- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.761
ama ayakta nasıl açılıyorki orası ilginç ben daha hiç başladım.bide kulak çöpünü orada tutuyormuyuz yoksa dairler çizicezkmiyiz içinde ne yapmam gerek
iyiki varsın biliyor musun
ben geçen hafta buraya üye oldum bir arkadaşımın ısrarıyla, 1 haftadır okuyorum, hatta bir iki deneyeyim dedim, baktım benden tık yok, oraya bu parmak bu fizik kanunlarıyla imkansız dedim, sonra hafta sonu nette bakınırken, birden parmağımın oraları yokladığını fark ettim hemen çektim, dün akşam öylesine bir daha deneyeyim dedim, birden hooop parmak egzersizinde 3 boğum birden atladım.Ben kendime sürekli burda okuduklarımı hatırlattım acıyo gibi gelse de acımıyor ki ben öyle zannediyorum dedim burda okuduklarımı o esnada zihnimden geçirdim sürekli, bugün gene yapıcam, hatta olursa 2 parmak birden denicem
sende başla inan vajime ne kadar uzak kaldığımı anladım, laf aramızda değişik bişi
istersen özelden ben henüz yazamıyorum ama günlük rapor verebiliriz :13:
ayy ne güzel ben parmak yapamam belki sokamam oraya mumla falan yapmayı deneyeceğim.bende daha atamıyorum özeldenaslında bende bugün başlamayı düşünüyorum eşimde başla diyor acı falan yokmu?
yok daha bugün başlıycam şimdi gerekli şeyleri hazırladım kulak çöp streç ve kayganlaştırıcı gece eşim gelince başladım demek istiyorumtuvalet pozisyonumu rahat yoksa yatmamı hangi pozisyondan başlayayım
kızlar egzersizleri ayakta deneyen oldumu hiç..... ben 1 kaç defa ayakta yaptım fayda gördüm denemeyen varsa denesin derim baya bi ilerleme kaydediyo insan
ikisinide dene canım sen kendini hangisinde rahat hissediyorsan öle yaparsın
ben ilk tuvalet pozisyonunda yaptım kulak çubuğunu loop die gitti birden şok geçirmiştim öle rahat oluo gerçekten
ama yatarakta denersen eğer beline yastık koy bacaklarınıda iyice aç .deriin nefes al verirken ıkınarrak ittir zate kulak çubuğu rahat giriyor hiç korkma.
eğer tıkanırsan bırakma ben bırakıodum ama meğerse yanlış yere ittiriyormuşum ben ilk zamanlar ayna ile bakarak daha ii yolunu buldum deliğin :)
popo yönüne doğru ittir mutlaka balım
ama ayakta nasıl açılıyorki orası ilginç ben daha hiç başladım.bide kulak çöpünü orada tutuyormuyuz yoksa dairler çizicezkmiyiz içinde ne yapmam gerek
içine aldığında beklet ve dairesel hareketler yapmaya çalış içinde sağa sola oynat esnemesi için canım
sonra içinde gitgel yapmaya çalışırsın iyice alışsın diye
ayakta nasıl olur bende anlamadım :44: bacakların iyice açılması lazım o zaman vajide açılıyor biz şimdi kastığımızdan dolayı vajinin açılmasını sağlamamız gerekiyor o yüzden ilk olduğundan bacakları iyice açmak lazım ilerisi için belkide rahat olur :44:.
anladım ayna ile bende bakıcam yoksa yanlış bi yere falan girerbele yastık ta iyiymiş bide kulak çubuğunu durucakmı git gel yapımmı çember çizeyimmi içinde ne yapamam lazım onuda öğrenim hemen başlıycam :)
tamam çok teşekkür ederim hepinize şimdi denemeye gidiyorum.bitince gelir rapor ederim ayy içime bi sevinç geldi nedense hadi bana kolay gelsin size bol sohbetler dua edin hemencik geçim bi sonraki aşamaya hoşçakalınnnnn
Ayyyy kızlaaaaaaaaaaar benim bacaklarım tutmuyor ilk gece sonrası böyle olurmu insan yoksa biz vajililere özel bi durummu akşam olmadı bugün banaaaaaaa
ne oldu kız . denedinizmi tekrardan naptın ?
ee iki kez oldu yeter canım çıktı kızıııım, hamlamışım yapacam die yırttım kedimi bacaklarım tutmuyo yav
Ayyyy kızlaaaaaaaaaaar benim bacaklarım tutmuyor ilk gece sonrası böyle olurmu insan yoksa biz vajililere özel bi durummu akşam olmadı bugün banaaaaaaa
evet üstüne çok ggittiysen. iki kere olduysa tamamdır dinlen canım. endişelenme artık olur bundan sonrasında . regl ne zaman oluosun
çok sevindim sizin adınıza darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?