Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam bu gece tekrar tekrar yaparım 3 lüyü yarında mum alırım küçük boyutlarda hala oramda bişiler oluyor gıdıklanıyo gibi bide çok fazla akıntım geldi normal mi sizce sanki hala ıslanıyor gibi

cnm akıntı egz.alakalı deil sonucta uyarılmadan yapıyoruz. üşütmüşsün yada yumurtlama zamanındasındır. yada jeldir sana akıntı gibi geliyodur...

tamam kelebekim bu gece hep kulak çöpü yapıcam yarında Allah izin verirse muma geçicem kulak çöpünü soktum sonradan fark ettimki bacaklarımı kasıyorum ilk önce o rahatlığı yakalamam lazım.bide sağ elimle yapıyorum sokarken sol tarafıma doğru ittirirsem daha rahat oluyor.dim dik soktuğumda sanki zorlanıyor gibi

ama hiç gitgel yok jasmiiiin, bu yüzden korkuyorum benimki bir nevi parmak egzersizi yerine pns egzersizi oldu gbi yani ben öyle düşünüyorum inşallah öyle değildir iki kez sonuna kadar alabildim

zamanla oda olacaktır kızların dediği gibi ilk başlarda gitgel yapamıoz ama zamanla onada alışıoruz

tamam bu gece tekrar tekrar yaparım 3 lüyü yarında mum alırım küçük boyutlarda hala oramda bişiler oluyor gıdıklanıyo gibi bide çok fazla akıntım geldi normal mi sizce sanki hala ıslanıyor gibi

yaparken zevk alınca geliyor beyaz bir akıntı :44:.

yada normal akıntındır. üşütünce falanda oluyor akıntı o normal bişey akııntı takma kafana canım.

yarın denemeden gene takrarlarsın üç taneyi biraz hemen sonrasında geçersin diğer muma .

cnm bak kızıcam yine olmuycak popo yönüne demiyormuyuz kız zilli valla terlikle geliyorum heee defalarca yzdık popo yönüne açı diye

teebrik ederiiiim canıım. rabbim mutluluğunu daiimm etsiiin

cnm bak kızıcam yine olmuycak popo yönüne demiyormuyuz kız zilli valla terlikle geliyorum heee defalarca yzdık popo yönüne açı diye

dur fırlatma terliği tamam pop yönüne ittiriyorum kelebekim popo yönüne sol tarafa yatık rahat oluyor popo yönü dik rahatsız oldum neysem bu gece ki egzersiz tekrarlarım iyicene bakarım neyle oluyor diye

beni bu günkü halime getiren buradaki herkes öncesinde elimle bile dokunamıyordum şimdi kendimi daha iyi hissediyorum söylediklerinde çok haklısın ama form aktif olduğundan kişilerin hikayelerini takip etmek zor oluyor ben bu gün sorduğum şeyi defalarca okudum hatta kızdığımı hatırlıyorum yarısı kadar giripde devamı nasıl girmez saçma falan diyordum.
o yüzden kızma canım sen bir meleksin yoksa burda ne işin var

hoyytttt kızdırmayın bakiym benim telebeğimi

kızsın kızsın bize acık kızılması iyi oluyo kocişler kızmıyo biz istemiyoruz oh yayılıp yılları geçiriyoruz acık kızan olsunda yapalım bak entembellerden biri ben bile kızılınca kalkıp yapıyodumm

vaveyla seni pek tanımasakta tebrikler tatlım geçmişler olsun ve yuvan huzurla dolsun inşallah :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

aman çoşmuşsunuz yine hele aşagılara bakınca 8 gizli 13 açık ta kişi buakşam noluyore dedim

dur fırlatma terliği tamam pop yönüne ittiriyorum kelebekim popo yönüne sol tarafa yatık rahat oluyor popo yönü dik rahatsız oldum neysem bu gece ki egzersiz tekrarlarım iyicene bakarım neyle oluyor diye

okey tatlım dogrudur popo yönünde sağa sola esnet zaten orası büzgülü bir yapı girdigi şeye göre esniyor saga sola açısı popiş yönünd e şekerim...

okey tatlım dogrudur popo yönünde sağa sola esnet zaten orası büzgülü bir yapı girdigi şeye göre esniyor saga sola açısı popiş yönünd e şekerim...

telebeğemmm senin bi resim vardı popoyo doğru akerdiyon şeklinde vajı ay bende bakamazken bile kelebekimin google amcaya vajı diyip aratın resimleri inceleyin demesiyle inceleyip (mercimek tanemi )bulmuştum

vay fırıncı güzeline bak sen kızsın demek hee.valla siz kızılmaya da alıştınız demek.ben hala seni bekliyom ona göre

valla yazmaktan cok öncelikle okuyacaksınız baştan sona kadar ilk ödeviniz bu ben artık falakacı meleğim ona göre elime düşmeden egz.düzenli yapın yoksam yandınız ona göre
oooooo sırada bir falaka vakası gelmiş zaten kızım senin benden hiç kaçarın kalmadı ona göre bu işi 1 aydan fazla uzatanlar heleki p... aşamasına gelenler hiç gözüme gözükmeyin hıhoyttttttt valla yatırırırım kızgın falakaya heeee yok grip yok başım agrıdı yok totişime bişeyler oldu bana bahane yok yemezler ona göre pamuk eller vajiye ....

telebeğemmm senin bi resim vardı popoyo doğru akerdiyon şeklinde vajı ay bende bakamazken bile kelebekimin google amcaya vajı diyip aratın resimleri inceleyin demesiyle inceleyip (mercimek tanemi )bulmuştum
aferin söledimiz herşeyi dinleyin ozmaan hala p... denemesinde olduguna göre biyerlerde tembellik sezdim ben 16 cım sen ne dersin sen bagla ben vurayım kırbacı gerçi kırbacı cimbmgül güzel vururda kendiisi kayıplarda
vay fırıncı güzeline bak sen kızsın demek hee.valla siz kızılmaya da alıştınız demek.ben hala seni bekliyom ona göre

arsız anam bu yatır kız yatır tut cabuk kollarından biride bacaklarından tutsun vurr kırbacıııı yapcammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…