Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vay fırıncı güzeline bak sen kızsın demek hee.valla siz kızılmaya da alıştınız demek.ben hala seni bekliyom ona göre

anam sen bekleme beni yap bebişi benim yol daha uzun ben rötar verdim o bitcek daha mum sarılıp sarmalancak sonra sırada bide kociş bide denemeleri yatarakta denicez e bebiş olcakmı diyede beklicez oooooooooooooo sen ikinci bebişe başlarsın o arada kız
ben de sizinkilere kardeş getiririm artıkınnnnn
ay başka bi aksilik çıkmadan alırız bebişlerimizide inşallah
bende yendim de bebişe geldi sıraa

kız tacemmm sen de paranla kaşınıyosun anacım ya kızın kızın dedin dertsiz başına dert aldın kurtuluşun yok bundan sonra

Son düzenleme:

hakkaten bu kız tam falakalık yaw yine aman şu aman bu demeye başladı valla geliyor takunya en topuklusundan heee şttttttttttttttt zilli zarife bak fırına atarım seni he çatır çatır yanarsın yok öle ertelemek egz.düzenli yapılacak ... burda başçavuşun beygirimi os....leyn...

ohhhhhhhhh fantazik hatun lütfen fantazilerinizi bende denemeyen bakam neoluyor bide yandaşları topluyor yanına zopaya da alıştık dedik ama heryeri kırmızılar götürebilir

oldu canım başka istek bi isteğin var mırötar mötar yok bebişim kaldırın biraz totişleri.ben mum falan sarmaladım tabi ki pe..s boyutuna getirip yapsan daha iyi ama senin önce beyninde bitirmen lazım olayı canım.beyninde aşman lazım önce yoksa ne sokarsan sok girmez oraya bacım.şu tembelliğe son ver bakayım.

ıvet cnm 3.5 yılımı boşa heba ettkten sonra venüsüm ve nazlım sayesinde yendim sizde okadar zaman geçrimeyin diye bugunden itibaren falaka uygulamasına başladım ....

yaa falakada tam bana denk geldi ama neyse olsun falakayada azarada razıyım en kısa zamanda atlatayım,atlatalım bitsin bu işkence ayolll kendimi yarım kadın hissediyorum.halen gelinliklere bakıyorum eşimde dalga geçiyor o iş olmadı ya hala kız sanıyon kendini diye

kızlar ben doğru düzgün mum denemesi yapmadan hemen p... geçtim ya hata mı ediyorum p...inde yarısı tabiki

tatlım önce muma alışsan daha iyi olur bence.bak ben de 2 parmaktan sonra pe..se geçtim ama olmayınca muma döndüm sonra.mumdan bi süre sonra da oldu.önce o yarısında takıldığın kısmı mumla aşmaya çalış sonra pe..s çok kolay olur zaten.o duvar dediğin yer kastığın için oluyo canım.bence mumla biraz daha devam et pe..s için acele etme.

sağol canım ilk günden bu yana bana hep destek oluyorsun senin oldu ve şimdi bebek çalışması mı var

canım inan hepimizin eşeleri genelde çok anlayışlı ben 3buçuk yıllık evliyim tüm komşularımız özenir evliliğimize ama nasıl bi sorunumuz var kimse bilmez ben buraya girip okuyup zorlanmasaydım inan biz kardeş kardeş yaşayıp gidiyorduk tabiki deniyorsun bi şeklde yapıyosun ama tam değil ve bebiş istiyorsun ki soranlara bile olmuyor diyip susturabilirsin ama için istiyor

ve burda şakalaşsak ta inanın hepimizin sorunu aynı kimimiz yavaş kimimiz hızlı yenicez inşallah ve bizi bizden başkası anlayamaz

ve telebekim kız daha ay olmadı ben 2ay vermiştim kendime hem rötar bukez tembellikten değel
değil heray rutin hallerden

sağol canım ilk günden bu yana bana hep destek oluyorsun senin oldu ve şimdi bebek çalışması mı var

canım ne demek sen yeter ki iste burda herkes yardımcı olucaktır elinden geldiğince.benim 31 ocakta oldu henüz bebek çalışmalarına başlamadık yaza başlıycaz kısmetse Allah nasip ederse eğer

doğru canım kimse bilmiyor benimde sadece samimi arkadaşlarım ve sizler biliyorsunuz anneme ve kayınvalideme 1 ay içinde oldu bitti dedik çünkü benim kızlık zarım köprülüydü köprüsünü aldırmak zorunda kaldık ve ailelerede söledik.doktor kızlık zarın kalın dedi uğraşın olucaktır dedi gönderdi.zaten ben 2 cm kadar alabiliyorum oradaki boğumu geçemiyorum bi türlü eşim azcık rahatlasan gircek diyor ama nedense yırtılcakmış gibi oluyor.gerçi doğrusuda o yırtılcakki zar girebilsin işte bu bilinçaltı neyle bişeyse insanının doğru bildiğini yanlış olarak kabul ettirebiliyor.

slm ben yeni üye oldum 8 aydır evliyim ve hala eşimle ilşkiye giremedim parmak egzersizini sadece yapabiliyorum daha ilerisi olmuyor yardımcı olurmusunuz:18:

slm ben yeni üye oldum 8 aydır evliyim ve hala eşimle ilşkiye giremedim parmak egzersizini sadece yapabiliyorum daha ilerisi olmuyor yardımcı olurmusunuz:18:

hoşgeldin canım kaç parmak yapabiliyosun?devamı neden olmuyo korkun ne acı mı kan mı biraz bahseder misin?doktora gittin mi hiç?parmak egsersizini yapıyosan bu sorunu kolay aşarsın canım

Son düzenleme:

a.selam canım hoşgeldin burada falaka var ama egzersizleri tam yapmayanı falakaya yatırıyorlar yeni çıktı seninle bana denk geldi bu kanun canım bende yeni başladım burada yardım eden çok melek var şimdi birileri sana hemencik yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…