- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.841
vay fırıncı güzeline bak sen kızsın demek hee.valla siz kızılmaya da alıştınız demek.ben hala seni bekliyom ona göre
tamam kelebekim dediklerinizi yerine getircem sende taze gelinmişin 3 ay olmuş daha yeni :)
aferin söledimiz herşeyi dinleyin ozmaan hala p... denemesinde olduguna göre biyerlerde tembellik sezdim ben 16 cım sen ne dersin sen bagla ben vurayım kırbacı gerçi kırbacı cimbmgül güzel vururda kendiisi kayıplarda
evet ya kırbaç işlerine cimbomgül bakıyodu ama napalım artık böyle idare edicez
arsız anam bu yatır kız yatır tut cabuk kollarından biride bacaklarından tutsun vurr kırbacıııı yapcammmm
anam sen bekleme beni yap bebişi benim yol daha uzun ben rötar verdim o bitcek daha mum sarılıp sarmalancak sonra sırada bide kociş bide denemeleri yatarakta denicez e bebiş olcakmı diyede beklicez oooooooooooooo sen ikinci bebişe başlarsın o arada kız
ben de sizinkilere kardeş getiririm artıkınnnnn
ay başka bi aksilik çıkmadan alırız bebişlerimizide inşallah
bende yendim de bebişe geldi sıraa
aferin söledimiz herşeyi dinleyin ozmaan hala p... denemesinde olduguna göre biyerlerde tembellik sezdim ben 16 cım sen ne dersin sen bagla ben vurayım kırbacı gerçi kırbacı cimbmgül güzel vururda kendiisi kayıplarda
arsız anam bu yatır kız yatır tut cabuk kollarından biride bacaklarından tutsun vurr kırbacıııı yapcammmm
anam sen bekleme beni yap bebişi benim yol daha uzun ben rötar verdim o bitcek daha mum sarılıp sarmalancak sonra sırada bide kociş bide denemeleri yatarakta denicez e bebiş olcakmı diyede beklicez oooooooooooooo sen ikinci bebişe başlarsın o arada kız
ben de sizinkilere kardeş getiririm artıkınnnnn
ay başka bi aksilik çıkmadan alırız bebişlerimizide inşallah
bende yendim de bebişe geldi sıraa
ıvet cnm 3.5 yılımı boşa heba ettkten sonra venüsüm ve nazlım sayesinde yendim sizde okadar zaman geçrimeyin diye bugunden itibaren falaka uygulamasına başladım ....
kızlar ben doğru düzgün mum denemesi yapmadan hemen p... geçtim ya hata mı ediyorum p...inde yarısı tabiki
tatlım önce muma alışsan daha iyi olur bence.bak ben de 2 parmaktan sonra pe..se geçtim ama olmayınca muma döndüm sonra.mumdan bi süre sonra da oldu.önce o yarısında takıldığın kısmı mumla aşmaya çalış sonra pe..s çok kolay olur zaten.o duvar dediğin yer kastığın için oluyo canım.bence mumla biraz daha devam et pe..s için acele etme.
yaa falakada tam bana denk geldi amaneyse olsun falakayada azarada razıyım en kısa zamanda atlatayım,atlatalım bitsin bu işkence ayolll kendimi yarım kadın hissediyorum.halen gelinliklere bakıyorum eşimde dalga geçiyor o iş olmadı ya hala kız sanıyon kendini diye
sağol canım ilk günden bu yana bana hep destek oluyorsun senin oldu ve şimdi bebek çalışması mı var
canım inan hepimizin eşeleri genelde çok anlayışlı ben 3buçuk yıllık evliyim tüm komşularımız özenir evliliğimize ama nasıl bi sorunumuz var kimse bilmez ben buraya girip okuyup zorlanmasaydım inan biz kardeş kardeş yaşayıp gidiyorduk tabiki deniyorsun bi şeklde yapıyosun ama tam değil ve bebiş istiyorsun ki soranlara bile olmuyor diyip susturabilirsin ama için istiyor
ve burda şakalaşsak ta inanın hepimizin sorunu aynı kimimiz yavaş kimimiz hızlı yenicez inşallah ve bizi bizden başkası anlayamaz
ve telebekim kız daha ay olmadıben 2ay vermiştim kendime hem rötar bukez tembellikten değel
değil heray rutin hallerden
aylin06 dan haberi olan var mı dr gidecekti göremedim
slm ben yeni üye oldum 8 aydır evliyim ve hala eşimle ilşkiye giremedim parmak egzersizini sadece yapabiliyorum daha ilerisi olmuyor yardımcı olurmusunuz:18:
slm ben yeni üye oldum 8 aydır evliyim ve hala eşimle ilşkiye giremedim parmak egzersizini sadece yapabiliyorum daha ilerisi olmuyor yardımcı olurmusunuz:18:
canım o nadiren giriyo herzaman girmiyo.sahi doktora gidip hakkını arıycaktı ne yaptı acaba?
bende merak ettim üzüldüm onun adına dr için kredi çekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?