- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.001
canım ben 1,5 yıllık evliyken başardım 31 ocakta oldu.tacem de egsersiz aşamasında yakında başarıcak inşallah.sen ne durumdasın alıştın mı artık ilişkiye?
kızlar bu arada size bişi sorcam :26::26:
ya ben bu vajiyi yendikten sonra küçük tuvalete çok sık gitmeye başladım. böle bi anda gelio, o an gitmesem altıma yapçak gibi hissediyorum. bi anormallik mi var acabaaa??
alismaya calisiyorum.düne kadar ü..../dün 1.defa a... basardim ama hala 1tarifi olmayan 1duygu var.aci hic olmadi sadece biraz yanma.sizin tacem.le paylastiginiz konu benim basimada gelmedi.hala k..bekliyorum.ama bende olucagini sanmiyorum.cünkü biz evliligimizin,baslarinda hep u.ilaci kullandim olsun diyordum yeterki olsun canimdan vazgecmistim yeterki esimin aklina baska 1.sey gelmesin.hicbiri fayda etmedi. ama 1.kere 1.ondan 1.baskasindan aldim az.daha oluyormus am ben brakmamisim yine.iste o.zaman cok az.k... gelmisti.bende söyle 1.yan.etki yapti, uyaniksin kuvvetin yerinde ama hic 1.sey hatirlamiyorsun.
aman sakın atayım deme canım sonra çok işine yarıycako da sendeki çabayı görünce belki umutlanmıştır.bir an önce olsun diye bakıyodur.egsersiz aşamalarında oluyo böyle her iki taraf da başarıya yaklaştığını anlayınca daha bi sabırsız oluyo sanırım
vajiyi yenmeden önce bende de aynı sorun vardı. isteksizlik, bunun sebebi yeni bi hüsrandan kendimi korumaktı kesinlikle. mesela güzel iç çamaşırları görürdüm mağazalarda, çok heveslenirdim alayım diye. ama sonra vazgeçerdim. alsam giysem nolcak. aşimi de boşuna heveslendiricem ve daha da büyük hüsran olcak diye düşünürdüm. ama gerçekten faydası büyük kesinlikle. artık ne istersem alabilirimsiz umutsuz olmayın alın, giyin. başaramasanız bile eşiniz gayretinizi görsün.
canım tebrik ederim Allah sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahkıslarrrrr hemen yazıp çıkmak zorundayımmm şimdi başıma gelebilirlerrrr ....anlatıcak çokkk şeylerim varrrrr.......regl olmadım 3 haftalık hamileymişim...........
herkese selamlar..
kızlar nasılsınız? ne var ne yok??
benim güzel haberlerim var, dün gece nihayet pe.. hepsini alabildim :) ama hiç hareket ettiremedim..
orda baskı ve sıkışma hissettim. sizin de böyle mi olmuştu??
gel git yapamadık ilişki de olmadı ama hepsi girdi.. şimdi tekrar olmaz diye korkuyorum. bide reglim başlıycak. eğer bugün başlamazsa bu gece tekrar deniycez..
bana azıcık tavsiye verin kızlar.. şimdi ne yapmam lazım??
cumartesiii tahlil yaptırdımmm ....değerlerim 801 çıktı 3 haftalık hamileymişim hemen doktor varmış çıktım doktoraaaa.... evet 3 haftalık hamilesin ama bu normal gebelikte olabilir dış gebelikte olabilir ölüde olabilir dediii korkuttu beniii....alttan bakim istersen baktırmasan aynı tahlili bi daha yaptır dediii 2000 lerde çıktı değerler aynı talilll bbugün gösterecem anlıycanızzz şaşkınımmm çokk şaşkınımmm...... dediğim gibi anlatacaklarım var şimdilik çıkmak zorundayımm...sizi seviyorum Allaha emanet olun canlarımmm
aynı duygulardayım. fakat bunuda yenmek için uğraşacağım. Ne melun bir hastalıkmış iş hayatımı bile etkiledi.
herkese selamlar..
benim güzel haberlerim var, dün gece nihayet pe.. hepsini alabildim :) ama hiç hareket ettiremedim..
gel git yapamadık ilişki de olmadı ama hepsi girdi.. şimdi tekrar olmaz diye korkuyorum. bide reglim başlıycak. eğer bugün başlamazsa bu gece tekrar deniycez..
canım tebrik ederim Allah sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm tebriiiiikkkkllleeeeeerrrrrr başarmışsın bebeğim yaaaaaa ne güzel hepsini alabilmişsin git gel de zamanla olur heralde. umrede bizlere dua ettin dii tatlım? işallah bende en kısa zamanda alırım hepsiniiiii
Merhaba kızlar, nasılsınız?
herkese selamlar..
herkese selamlar..
herkese selamlar..
canım hormonların değişmeye başlamıştır ondan olabilir belki.çok da bilgim yok açıkçası bu konuda
canım yavaş yavaş alışırsın hem pozisyon değişikliği de yapmışsın artık zamanla herşer rayına oturacaktır.
herkese selamlar..
meraba canım iyiyiz sen nasılsın yoktun epeydir herşey yolundadır inşallah
destegin icin tesekkürler iyiki varsin iyiki bütün arkadaslar var. benim hazirlanmam lazim doktoruma tesekküre gidicez
sağol canım ama başaramadım ki daha ben
sadece hepsi girdi ama devamını getiremedim.. kendimi rahat bırakamadığım için orda sıkışıklık hissettim ve eşime geri çıkarttırdım. bide böyle bir hisse alışık olmadığımız için sanırım çok acayip hissettim kendimi. aa bu arada benden kırmızı gelmedi. en korktuğum üstüne birsürü senaryo yazdığım şey olmadı. ve olmıycak büyük ihtimalle :))
ya inşallah reglim bir süre daha başlamaz da devamını getirebilirim..
tabi dua ettim canım, burdaki bütün arkadaşlarımız için dua ettim..inşallah sen, ben bütün arkadaşlarımız en kısa zamanda kurtuluruz bu dertten..
İyiyim ben de canım...
Adet olmam dışında yolunda herşey...
Fena halde sancım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?