- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.821
tamam bu gece tekrar tekrar yaparım 3 lüyü yarında mum alırım küçük boyutlarda hala oramda bişiler oluyor gıdıklanıyo gibi bide çok fazla akıntım geldi normal mi sizce sanki hala ıslanıyor gibi
saol cnmcm mesele benim yazdıklarımı okuman deil burdaki tüm ark. bunun için ugrasıyoruz ama sanki yazdıklarımız okunmuyor ve sürekli aynı şeyler soruluyor ben buna kızıyorum egz.yapmadan acırda ne ark. deneyin göreceksiniz acısa bukadar insan salakmı yapsın ya patır patır cocuk dogursun lütfen beyninize hükmedin artık ....
yaaaa gördünmü başlayınca hak verdin deilmi başlayan ark. vakit kaybetmeden aşamaları hızlıca geçsin öyle 1 ay oyalanacak bişey deil bu lütfen 1 haftada yenilebiliyor hızlı olucaksınız ki beyniniz başka oyunlar türetmesin. okey lütfen
cnm akıntı egz.alakalı deil sonucta uyarılmadan yapıyoruz. üşütmüşsün yada yumurtlama zamanındasındır. yada jeldir sana akıntı gibi geliyodur...[/QUOT
anladım adetim yeni bitti daha belkim ondandır.
ama hiç gitgel yok jasmiiiin, bu yüzden korkuyorum benimki bir nevi parmak egzersizi yerine pns egzersizi oldu gbi yani ben öyle düşünüyorum inşallah öyle değildir iki kez sonuna kadar alabildim
tamam bu gece tekrar tekrar yaparım 3 lüyü yarında mum alırım küçük boyutlarda hala oramda bişiler oluyor gıdıklanıyo gibi bide çok fazla akıntım geldi normal mi sizce sanki hala ıslanıyor gibi
saol cnmcm mesele benim yazdıklarımı okuman deil burdaki tüm ark. bunun için ugrasıyoruz ama sanki yazdıklarımız okunmuyor ve sürekli aynı şeyler soruluyor ben buna kızıyorum egz.yapmadan acırda ne ark. deneyin göreceksiniz acısa bukadar insan salakmı yapsın ya patır patır cocuk dogursun lütfen beyninize hükmedin artık ....
canım ben daha önce yazdıklarınızı okuduğum halde kendimi rahatlatmak adına birebir diyaloğa giriyordum ve okuduğum şeyleri bende defalarca sordum
tamam kelebekim bu gece hep kulak çöpü yapıcam yarında Allah izin verirse muma geçicem kulak çöpünü soktum sonradan fark ettimki bacaklarımı kasıyorum ilk önce o rahatlığı yakalamam lazım.bide sağ elimle yapıyorum sokarken sol tarafıma doğru ittirirsem daha rahat oluyor.dim dik soktuğumda sanki zorlanıyor gibi
rabbim herkese bubu yenmeyi nasip etsinn inş. tekrar çok önemli üşenmeden devamlı herkese dua ediyorum rabbim düşmanımın bile başına vermesin eeeeeeeeeee artık yenmiş biri olarak vajililere yardım ederim inş. elele vererek başaralım şunu :)
canım ben daha önce yazdıklarınızı okuduğum halde kendimi rahatlatmak adına birebir diyaloğa giriyordum ve okuduğum şeyleri bende defalarca sordum
cnm motivasyon farklı bişey hiç okumamış gibi sormak farklı bişey ben ona kızıyorum yoksa sorcaksınız tabii.
cnm bak kızıcam yine olmuycak popo yönüne demiyormuyuz kız zilli valla terlikle geliyorum heee defalarca yzdık popo yönüne açı diye
hoyytttt kızdırmayın bakiym benim telebeğimi
canım başarmamak diye bişey yok egz.güven kazanıyoruz cnmcm forumu okuduysan ben hiç başarmayan görmedim ki baştan sona 4000küsür sayfayı okudum ben 3 aya yakındırda burdayım hiç görmedim geri dönüş yok yani başlamış iş bitmiş demektir lütfen tatlım sakin ol. egz. da cok yap.ummadıgın bir andada bakmıssın olacak...
cnm femolubta zor bulunuyor eczanemizde.com adresinden aldık biçok ark.ertesi günde geliyor ister kartla ister nakit kapıda öde güvenli yani ben ordan aldım...
