- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.701
bir şey öğrenmek istiyorum aynaya baktığımda deliğinüstünde bir et parçası var o beni endişelendiriyor olamamsı gerektiğini düşünüyorum onu aldırmak mı gerekiyor acaba tam deliğin üstünde delik çok aşağıda kalıyor sankigirişin engeli gibi bana acı veren onun yırtılması zaten
cnm öncelikle hoşigeldin yapamayacaım diye bişey yok bizde sizin gibiydik ama azmedince oluyor ve yeniliyor cnmcm yeterki hırs yap egz.düzenli yap. şimdi sen aynayla hiç baktınmı inceledinmi cnmcm ?? ne tip dr. gtitin neler uyguladılar?
doktor(cinsel eğitim doktoru-ceyda güvenç) parmak egzersizi verdi 2 hafta denedim ve yapamadım...yani başlangıc değil dokunamıyorum bilebirde hemşireyim yani ben düşünün.hastalara kadın doğum dersinde yaptığım bişey ama iş kendine gelince olmuyor çok üzgünüm...ağlıyorum yani şuan dayanamıyorum bebek istiyorum hemde cok...benim ilk gece cok kanamam oldu ardından 2 gün düzenliydi ilişkim ama yırtık oluşmuş ve dikiş atıldı o acıyı tarifleyemem size sonra bunlar geldi zaten başıma
cnm hosgeldin. eşin tamamı girince anlar cnmcm hangi poz.yapıyorsunuz?
hosbuldum tatlım valla ben hep alttaym üstte daha cok kasılıyrm aslında üstte olur ama duramıyrm bıldgn robot gb yatıyrm :)
cnm o herkeste var bende korkmustum o engelmiş gibi geliyordu cnm benim vaji yönü popoya dogru p... denemesindede en rahat karnına çek bacaklarını dediğim gibi yap. o et parçası ileri dogru gidiyor zaten mikrop girmesin diye kapak gibi bişey o bişey girince geriye dogru yyukarı kalkıyor o engel deil yani siz ilişki sırasında yukarı dogru zorlamısınız sanırım açıyı ayarlayamamısınız cnm normlade vaji açısı popoya dogru eğimli cnmcm hangi poz.yapıyorsunuz??
yok sanmam da baya bı kısmını alıyrm ama tamamı dgl ayyy cok komıgız bız yaa hadı dıyrm ben anlamıyrm sen nasıl anlamıyrsun dıyrm kocama delüü edıyr benıı ama bı yere kadr gıdyr sonrasında kasılıymr hıssedyrm
bu 100 insandan 1 nin başına gelen bir durum cok fazla biyolojik kökenli değil.ayrıca evet yırtıldı yani 3 dikiş atıldı,yalan değil yani ama dediğim gibi herkesin başına gelen bir durum değilmiş...başta 3 hafta cinsellik yasaktı ardındanda denemelerin hepsi hüsranla sonuçlandı bir korku oluştu bende yine yaparsam yine dikiş atılırsa die ardından cinsel eğitim uzmanı bir doktora gittim o da sekonder vajinismus olduğumu söledi...sekonder vajinismus :benim gibi vakalarda,zor doğumlardan sonra meydana gelen bir durum yani....sonrada bir daha hiç başarılı olmadım 5,5 aylık ewliyim...
canım yavaştan gelgit yapmaya çalışırsanız belki kendiliğinden kayıp gider.insan her zaman kasamıyo zaten kendini bi boşluğuna denk gelir mutlaka.rahatladığın bi an mutlaka oluyodur
ben sırtüstü dizler kırık olarak eşimdeüstümde oluyor acısız bir poz hangisi olur
bacaklarını dahada göğüsüne dogru çek inan hiç hissetmicen girdiğini nefes al ver ıkın bide jeli bol sür kasma kendini olacak cnmcm ön sevişmeyide en az 15 dk tutun iyice gevşe... burda eşine rol düşüyor cnm seni rahatlatması lazım . sende kafanı dagıt odada başka yere odaklan acırmı diye odaklanma okey.
walla bebişler size tavsiyem uzun uzadıya çok detaya girmenize gerek yok etdi kemikti takılmayın ben sadece 1-2 defa aynayla baktım oda dr ödev verdi diye sonrasında direk parmak olayı araştırdıkça takılacak nokta çok çıkıyor allah mükemmel bir şekilde kusursuz yaratmış bizleri şükürler olsun siz kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız neyle yapmak daha kolay geliyorsa bu parmak olur kulak çubuğu olur mum olur havuç olur eş parmağı olur hangisi sizi tedirgin etmeyecekse siz hangi posizyonda rahatsanız öyle yapın ama ertelemeyin bu gün bu akşam başlayın o takıldığınız noktaları darmı genişmi kıl mı tüymü esnermi esnemezmi zaten egzersiz esnasında anlıyorsunuz kendiniz birebir görerek yaşayarak hissederek vajinanızı çözüyorsunuz o yüzden hepinizden ricam bir an önce başlamanız takıldığınız yerde biz burada elimizden geldiği kadar yardıma hazırız kolay gelsin hepinize
hoşçakal çok yardımcı oldun teşekkür ederimkızlar ben çıkıyorum kendinize ii bakın gelirim bikaç saat sonra öpüldünüz...
kızlar ben çıkıyorum kendinize ii bakın gelirim bikaç saat sonra öpüldünüz...
ben sırtüstü dizler kırık olarak eşimdeüstümde oluyor acısız bir poz hangisi olur
yapıyr zaten öbür türlü girez dıyr ben de gitgel yapmadan yavas yavas ittir diyrm ne bılıyım işte bı senedır böyle yarım yamalak devam edıyr ılıskımız ondan oncekı 1 sene bu kadarıda olmuyrdu sındıre sındıre ögrenıyrm ben seneye belkı tamamen gecer
cnm bu pozisyonda bacaklarını yukarı doğru kaldır, yani ayakların yere değmesin. böylece daha rahat oluyo. ben bu şekilde başardım. bol şanslar dilerim :)
peki bunu denicem dizlerimkarnımaa daha yakın tutmam gerekiyor sanırım ellerimle havada kalmasını sağlarım
ellerinle de olabilir, ayaklarını eşinin sırtının üstünden bağlayadabilirsin. daha az yorulmuş olur bacakların :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?