- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.861
canım ne demek sen yeter ki iste burda herkes yardımcı olucaktır elinden geldiğince.benim 31 ocakta oldu henüz bebek çalışmalarına başlamadık yaza başlıycaz kısmetse Allah nasip ederse eğer
az buz paralar değil ki gerçekten ben de üzülüyorum insanlar ne zorluklarla o paraları bulmaya çalışıyorlar bi de sonuç hüsran olunca da kızmamak üzülmemek elde değil.Allah kimseyi doktorların eline düşürmesin
slm ben yeni üye oldum 8 aydır evliyim ve hala eşimle ilşkiye giremedim parmak egzersizini sadece yapabiliyorum daha ilerisi olmuyor yardımcı olurmusunuz:18:
tek parmak yapabiliyorum doktora gitmedim burda sizi takip ediyorum sadece
umarım istediğin zaman hemen olur bebişin
benim ondada şansım yok tüp bebek yaptıracağım
ayyy ozum naptıki çatladım meraktan terazide test yaptırcaktı abooooooo
ben de yeniyim seni yanıltmak istemem ama ben mumla denedim ben onda rahat ettim
amin canım inşallah.biz de yarın başımıza ne gelir bilemiyoruz ki bakalım bizde neler çıkıcak.sıkma canını tatlım Allah istedikten sonra herşey olur.tıp da bi yere kadar olmaz etmez dedikleri kişilerin bile çocukları olabiliyor hiç belli olmaz bu işler.Allah hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı bebişler.egsersizlerde ne aşamdasın canım?
belki hatırlarsın ben smear testi yaptırdım demiştim ya ondan sonra acı falan kalmadı beyaz mumlar varya onlardan aldım prezervatif taktım başından biraz daha fazla girdi hemen akşam eşimle denedim p yarısından fazlası girdi sonra acı hissedince iyice gerildim iki gündür de evde değildim bu gün tekrar deneyeceğim evde de misafir var ama arada vermek istemiyorum
iki parmak deniyorum olmuyor küs şeklinde yapıyorumparmaklarımı, alttaki giriyor üst parmak girişe takılıp kalıyor anlamadım be yaw nasıl gircek ikinci parmak, hani bana hani der gibi bakıyor
cnm kapalı kutu bizdede neler var bilmiyoruz allahım daha kötüsüyle sınamasın cnmcm tıpta herşeyin çaresi var bebişim üzülme sen olurmu ...allahım hayırlısını versin herkese...
amin canım inşallah.biz de yarın başımıza ne gelir bilemiyoruz ki bakalım bizde neler çıkıcak.sıkma canını tatlım Allah istedikten sonra herşey olur.tıp da bi yere kadar olmaz etmez dedikleri kişilerin bile çocukları olabiliyor hiç belli olmaz bu işler.Allah hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı bebişler.egsersizlerde ne aşamdasın canım?
belki hatırlarsın ben smear testi yaptırdım demiştim ya ondan sonra acı falan kalmadı beyaz mumlar varya onlardan aldım prezervatif taktım başından biraz daha fazla girdi hemen akşam eşimle denedim p yarısından fazlası girdi sonra acı hissedince iyice gerildim iki gündür de evde değildim bu gün tekrar deneyeceğim evde de misafir var ama arada vermek istemiyorum
oo canım maşallah ilerlemişsin sen bayamuma aslında bol kayganlaştırıcı sürüp nefes verirken ittirsen inan ki çok rahat kayıyor hepsini çok rahat alabilirsin.ben mum sayesinde ilerdeki boşluğu bulmuştum o beyaz mumlardandı.ilerlemiyorsa da yönün yanlıştır aşağı yukarı oynat mutlaka bi yere girip ilerliycek o tv ye bak ya da müzik dinle başka bişeyle ilgilenirken o anda ittir mum parmağa göre daha kolay ilerliyor canım ve kesinlikle erteleme sen de istemiyorsun zaten bunu.ileri kısımda biraz yanma olabilir pe..sle denerken orda da bekle biraz zamanla orası yanma hissine alışıyor ve yanma geçiyor elinle pe..si tutup içinde sağa sola aşağı yukarı oynat ki biraz açılsın vaji yanman da azalmış olur böylece
[Bvazelin mantar yapıyor cnm ultrason jeli yada su bazlı kayganlasıtırı al eczaneden gleit gel sxtiva yada femolub jel. tamam işte 2 parmaga alışcak zamannla hergün 2 parmak yap cnmcm ....[/B]ya iki parmağıda denedim aslında ama çok az 2cm falan alabiliyorum daha fazlası gitmiyor mum denemedim ve kayganlaştırıcı olarak vazelin kullansam olurmu
iki parmak deniyorum olmuyor küs şeklinde yapıyorumparmaklarımı, alttaki giriyor üst parmak girişe takılıp kalıyor anlamadım be yaw nasıl gircek ikinci parmak, hani bana hani der gibi bakıyor
ya iki parmağıda denedim aslında ama çok az 2cm falan alabiliyorum daha fazlası gitmiyor mum denemedim ve kayganlaştırıcı olarak vazelin kullansam olurmu
oo canım maşallah ilerlemişsin sen bayamuma aslında bol kayganlaştırıcı sürüp nefes verirken ittirsen inan ki çok rahat kayıyor hepsini çok rahat alabilirsin.ben mum sayesinde ilerdeki boşluğu bulmuştum o beyaz mumlardandı.ilerlemiyorsa da yönün yanlıştır aşağı yukarı oynat mutlaka bi yere girip ilerliycek o tv ye bak ya da müzik dinle başka bişeyle ilgilenirken o anda ittir mum parmağa göre daha kolay ilerliyor canım ve kesinlikle erteleme sen de istemiyorsun zaten bunu.ileri kısımda biraz yanma olabilir pe..sle denerken orda da bekle biraz zamanla orası yanma hissine alışıyor ve yanma geçiyor elinle pe..si tutup içinde sağa sola aşağı yukarı oynat ki biraz açılsın vaji yanman da azalmış olur böylece
kayganlaştırıcıdan korktum mantar oldum falan diyenler oluyor burada bende kayganlaştırıcılı prezervatif aldım hemde daha steril olur diye düşündüm ama onunda oranı yetmiyor olabilir belki gece tekrar deneyeceğim
bu vazelin konusunda iyiki açıklık getirdiniz yoksa ben yarın vazelin ile denemeyi düşünüyordum her gün bu egzersizlere devam etsem ne kadar zamanda yenerim şimdiden hepinize çok tşk ediyorum arkadaşlar burada olmak bile insanı baya rahatlatıyor heves yapıor iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?