- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.721
o pozisyon beni korkutuyor sanki tam genişceona sunulmuş gibi
kişiye göre değişir tabiki ama ben böyle başardım. hem de gayet rahat oldu. kimisi de üstte daha rahat mesela ben de onu yapamıyorum. aslında senin en rahat olduğun pozisyonu ancak sen bulabilirsin.. :79::79::79:
hosbuldum tatlım valla ben hep alttaym üstte daha cok kasılıyrm aslında üstte olur ama duramıyrm bıldgn robot gb yatıyrm :)
kızzzzz avatarını değiştirmişsin tanıyamadım seniiiiiiiii oklavam hazırdı halbukiiiii
o pozisyon beni korkutuyor sanki tam genişceona sunulmuş gibi
aynı benim ilk zamanlar düşündüğüm gibi düşünüyosuncanım üstte ben çok rahatım halada en sevdiğim posizyondur üstte ters otur eşine sırtın dönük olsun bol jel sür eşin popondon tutup açıyı ayarlasın yavaş yavaş git gel yap rahat oluyor bu şekilde
aslında üstü olduğun pozisyon daha darlaşmış gibi zor o bence
denedim acıyor gremdim
kızzzzz avatarını değiştirmişsin tanıyamadım seniiiiiiiii oklavam hazırdı halbukiiiii
aynı benim ilk zamanlar düşündüğüm gibi düşünüyosuncanım üstte ben çok rahatım halada en sevdiğim posizyondur üstte ters otur eşine sırtın dönük olsun bol jel sür eşin popondon tutup açıyı ayarlasın yavaş yavaş git gel yap rahat oluyor bu şekilde
bir şey öğrenmek istiyorum aynaya baktığımda deliğinüstünde bir et parçası var o beni endişelendiriyor olamamsı gerektiğini düşünüyorum onu aldırmak mı gerekiyor acaba tam deliğin üstünde delik çok aşağıda kalıyor sankigirişin engeli gibi bana acı veren onun yırtılması zaten
heeyyy adım değişmiş....!!!
heeyyy adım değişmiş....!!!
nasıl yaptın cnm?
güzel bi seçim biz anladık ama olsun başkası anlayamaz
editöre msj attım o da bana bunu yolladı
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yon...-hakkinda.html (Kullanici Adi Degisikligi hakkinda !)
ben sonradan farkettim onun adını da yazmışım dimi o mail olayındahay allahım yaaaa neyse anlayan siz olun yeterki canım sorun yok...
MERHABA bebişim;
1- endişeyle başlıyosun denemeye hep tedirginsindir ve sürekli olcakmı olmayacakmı diye düşünmekten kendini rahat bırakamıyorsun p...s az bişey girse panikliyorsundur...
2- posizyonda açıyı bulamıyorsundur...
3- hem amacımız p...sin girmesi hemde bilinç altımız çıkar acıycak diye içerden bizi kemiriyor işte o anda o sesi dinleme ve içerde tutabildiğin kadar tut ve panik yaptığın anda dur ve kendine sor şu an ne hissediyorum acı varmı diye sor kendine emin ol hep vereceğin cevap haır olacaktır p...si başı bile girse sadece onu içerde tutsan bile bu ilerlemedir bebişim...
4- sen bir kadınsın ve kadın olmayı kabullen yatağa girerken kendini 13 yaşında kız çocuğu gibi görme cesur her anlamda kusursuz tam bi kadınım ben de kendine....
5- eşin takıldığın yerde sana nefes egzersizini hatırlatsın çünkü aklına gelmiyor o anda birde sana telkinde bulunsun benim aşkım başarır çok iyi gidiyosun vs. gibi....
evet aynı beni anlatmışsın canım.ben çıkarmıyorum zorlanınca o noktada durabiliyorum.ama sonra kendi kendine çıkıyor zaten.bakalım ne zaman olacak.başaramama gibi bir olasılığım var mı bu kadar emek harcadıktan sonra
işte demin verdiğim kısayolda yazıyo ne durumda değiştirebileceğin falan...editöre nasıl msj attın ??
evet mailden anladım ben.canım işte bi kızlık soyadın kaldı onu da söyle de tam olsun yaw ondan mahrum etme bizimesaj düzenleme panelinden ismi silebilirsin mailden.gerçi her yorumda gürünmüyo o mesaj düzenleme kısmı orasını anlayamadım
editöre nasıl msj attın ??
evet mailden anladım ben.canım işte bi kızlık soyadın kaldı onu da söyle de tam olsun yaw ondan mahrum etme bizimesaj düzenleme panelinden ismi silebilirsin mailden.gerçi her yorumda gürünmüyo o mesaj düzenleme kısmı orasını anlayamadım
beğenilen mesajalrda düzeltme yapılamıyo anladığım kadarıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?