Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bu arada size bişi sorcam :26::26:
ya ben bu vajiyi yendikten sonra küçük tuvalete çok sık gitmeye başladım. böle bi anda gelio, o an gitmesem altıma yapçak gibi hissediyorum. bi anormallik mi var acabaaa??

canım ben 1,5 yıllık evliyken başardım 31 ocakta oldu.tacem de egsersiz aşamasında yakında başarıcak inşallah.sen ne durumdasın alıştın mı artık ilişkiye?

alismaya calisiyorum.düne kadar ü..../dün 1.defa a... basardim ama hala 1tarifi olmayan 1duygu var.aci hic olmadi sadece biraz yanma.sizin tacem.le paylastiginiz konu benim basimada gelmedi.hala k..bekliyorum.ama bende olucagini sanmiyorum.cünkü biz evliligimizin,baslarinda hep u.ilaci kullandim olsun diyordum yeterki olsun canimdan vazgecmistim yeterki esimin aklina baska 1.sey gelmesin.hicbiri fayda etmedi. ama 1.kere 1.ondan 1.baskasindan aldim az.daha oluyormus am ben brakmamisim yine.iste o.zaman cok az.k... gelmisti.bende söyle 1.yan.etki yapti, uyaniksin kuvvetin yerinde ama hic 1.sey hatirlamiyorsun.

kızlar bu arada size bişi sorcam :26::26:
ya ben bu vajiyi yendikten sonra küçük tuvalete çok sık gitmeye başladım. böle bi anda gelio, o an gitmesem altıma yapçak gibi hissediyorum. bi anormallik mi var acabaaa??

canım hormonların değişmeye başlamıştır ondan olabilir belki.çok da bilgim yok açıkçası bu konuda

canım yavaş yavaş alışırsın hem pozisyon değişikliği de yapmışsın artık zamanla herşer rayına oturacaktır.

Son düzenleme:

aynı duygulardayım. fakat bunuda yenmek için uğraşacağım. Ne melun bir hastalıkmış iş hayatımı bile etkiledi.

herkese selamlar..
kızlar nasılsınız? ne var ne yok??
benim güzel haberlerim var, dün gece nihayet pe.. hepsini alabildim :) ama hiç hareket ettiremedim..
orda baskı ve sıkışma hissettim. sizin de böyle mi olmuştu??
gel git yapamadık ilişki de olmadı ama hepsi girdi.. şimdi tekrar olmaz diye korkuyorum. bide reglim başlıycak. eğer bugün başlamazsa bu gece tekrar deniycez..
bana azıcık tavsiye verin kızlar.. şimdi ne yapmam lazım??

kıslarrrrr hemen yazıp çıkmak zorundayımmm şimdi başıma gelebilirlerrrr ....anlatıcak çokkk şeylerim varrrrr.......regl olmadım 3 haftalık hamileymişim...........
canım tebrik ederim Allah sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm tebriiiiikkkkllleeeeeerrrrrr başarmışsın bebeğim yaaaaaa ne güzel hepsini alabilmişsin git gel de zamanla olur heralde. umrede bizlere dua ettin dii tatlım? işallah bende en kısa zamanda alırım hepsiniiiii

ay hadi hayırlısı özümcüm, tebrik ederim sevindim vallahi. bebiş olana kadar inşallah bu dertten de kurtulursun..
kayınvalidenleri çok merak ettim şimdi. durumu onlarda biliyolardı. düşünüp durcaklar o işi yapamazken bebeği naıl yaptılar, bizi mi kandırıyolar diye

canım valla özledim yaa hadi şu laptopu al da bizi bütün gelişmeleri anlat.. kendine iyi bak..öptüm..

aynı duygulardayım. fakat bunuda yenmek için uğraşacağım. Ne melun bir hastalıkmış iş hayatımı bile etkiledi.

