Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyiki varsın biliyor musun

canım siz yeterki bişeylerin ucundan tutun biz hep yanınızdayız sizlerde iyiki varsınız bu sayfayı buldunuz yazmaya cesaret ettiniz ben burayı ilk keşfettiğimde 600 sayfa okudum ancak yazabildim o zamanlar denizcek vardı egzersiz yapan hayran olmuştum kıza nasıl oluyorda yapıyor diyorum halbuki yapılmayacak bişey değilmiş kim ne derse desin ne söylerse söylesin malesef benim koca kafam kendim yapmayınca anlamadı yazılanların gerçek olduğunu

tebrik ederim süper ilerliyorsun çok yakındır müjdeli haberin

ayy ne güzel ben parmak yapamam belki sokamam oraya mumla falan yapmayı deneyeceğim.bende daha atamıyorum özelden aslında bende bugün başlamayı düşünüyorum eşimde başla diyor acı falan yokmu?

canım bak kendi kendine itiraf ediyorsun ''belki yapamam'' diyorsun bilinç altının her zamanki oyunları bunlar belki yaparım demeyi seç olumsuz düşünme bebişim....sen hangi posizyonda rahat ediyosan kendini rahat bırakabiliyorsan nasıl ne şekilde yaptığın önemli değil önemli olan egzersizi yapman...ben her şekilde denedim ilk başladığında her posizyon zor gibi geliyor ama yaptıkça sen kendine göre kolay bi yolunu buluyorsun bebişim deneyerek bulabilrsin ama hemen pes etme

kızlar egzersizleri ayakta deneyen oldumu hiç..... ben 1 kaç defa ayakta yaptım fayda gördüm denemeyen varsa denesin derim baya bi ilerleme kaydediyo insan

ben denedim ilk başta olmaz dedim ama oldu kolaydı sırf meraktan denedim

anladım ayna ile bende bakıcam yoksa yanlış bi yere falan girer bele yastık ta iyiymiş bide kulak çubuğunu durucakmı git gel yapımmı çember çizeyimmi içinde ne yapamam lazım onuda öğrenim hemen başlıycam :)

ama ayakta nasıl açılıyorki orası ilginç ben daha hiç başladım.bide kulak çöpünü orada tutuyormuyuz yoksa dairler çizicezkmiyiz içinde ne yapmam gerek

içine aldığında beklet ve dairesel hareketler yapmaya çalış içinde sağa sola oynat esnemesi için canım

sonra içinde gitgel yapmaya çalışırsın iyice alışsın diye

ayakta nasıl olur bende anlamadım :44: bacakların iyice açılması lazım o zaman vajide açılıyor biz şimdi kastığımızdan dolayı vajinin açılmasını sağlamamız gerekiyor o yüzden ilk olduğundan bacakları iyice açmak lazım ilerisi için belkide rahat olur :44:.

tamam çok teşekkür ederim hepinize şimdi denemeye gidiyorum.bitince gelir rapor ederim ayy içime bi sevinç geldi nedense hadi bana kolay gelsin size bol sohbetler dua edin hemencik geçim bi sonraki aşamaya hoşçakalınnnnn

evet mutlaka canım ilk bekletirsin sonra içinde hafiften başlarsın oynatmaya. sağa sola. dairesel hareketler . gitgeli de yaparsın alışması için ama ilk denerken bacaklarını iyice açarsın.

inan çok rahat oluyor canım.

tamam canımm dualarımızdasınnn.

bol şanslar. Rabbim kolaylıklar versin ..

çok güzel haberlerle gelirsin inşallah

kızlar hepinize merhaba
iki gün önce hem mumla denedim hem eşimle ikiside yarıya kadar girdi ama sanki bir duvar var orada devamını getiremedim iki gündür de evde değildim deneyemedim o duvarı nasıl aşacağım
sizde de oldumu benzer şeyler....

ne oldu kız . denedinizmi tekrardan naptın ?

evet üstüne çok ggittiysen. iki kere olduysa tamamdır dinlen canım. endişelenme artık olur bundan sonrasında . regl ne zaman oluosun

ay canım ya iki günüm var ama vajide bi ağrı bi sızı varki, bide adetten önce benim hep egzersizlerim acırdı o yüzden hiçbişe yapmıcam, adet araya girince ara acaba çokmu uzar sence

tebrıkler canım Rabbım baska dert vermesın sıcagı sıcagına denemeye devam et tabı cok tahrıs olmamıssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…