streçlersin ölede denersin ama mutlaka alışmaya çalış yaptıkça alışacaksın emin ol sonra diğerine geçersin . hergün düzenli aksatmadan yaparsan canım çok rahat ilerleyeceksin emin ol canım mutlaka hergün vakit ayır canm :71::71:

ya bak ben eşimin parmağını ilk aldığımda popomda ve bacaklarımda aynı senin dediğin gibi damarlar ayağa kalktı resmen tansiyonum çıktı ve felç oldum sandım, ama o an dur dedim, 5 dakka kendi kendime sakin ol sakin ol gevşe gevşe diye bağırmaya başladım eşimde aynı sakin ol diye bacaklarımı ovaladı, adamın parmakları vajide kaldı çıkaramıyo valla içinde şişti zonklamalarını duydum inanırmısın, ama çekmedim çekemedim zaten, sonra gevşedim ha bu arada ben ben parmağı içime alırken o hani kasıldığı yer varya orada durup, kegel kegel diye kasıp bırakıyordum valla kaslar açılıyo yapın deneyin en az 10 kez yapıyorum sonra nefes alıyorum verirken hafiften içine itiyordum

selam kızlaaarrrr...
hepinizi çok özlediiimm.. nasılsınıızz??
umremizi tamamladık, kayınvalidemlerde kalıyoruz ama burdan da internete girmek pek mümkün olmuyor. dışarı çıkıyoruz gelenler gidenler falan baya bir yoğunuz burda.
umarım bütün arkadaşlarım başarmıştır. hepimiz için çok çok dua ettim. bebek isteyen arkadaşlarıma, bebek bekleyen arkadaşlarıma hepimize dualar ettim. Allah kabul etsin..
ben hala başaramadım, burda çok deneme imkanımız olmadı zaten ama fırsat buldukça denemeye çalışıyoruz. inşallah çok yakında hepimiz kurtuluruz bu dertten. hepinizi seviyorum..:16::16::16::16::16:

pandoooo özledik seni yaa:16:Allah kabul etsin tatlım bizlere de nasip etsin inşallah.sen de bir an önce dön aramıza başaran başarana inşallah sen de gelince mavi listede yerini alırsın.biz de seni seviyoruz canımcım öpüyorum iyi bak kendine:54:

Selam minnoslar
Yenen oldumu son zamanlarda?

minnoşların en tatlısı seni çok özledim ben:43:

nazlı yok,sera yok,rana yok,bocus yok,aypar yok,pando yok,ecrin yok:43:
canlarım iyisinizdir umarım merakta bırakmayın bizi arada ses verin:16:

selam kızlaaarrrr...
hepinizi çok özlediiimm.. nasılsınıızz??
umremizi tamamladık, kayınvalidemlerde kalıyoruz ama burdan da internete girmek pek mümkün olmuyor. dışarı çıkıyoruz gelenler gidenler falan baya bir yoğunuz burda.
umarım bütün arkadaşlarım başarmıştır. hepimiz için çok çok dua ettim. bebek isteyen arkadaşlarıma, bebek bekleyen arkadaşlarıma hepimize dualar ettim. Allah kabul etsin..
ben hala başaramadım, burda çok deneme imkanımız olmadı zaten ama fırsat buldukça denemeye çalışıyoruz. inşallah çok yakında hepimiz kurtuluruz bu dertten. hepinizi seviyorum..:16::16::16::16::16:

pandocuuuuummmm hoşgeldin tatlım bizlerde seni merak ediyorduk Allah kabul etsin bizlerede nasip etsin inşallah. hadi gel artık seni çok özledikkk:71::71::71::71:

merhaba arkadaşlar 1 yıl önce bende sizler gibi bu illetle mücadele ediyordum ki hatta vajinismus kadını hamile kalabilirmi die konu açmıştım görmüşsünüzdür. fakat artık böle bi sorunum yok çok şükür. sitenin birine yönlendirildim oraya üye olduktan sonra 1 haftada bu iş bitti ne çekmişim ya çok kolaymış meğer.hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi 3 buçuk aylık ve dünyalar benim oldu allah kimseye yaşatmasın. aksamadan yapılan egzersizlerle kesin çözüm...

merhaba ada bu yönlendirildiğinsite nedir bana yardım eder misin

arkadaşlar burda bize uygulanan tedaviyi yazmam ne derece doğru bilemiyorum ama...

bize uygulanan şuydu;

önce doktor bi vajina resmi gösterdi yapısını falan anlattı sonra bi doğum sahnesi seyrettirdi....
sonra ilişkiye girmeden önce 30 dk sıcak suda sürekli akan bi sıcak suda oturmamı söyledi (bunu nedenide vajinal kasların gevşemesini sağlamak)
sonra dişçilerin kullandığı bi sprey var onu verdi 2-3 kez vajina ağzına sıkmamızı söyledi
birde gleit gelen diye bi kayganlaştırıcı verdi
kadının rahat olacağı bi pozisyonu seçmemizi önerdi deneyin dedi
eve gönderdi...

tabi bu aşamada bi süre aldı hemen herşey gelişmedi sinirlendik üzüldük ama bi daha gitmemize gerek kalmadan hallettik :)hihoyyyt

merhaba o spreyin adı nediracaba

Back
X