Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm o herkeste var bende korkmustum o engelmiş gibi geliyordu cnm benim vaji yönü popoya dogru p... denemesindede en rahat karnına çek bacaklarını dediğim gibi yap. o et parçası ileri dogru gidiyor zaten mikrop girmesin diye kapak gibi bişey o bişey girince geriye dogru yyukarı kalkıyor o engel deil yani siz ilişki sırasında yukarı dogru zorlamısınız sanırım açıyı ayarlayamamısınız cnm normlade vaji açısı popoya dogru eğimli cnmcm hangi poz.yapıyorsunuz??

canım bende aynı doktora gittim 5 seansta bitti...hem burası hemde ceyda hanım sağolsun ben memnun kaldım bana kadın olmayı öğretti diyebilirim

ben sırtüstü dizler kırık olarak eşimdeüstümde oluyor acısız bir poz hangisi olur

canım yavaştan gelgit yapmaya çalışırsanız belki kendiliğinden kayıp gider.insan her zaman kasamıyo zaten kendini bi boşluğuna denk gelir mutlaka.rahatladığın bi an mutlaka oluyodur

canım bizlerde vajiydik. derecesi ne olursa olsun bu forumda herkes yeniyor 124 ark.yendi ama yırtılma hiç duymadık ondan seninki biyolojik bir durum dedim. şimdi korkuları yenmen için egz. yapmalısın cnmcm %100 çözümü olan bir durum içindeki kaygıları aşman için egz.yapman lazım bizde zar yıtlır aman acır diye korkularla bu duruma geldik ben 3.5 yılımı yitirdim saçmasapan korkular yüzünden yeneli 3 ay olacak nerdeyse suan normal iilişki yaşıyorum egz.sırasındada hiç acı olmadı . sende bunu anlaman ve beynine acı olmadıgını kabullendrmen için egz.başlamalısın forumu baştan sona oku. bak fikrin nasıl değişecek burdaki ark.hikayelerini nasıl yendiklerini görünce cesaretin gelecek cncm. düzenli egz.1 haftada kurtulursun canımcm...

canım yavaştan gelgit yapmaya çalışırsanız belki kendiliğinden kayıp gider.insan her zaman kasamıyo zaten kendini bi boşluğuna denk gelir mutlaka.rahatladığın bi an mutlaka oluyodur

yapıyr zaten öbür türlü girez dıyr ben de gitgel yapmadan yavas yavas ittir diyrm ne bılıyım işte bı senedır böyle yarım yamalak devam edıyr ılıskımız ondan oncekı 1 sene bu kadarıda olmuyrdu sındıre sındıre ögrenıyrm ben seneye belkı tamamen gecer

walla bebişler size tavsiyem uzun uzadıya çok detaya girmenize gerek yok etdi kemikti takılmayın ben sadece 1-2 defa aynayla baktım oda dr ödev verdi diye sonrasında direk parmak olayı araştırdıkça takılacak nokta çok çıkıyor allah mükemmel bir şekilde kusursuz yaratmış bizleri şükürler olsun siz kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız neyle yapmak daha kolay geliyorsa bu parmak olur kulak çubuğu olur mum olur havuç olur eş parmağı olur hangisi sizi tedirgin etmeyecekse siz hangi posizyonda rahatsanız öyle yapın ama ertelemeyin bu gün bu akşam başlayın o takıldığınız noktaları darmı genişmi kıl mı tüymü esnermi esnemezmi zaten egzersiz esnasında anlıyorsunuz kendiniz birebir görerek yaşayarak hissederek vajinanızı çözüyorsunuz o yüzden hepinizden ricam bir an önce başlamanız takıldığınız yerde biz burada elimizden geldiği kadar yardıma hazırız kolay gelsin hepinize

ben sırtüstü dizler kırık olarak eşimdeüstümde oluyor acısız bir poz hangisi olur

bacaklarını dahada göğüsüne dogru çek inan hiç hissetmicen girdiğini nefes al ver ıkın bide jeli bol sür kasma kendini olacak cnmcm ön sevişmeyide en az 15 dk tutun iyice gevşe... burda eşine rol düşüyor cnm seni rahatlatması lazım . sende kafanı dagıt odada başka yere odaklan acırmı diye odaklanma okey.

buakşam deniyorum işteee

doğru sölüyorsun benim acım galiba korkudan durun sıvım ve sürtünmeden olan tahriş

kıslar dınledıgınz ıcın sagolun ben cıkıyrm annemdeym kısıyr bana yenı geldım bılg basından kalkmıyrm burdan kaynanama gecıcem bu hafta pek gıremıycem nete ıns güzel haberler alırız bende denemelere devam ederım kaynanmlarda ıı oluyr hepinizi öptum ii mutlu günler herkese...

canım yeter size bu kadar sindirmekseneye falan deme sakın bak zaten son aşamadasın.görüşmek üzere canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…