Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm cnm ilk başlarda banada öyle geliyodu aynı senin gibi düşünüyodum üzerinde bi et parçası varmış gibi ama inan öyle bişey yok yani parmak deneyemiyosan aparatla çalış sırt üstü yat bacaklarını karnına doğru çek ve müm kün oldugunca bacakların açık olsun kullandığın aparatı d...gin ucuna daya ve yere paralel bi şekilde ilerlet kasıldıgın anda dur nefes alver ne itmeye çalış ama elini kasmadan elin ne kadar rahat olursa o kadar kolay oluyo kullandığın aparatı tutmakda çok önemli elinide hiç kasma bak olduğunu göreceksin eger adet oluyosan orada bir d...lik var demektir bunu unutma ve enine boyuna esneyebilen bi doku

ben sonradan farkettim onun adını da yazmışım dimi o mail olayında hay allahım yaaaa neyse anlayan siz olun yeterki canım sorun yok...

evet mailden anladım ben.canım işte bi kızlık soyadın kaldı onu da söyle de tam olsun yaw ondan mahrum etme bizimesaj düzenleme panelinden ismi silebilirsin mailden.gerçi her yorumda gürünmüyo o mesaj düzenleme kısmı orasını anlayamadım

evet aynı beni anlatmışsın canım.ben çıkarmıyorum zorlanınca o noktada durabiliyorum.ama sonra kendi kendine çıkıyor zaten.bakalım ne zaman olacak.başaramama gibi bir olasılığım var mı bu kadar emek harcadıktan sonra

canım sen zaten başarmışsın azcık bişey kalmış yakındır halayını çekmemiz bak yaaaa üzgün surat ağlamaklı awatar kullanmak yasak bu sayfada nerden nerelere geldin bebişim p...si alabiliyosun azcık ilerletmesi kalmış oda olcak hepimiz öyleydik ilk denememizde almadıkki yavaş yavaş oldu bizde şaşırdık kaldık...bu işin ilacı moreli yüksek tutmak umutsuzluğa kapılmamak yapamadıklarına üzülmek yerine yapabildiklerine sevin ve kendinle gurur duy minik kuşum az kaldı ha gayret

editöre nasıl msj attın ??
işte demin verdiğim kısayolda yazıyo ne durumda değiştirebileceğin falan...

yok yok kızlık soyadımda vardı zaten o ismin içinde onu atlar mıyım aşk olsun :81:
anneminki kaldı eee onuda verirsem burdan banka hesaplarımın kapısı açık yani hortumlanır falan çok doludur da hesaplarım :84:

beğenilen mesajalrda düzeltme yapılamıyo anladığım kadarıyla...

arkadaşlar başınıza gelen kötü olayları birebir anlatmayın bence egz.yeni başlayan arkadaşların kafası daha çok karışır ya benimde öyle olursa diye özel den mesaj yazın yada mail adreslerimize gönderin . hep sağdan soldan duyduğumuz olumsuz düşünceler, konuşmalar vs. bizi bu hale getirmedimi.olumlu düşünelim kendimizi motive edelim egz.yapalım gayret gösterelim bende yapamam edemem derdim ama yapılıyomuş işde burda biçok örnek var başaranlar var.bende derdim kendiliğinen olsa diye ama ertelemekten başka bişey olmuyo mutlaka egz. şart dr. aynı egz.veriyo zaten . dediğim gibi regl olan herkesde d..lik vardır ..3 ila 6 kg arasında çoçuk çıkıyo ordan. Birde alttamı rahat olur üsttemi ? bu kişiden kişiye değişir zaten egz başlayınca ona kendin karar veriyosun herkesin rahatlık anlayışı farklıdır kafanıza yer etmeyin üstte rahatmış altta rahatmış gibi ...
mail yazmak isteyenler veya msn konuşmak isteyenler için bilgenm1@hotmail.com isteyen ekleyebilir msn akşamları açık oluyo ama maillere cevap verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…