öyle iyi anlıyorum ki seni. vaji diyip geçme, tüm hayatını etkilio insanın. kendine güvenini yerine getirio yenmek. sen de yenmek için kararlı ol cnm. gerçekten hiç ama hiç zor diilmiş. ben 5 günde yendim, düzenli egzersizle. çaresi bu kadar kolaymış. grip bile 1 haftada geçio dedim sonra kendi kendime. 5 gün dediğin nedir ki. hadi 5 olmasın 15 gün olsun. sonuca ulaşacağın garantiyse 3-5 gün geç olsun önemli diil. ki bunda çözüm %100

cnm sen olayı halletmişsin aslında. regl olmazsan bu gün mutlaka dene derim. jeli bol kullan. olmucak mı acaba diye düşünme. p... girince kendini rahatlat, nefes al ver. eşini sen yönlendir hareketlenmesi için. ama hemen çıkarma, git gel olmasa bile mümkün olduğunca kalsın p... içerde. sonra illaki olucak gerisi de. sadece olmucak mı diye düşünme yeter.

sağol canım ama başaramadım ki daha ben
sadece hepsi girdi ama devamını getiremedim.. kendimi rahat bırakamadığım için orda sıkışıklık hissettim ve eşime geri çıkarttırdım. bide böyle bir hisse alışık olmadığımız için sanırım çok acayip hissettim kendimi. aa bu arada benden kırmızı gelmedi. en korktuğum üstüne birsürü senaryo yazdığım şey olmadı. ve olmıycak büyük ihtimalle :))
ya inşallah reglim bir süre daha başlamaz da devamını getirebilirim..
tabi dua ettim canım, burdaki bütün arkadaşlarımız için dua ettim..inşallah sen, ben bütün arkadaşlarımız en kısa zamanda kurtuluruz bu dertten..

Merhaba kızlar, nasılsınız?

meraba canım iyiyiz sen nasılsın yoktun epeydir herşey yolundadır inşallah

ooooo canım başarmışsın işte daha ne istiyosun ilk olduğunda biz de gelgit yapamadıkki önemli olan hepsi girmiş.zaten gelgit hemen olmuyo zamanla olucak bişey.çoooook sevindim canım sen haketmiştin bunu.bi daha olmuycak diye düşünme sakın sen de biliyosun olucağını zaten.onu düşünme sen şimdi başarının tadını çıkar tatlım
:92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:

cnm benim cok sevindim baskı normal zamanla geçiyor cnm bide sırtüstü yat bacaklarını karnına dogru çek ozaman vaji iyice acılıyor ve baskı olmuyor olalalaaaaaa regli gerginliğinden de baskı olmustur gitgel zamanla olcak bebişim ayyyyyyyyy cokkk sevindim mübarek yerde yendin allahım sana şükürler olsun buarada özümde hamiş miş :))))))) darısı bize hadi kızlar halaya :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

TATLIM KORKMA GERİSİ GELİR ARTIK TEBRİK EDERİM AYYYYYYYYYYY ÇOKS EVİNDİM ALLAH BAŞKA SIKINTI GÖSTERMESİN OLA OLA

destegin icin tesekkürler iyiki varsin iyiki bütün arkadaslar var. benim hazirlanmam lazim doktoruma tesekküre gidicez

canım tebrıkler . bir kere oldusya devamı gelır canım korkma hıc.

tatlım ben seni bu işi bitirmiş olarak görüyorum. baksana hepsini alabilmişsin maşallah. kasmanın sebebide her zaman dile getirdiğin kırmızı olayı. bak bi kere girdi bi dahakine daha rahat gireceğine inanıyorum. hem artık daha rahat olursun kırmızı gelmnediğini gördün sonuçta :) bende sana kendimden bahsedeyim azıcık. sen yokken bende kulak çubuğu denedim girdiğinde şok oldum bi kaç gün sonra dudak kaleminide denedim oda oldu araya regl girmişti. bakalım bugün ne yapcam ama inşallah egzersizlerle bende pe...... içime alabildiğim günleri görürüm.

İyiyim ben de canım...
Adet olmam dışında yolunda herşey...
Fena halde sancım var...

off bi kurtulamadık şu sancılardan ya evlenince geçer dediler geçmedi,şimdi doğum yapınca geçer diyolar ama inanmıyorum artıkbenim de ilk günü çok kötü geçiyo herşeyi denedim ama bi fayda etmedi Allah kolaylık versin bayanlara valla kadın olmaz çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…