- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.801
evet adet öncesi hassas olabiliyor vaji.
yok kız ne olacak hemde iki kere yapmışın korkma bi kere olduysa adet sonrasıda devam edersin aynen
merhabaaaa arkadaşlar bayadır nete giremiyodum hayattan sıkılmıştım offfff egzersiz egzersiz bi yap bi bırak iş güç derkennnn olduuuuuuuuuu:))) pazar günü yaptık darısı tüm vajililere inş. herkes yener şu illeti
merhabaaaa arkadaşlar bayadır nete giremiyodum hayattan sıkılmıştım offfff egzersiz egzersiz bi yap bi bırak iş güç derkennnn olduuuuuuuuuu:))) pazar günü yaptık darısı tüm vajililere inş. herkes yener şu illeti
ama hiç gitgel yok jasmiiiin, bu yüzden korkuyorum benimki bir nevi parmak egzersizi yerine pns egzersizi oldu gbi yani ben öyle düşünüyorum inşallah öyle değildir iki kez sonuna kadar alabildim
ama hiç gitgel yok jasmiiiin, bu yüzden korkuyorum benimki bir nevi parmak egzersizi yerine pns egzersizi oldu gbi yani ben öyle düşünüyorum inşallah öyle değildir iki kez sonuna kadar alabildim
Kelebek niye kızalım sana sağolasın doğru söylüyorsun.ben okudum sürekli ama insan yinede sorarak cesaret alıyor o gün için tekrar söylenmesini istiyor demekki.insan çekmeyince bilemez sende çekmişsin uyarıyorsun Allah hepinizden razı olsun.bende okudum okudum ve bugün başladım soru sorarak kendimi rahatlatıyorum bi nevi aslında ezberledim aşamalarını ama işte bilinçaltı sürekli sorularına cevap arıyor.
canım ilk başlarda kimse git geli doğru düzgün yapamadıki onuda zamanla öğreniyoruz çünkü bilmiyoruz nasıl yapacağımızıalışacaksın hiç kendine yeni yeni takılcak şeyler arama bebişim
canım benimde başlarda öyleydi gitgel yoktu yavaş yavaş oluyor sen başardın bikere gerisi geliyor reglden sonra günaşırı yap bak nasıl alışıyorsun bebişim buarada benim yazdıklarım artık okunmuyor sanırım yeni gelen ark.söylüyorum uyarılarıma lütfen dikkat edin yoksa artık yazmıyacagım...
aferin cnmcm egz.başlayın herşeyi sorun ona kızmıyorum zaten ama acıyormu şöylemi böylemiye takılırsanız kusura bakmayın ama bu iş olmaz önce kafada bitirceksniz herşeyi ben 3.5 yıl salak gibi kafamda ay acır ay bilmem ne evliliğimin en güzel günlerini zehir ettim istiyorumki herkes kurtulsun bide denemeden acırmı sorusunu sormayın lütfen çünkü biz acımaz desekte siz uygulamdan beyniniz anlamıycak denemek zorundasınız ay bakamam ay yapamam yok kızlar yapmak zorundayız var beyninize bunu söyleyin sürekli. ben yaptım siz yapmayın....
çok tşk ederim iyimi gerçekten şimdi hangi aşamaya geçeyim kulak çöpüyle yine yapım arkasından neyle devam edicem küçük mummu alayım bide pürüzsüz olması için eldivenmi geçircem
telebeimmmmm yapamadınmı daha yawwwwww??????
doğru söylüyorsun bak denedim ve gördümki acımıyor.kendimi motive ettim sen nesinkide bana engel koyuyorsun diye vajiye kızdım ve sokuverdim bide gördümki ıkınınca pıt diye açılıyormuş :) Rabbim başka dert vermesin kelebekim inş.sanada bizde en kısa zamanda bitirelim şu işi
saol cnmcm mesele benim yazdıklarımı okuman deil burdaki tüm ark. bunun için ugrasıyoruz ama sanki yazdıklarımız okunmuyor ve sürekli aynı şeyler soruluyor ben buna kızıyorum egz.yapmadan acırda ne ark. deneyin göreceksiniz acısa bukadar insan salakmı yapsın ya patır patır cocuk dogursun lütfen beyninize hükmedin artık ....ben başarmadan en çok senin yazdıklarını okuyoduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumbide venüsün
doğru söylüyorsun bak denedim ve gördümki acımıyor.kendimi motive ettim sen nesinkide bana engel koyuyorsun diye vajiye kızdım ve sokuverdim bide gördümki ıkınınca pıt diye açılıyormuş :) Rabbim başka dert vermesin kelebekim inş.sanada bizde en kısa zamanda bitirelim şu işi
taabiki çook iyii maşallah
evet kulak çubuğu ile yap gene üç tane ile yapmıştın demi birleştirerek o şekilde dene sağa sola oynat bacaklarını falanda oynat iice alışsın esnesin süper bence ilke göre
sonra beyez mumlar varya onlara geçersin canım . ama inceltirsin o biraz kalın kaçabilir üç çubuktan sonra . beyaz mumların daha küçüğünü bulursan onlardan alır denersin ..
prüzsüz olması için doktor eldivenlerinden al eczaneden canm. onuda iice jelle o prüzsüz güzel oluyor. streç biraz prüzlü oluodu :44:
delü etti msn yaw yeni sürüm kurdum buda yapıyor neden anlamadım yawww kocişine sorsana bi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?