Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geçenlerde eczaneye ultrason jeli sordum, o eczanelerde olmaz dedi, medikallerde bulunur dedi, aynı şey femolub medical lubricent kayganlaştırıcı jel içinde geçerli mi?birazdan eczaneye gidicem zaten çekiniyorum üstüne bir de alamadan çıkmak istemiyorum

Çok gerilerde kaldım neyapıyorsunuz ? Lütfen bana çok dua edin bir türlü geçemiyorum aşamayı çok mutsuzum elimden hiç bişey gelmiyor..

Son düzenleme:

Canım ben 2-3 eczaneye sordum ultrason jelini yok dediler sonra tanıdıktı eczane çok acil lazım kaç yere sordum bulamadım nerden bulurum dedim bana bi medikalin telini verdiler çok yakınmış gittim aldım diğer femalubu sordum başka bi eczaneye onlarda yok dedi nerden bulurum dedim biz getirtelim dediler parasını verdim işyerinin adresini verdim getirdiler yani sen bulman gerektiğini söylersen getirtebilirler ...ne için lazım diye sormazlar zaten merak etme...

iyiki varsın biliyor musun

galiba yok,akşam yemeği telaşında millet sanırım, bende dışardan alayım bari dedim, canım mutfağa gitmek istemedi

afiyet olsun canım bende tekim canım bişi istemiyor pırasa yapıyorum onu yiycem bol limonlu sanırım grip olucam kırgınlık var yiyimde kendime gelim.sende mi egzersizlere başlıycaksın?

Anofel sendemi egzersizlere başlıycaksın yaaa biride beni dürtsün artık bende başlamak istiyorum

ben geçen hafta buraya üye oldum bir arkadaşımın ısrarıyla, 1 haftadır okuyorum, hatta bir iki deneyeyim dedim, baktım benden tık yok, oraya bu parmak bu fizik kanunlarıyla imkansız dedim, sonra hafta sonu nette bakınırken, birden parmağımın oraları yokladığını fark ettim hemen çektim, dün akşam öylesine bir daha deneyeyim dedim, birden hooop parmak egzersizinde 3 boğum birden atladım.Ben kendime sürekli burda okuduklarımı hatırlattım acıyo gibi gelse de acımıyor ki ben öyle zannediyorum dedim burda okuduklarımı o esnada zihnimden geçirdim sürekli, bugün gene yapıcam, hatta olursa 2 parmak birden denicem
sende başla inan vajime ne kadar uzak kaldığımı anladım, laf aramızda değişik bişi
istersen özelden ben henüz yazamıyorum ama günlük rapor verebiliriz :13:

ayy ne güzel ben parmak yapamam belki sokamam oraya mumla falan yapmayı deneyeceğim.bende daha atamıyorum özelden aslında bende bugün başlamayı düşünüyorum eşimde başla diyor acı falan yokmu?

ayy ne güzel ben parmak yapamam belki sokamam oraya mumla falan yapmayı deneyeceğim.bende daha atamıyorum özelden aslında bende bugün başlamayı düşünüyorum eşimde başla diyor acı falan yokmu?

sen bilirsin nasıl kolayına rahatına gelirse öyle yap. ben parmağımla içeride kontrolü daha rahat elimde tutabileceğimi düşündüğüm için tercih ettim, orda hissettiğim herşeyi acı algıladığım için kasılıyordum, şimdi acıyor hissetsemde beynime sürekli acı değil bu, bu farklı bir his diyorum, ilk defa tattığın bir yemeği sürekli diğer yemeklerle mukayese bizim yaptığımız, bir de her tedirgin oluşunda parmağını ordan sakın çekme, sakinleştikten sonra çek, huylandığında parmağını orda sabit tut ısrarcı ol kendine, sonra normal geldiğinde çekersen bir sonrakinde kaldığın yerden başlarsın.Hadi bayrakları sallamak bizimde hakkımız

anladım canım şimdi bende başlıycam bakalım niyetlendim.ben sana mail adresimi verim nzli_85_nzli@hotmail.com msn kullanıyorsan ekleyebilirsin.bakalım kulak çöpüyle başlayayım bende evde ay bi kayganlaştırıcı vardı onu kullanayım yarın ultrason jeli alırım artık

orada acıyacak bişey yok balım yemin ederim zaten kontrol sende yavaş yavaş deniyorsun hiçbişey olmaz
pamağınla vajini hiç tuttunmu nasıl hissediyorsun kendini o zaman.
kulak çubuğu streçleyip denemişmiydin o şekildede başlayabilirsin sonra mumla devam edersin .
her yol mübah yeterki oraya bişey girebildiğini beyine iletmek gerekiyor.

bugün bence hemen başla canm sende göreceksin hiçbişey olmadığını. Güzel haberlerle gelirsin Allahın izni ile..

maşaallah

çok güzel başlamışsın hemde zoru atlatmışsın. bundan sonrası daha kolay gelecektir Allahın izni ile.

yok daha bugün başlıycam şimdi gerekli şeyleri hazırladım kulak çöp streç ve kayganlaştırıcı gece eşim gelince başladım demek istiyorum tuvalet pozisyonumu rahat yoksa yatmamı hangi pozisyondan başlayayım

kızlar egzersizleri ayakta deneyen oldumu hiç..... ben 1 kaç defa ayakta yaptım fayda gördüm denemeyen varsa denesin derim baya bi ilerleme kaydediyo insan

kızlar egzersizleri ayakta deneyen oldumu hiç..... ben 1 kaç defa ayakta yaptım fayda gördüm denemeyen varsa denesin derim baya bi ilerleme kaydediyo insan

ama ayakta nasıl açılıyorki orası ilginç ben daha hiç başladım.bide kulak çöpünü orada tutuyormuyuz yoksa dairler çizicezkmiyiz içinde ne yapmam gerek

ikisinide dene canım sen kendini hangisinde rahat hissediyorsan öle yaparsın

ben ilk tuvalet pozisyonunda yaptım kulak çubuğunu loop die gitti birden şok geçirmiştim öle rahat oluo gerçekten
ama yatarakta denersen eğer beline yastık koy bacaklarınıda iyice aç .deriin nefes al verirken ıkınarrak ittir zate kulak çubuğu rahat giriyor hiç korkma.

eğer tıkanırsan bırakma ben bırakıodum ama meğerse yanlış yere ittiriyormuşum ben ilk zamanlar ayna ile bakarak daha ii yolunu buldum deliğin :)
popo yönüne doğru ittir mutlaka balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…