slm cnm genel olarak şöyle bir yazı yazmak istiyorum defalarca her yeni gelen ark. yazdım öncelikle forumu okumanızı tavsiye ediyorum ama görüyorumki kimse okumuyor sürekli aynı sorular soruluyor. forumu okuyan ark. hemen azmedip egz.başlayıp yendiğini gözlemledim inanki benimde öyle oldu ... yanlış anlama sen okumadın demiyorum ama genel anlamda durum bu. çünkü forumda harika şeyler paylaşılıyor. ama bakıyorumki herkes okumadan hemen aynı sorular soruluyor bu da beni üzüyor açıkçası çünkü olkursanız motive olursunuz tüm yöntemler anlatılıyor. acırmı diye sürekli soruluyor allah aşkına 124 kişi yendi hepsinin hikayesi var hepside aynayla bakamıyordu. bizlerde aynı şeyleri aştık ve başardık sizin ne eksiğiniz var sizdeki de vaji bizdeki de kızıyorum çünkü ben 3.5 yıl boşuna çektim . kızıyorum çünkü siz ben gibi olmayın diye. kızıyorum çünkü motive olun. sirkelenin diye. kızıyorum çünkü bu salakça fikirleri beynimize sokan insanlara kızıyorum ve bunca yıl inandık... arkadaşlar kiminiz beni anlıyacak kiminiz belki bana kızacaksınız yendi kenidisi ondan böyle rahat konuşuyor diyeceksiniz ama öyle değil ben yazmaktan üşenmem burdaki eski ark. beni tanır defalarca da yazarım ama . bişeyleri anlamanız için forumu hikayelerimizi okumanız lazımki azim ve cesaret gelsin lütfen ama lütfen okuyun ve %100 çözümü olan bişey için boşa saniye geçirmeyin evet okadar basitmişki saniye diyorum her geçirdiğiniz bir saniyeye yazık yemin ederimki sivrisinek sokması bile daha acıtır insanın canını hepsi boş acı falan yok heleki egz. yapanlar biz vajililer diger insanlardan daha sanslıyız onlar ne oldugunu bilmdeden yapmış biz öyle değiliz biran önce egz.başlayın yok ben parmak yapamam yok ben igrenirim yok acır. bunlar hep vaji hsatalıgının oyunu eger egz.başlamassanız üzgünüm ama belki 10 yıl belki ömür boyu ilişkiye giremiyeceksiniz sonra herkes başlıycak çocuk niye yok diye içinden çıkılmaz hallere girmeden eşinizi seviyorsanız. öncelik egz. olsun bir haftada yenenler var onlar sizce korkmuyormuydu hayır kafalarına koydular ve yaptılar ... yine söylüyorum belki bu yazdıklarıma çogunuz tepki gösterceksiniz ama olsun ben yazıcam inş. akıllanıp biran önce başlarsınız lütfen ark. yenince haklıymısın kelebek diyeceksiniz ...
cnm bende hamlamıstım normal 1 kaç güne bişey kalmaz sonra bidaha olmuyor zati ....
ii tatlım sen nasılsın bebiş nasıl cnmcm
cnm yukarıda uzunca bir yazı yazdım lütfen oku...
hıhoytttttttt yenmeyen kalmasın terlikler havayaegz.başlamaynları falakaya yatrcam ona göre
hoyytttt kızdırmayın bakiym benim telebeğimi
dur fırlatma terliğitamam pop yönüne ittiriyorum kelebekim popo yönüne sol tarafa yatık rahat oluyor popo yönü dik rahatsız oldum neysem bu gece ki egzersiz tekrarlarım iyicene bakarım neyle oluyor diye
okey tatlım dogrudur popo yönünde sağa sola esnet zaten orası büzgülü bir yapı girdigi şeye göre esniyor saga sola açısı popiş yönünd e şekerim...
kızsın kızsın bize acık kızılması iyi oluyo kocişler kızmıyo biz istemiyoruz oh yayılıp yılları geçiriyoruz acık kızan olsunda yapalım bak entembellerden biri ben bile kızılınca kalkıp yapıyodumm
vaveyla seni pek tanımasakta tebrikler tatlım geçmişler olsun ve yuvan huzurla dolsun inşallah :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
aman çoşmuşsunuz yine hele aşagılara bakınca 8 gizli 13 açık ta kişi buakşam noluyore dedim
valla yazmaktan cok öncelikle okuyacaksınız baştan sona kadar ilk ödeviniz bu ben artık falakacı meleğim ona göre elime düşmeden egz.düzenli yapın yoksam yandınız ona görebeni bu günkü halime getiren buradaki herkes öncesinde elimle bile dokunamıyordum şimdi kendimi daha iyi hissediyorum söylediklerinde çok haklısın ama form aktif olduğundan kişilerin hikayelerini takip etmek zor oluyor ben bu gün sorduğum şeyi defalarca okudum hatta kızdığımı hatırlıyorum yarısı kadar giripde devamı nasıl girmez saçma falan diyordum.
o yüzden kızma canım sen bir meleksin yoksa burda ne işin var
oooooo sırada bir falaka vakası gelmiş zaten kızım senin benden hiç kaçarın kalmadı ona göre bu işi 1 aydan fazla uzatanlar heleki p... aşamasına gelenler hiç gözüme gözükmeyin hıhoyttttttt valla yatırırırım kızgın falakaya heeee yok grip yok başım agrıdı yok totişime bişeyler oldu bana bahane yok yemezler ona göre pamuk eller vajiye ....kızsın kızsın bize acık kızılması iyi oluyo kocişler kızmıyo biz istemiyoruz oh yayılıp yılları geçiriyoruz acık kızan olsunda yapalım bak entembellerden biri ben bile kızılınca kalkıp yapıyodumm
vaveyla seni pek tanımasakta tebrikler tatlım geçmişler olsun ve yuvan huzurla dolsun inşallah :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
aman çoşmuşsunuz yine hele aşagılara bakınca 8 gizli 13 açık ta kişi buakşam noluyore dedim
okey tatlım dogrudur popo yönünde sağa sola esnet zaten orası büzgülü bir yapı girdigi şeye göre esniyor saga sola açısı popiş yönünd e şekerim...
aferin söledimiz herşeyi dinleyin ozmaan hala p... denemesinde olduguna göre biyerlerde tembellik sezdim ben 16 cım sen ne dersin sen bagla ben vurayım kırbacı gerçi kırbacı cimbmgül güzel vururda kendiisi kayıplardatelebeğemmm senin bi resim vardı popoyo doğru akerdiyon şeklinde vajı ay bende bakamazken bile kelebekimin google amcaya vajı diyip aratın resimleri inceleyin demesiyle inceleyip (mercimek tanemi)bulmuştum
vay fırıncı güzeline bak sen kızsın demek hee.valla siz kızılmaya da alıştınız demek.ben hala seni bekliyom ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?