Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[/COLOR]

cnm çok sevindim Allah analı babalı büytsün cnm dr gittinmi? ikizmi kız yoksa degerlerin yüksek geldi bana :)))

telebekim senden beklerken şimdi bukıza gitcez yardıma gerçekten 2000 neki kız yazıp kaçmış anlatacaklarım var tüp bebek mi yaptı naptıkine :26:
aman kız alttan baktırmadım diyo biz yenmeden tüp bebişte çok zor :93:

ay özlemcim gerçekten hepimiz aynıyız kim kime gülsün biz yapamadığımız halde hep oldumu diye kalkar kırmızıları beklerdim kırmızı gelcek öğrenmişizde nerden nasıl gelcek hiç düşünmemişiz nereye ne gircek bi aç bak ayol dokunmak ne açıp bakmamışız ki

cnm cok normal sorcaksınız tabi ne geldiyse cahillikten geldi ben deliği biliyodum ama bakamıyodum mesela olur olur yavaş yavaş olucakk merak etmeyin sorucaksınız ki ögrenesiniz bebeişim muck

yok kız tüp bebek deil normal yoldan olmuş. 2000 dediği beta hcg 3 haftalıkım dedi
ama degeri yüksek geldi bana yoksam ikizmi aboooooooooooo neyse gelsinde kendi anlatsın inş. herşey yolundadır nazlı1982 naptıki kaç gündür yok inş. iyidir. cnm benim ögrenmeme daha var rregli günüm 29 mart hayırlısı ben bu sefer takmıyorum kafama valla rahatım üstüne düşünce olmuyor çünküm. hayırlısı bakalım ....kızlar işlerim var ben çıkıyorum gelrim bikaç saat sonra muck.

Birşey soracağım.
Eşim sürekli ona karşı arzumun az olduğunu belkide bunun için harekete geçemediğimi söylüyor.
Acaba ben vajinusmusdan değilde arzu azlığından mı böyle oluyorumdur.
Bende hep eşimden beklenti var. Önce o harekete geçsin istiyorum. Beni tahrik etsin vs. vs.
Oda sık sık kızıyor, bana az yaklaşıyorsun, dokunmuyorsun. Ben yaklaşmasam senin aklına bile gelmiyorum vs. vs. diyor.
Ne yapmama gerekiyor bu konudada bana yardımcı olurmusunuz.
Eşime karşı nasıl arzu duyabilirim ? :78::78::78:

[/COLOR]

cnm çok sevindim Allah analı babalı büytsün cnm dr gittinmi? ikizmi kız yoksa degerlerin yüksek geldi bana :)))
banada yüksek geldi inşallah ikizdir :13:
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000

7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

canım ben hala bekliyom o kırmızıyı öyle bi yer edinmiş ki saçmasapan düşünceler beynimize zor silicez sanırım bunları hafızamızdan.dışardan duyduğumuz mantıksız şeyler ve bizim bilinçsiz oluşumuz,bu konularda cahil olmamız bence bu sorunun temel nedeni.kendi vücudumuzu bile incelememişiz bunca sene:26:

doğum kontrol haplarının bu tarz etkisi olabiliyor diyorlar, bende bir ara senin gibiydim, kendine özel iç çamaşırları al, aynada sev kendini, kendinle ilgilen özellikle de cinsel haz bölgelerinle, bize verilen mesajlarda hep kadın istemez erkek ister kültürü var bunu aş önce, seninde cinsel isteğin var bunu kendinde keşfet, saten kıyafetler al, keşfet içindeki feriştahı

özlam tacem hanim sizler kac senedir evlesiniz?ne zaman basardiniz?

canım bak anofel arkadaşımız çok güzel açıklamış.ben de isteksiz olduğumu düşünürdüm hep arada sırada yine oluyor gerçi.yalnız bu durum biraz da vajiden kaynaklanıyor her ilişkinin hüsranla sonuçlanması insanda istek mi bırakır kimoral bozukluğuyla o an istek duyamaman çok normal.sexi çamaşırlar gerçekten çok işe yarıyor valla ben onları giyince kadın olduğumu hissediyorum ben bile etkileniyorum yani eşlerimiz nasıl etkilenmesin.zaten hemen karşı tarafı tahrik etme durumu ortaya çıkıyo o zamanbi de öyle paldır küldür ilişkiye başlayınca da olmuyo bence önsevişme çok önemli.hatta alkol alıyosan şarabı kesinlikle tavsiye ederim.şarap hem cinsel isteği arttırır hem de gevşemeni sağlar.bence vajinismusun isteksizlikle alakası yok.bu durumu yaşamayanlar hep öyle düşünüyo ama bence ilgisi yok

kızlar ben gideyim biraz temizlik falan yapayım, böyle giderse ev ümraniye çöplüğüne dönücek
akşama doğru görüşürüz, bu ara da venuscum evde denedim ben kendime kuytu bulmuş sığınmışım hemen denedim şimdi dosdoğru girişi varmış yaw bunun

herkese selam kızlaaar var mı değişiklikler ?:)

hımmm. Almaya gerek yok dolap dolu fakat bu olayla karşılaşınca onlara bakasım bile gelmedi. şu aynaya bakma işini deneyeceğim.

evet malesefki öyle oluyor. bir ara sinirlendim hepsini ya atacağım ya dağıtacağım işime yaramıyor dedim. eşim izin vermedi. zamanı gelecek bol bol giyersin diye teselli etmişti. Fakat son zamanlarda eşim çok farklı hem iyi hemde aşırı arzu dolu. Adam resmen yalvarıyor yen şunu artk, gayretli ol, kendine güven diye. Onun böyle oluşu beni üzüyorda, eşiyim fakat eşine yaklaşamıyor. ((
Alkol kullanmıyorum canım.

Son düzenleme:

aman sakın atayım deme canım sonra çok işine yarıycako da sendeki çabayı görünce belki umutlanmıştır.bir an önce olsun diye bakıyodur.egsersiz aşamalarında oluyo böyle her iki taraf da başarıya yaklaştığını anlayınca daha bi sabırsız oluyo sanırım

vajiyi yenmeden önce bende de aynı sorun vardı. isteksizlik, bunun sebebi yeni bi hüsrandan kendimi korumaktı kesinlikle. mesela güzel iç çamaşırları görürdüm mağazalarda, çok heveslenirdim alayım diye. ama sonra vazgeçerdim. alsam giysem nolcak. aşimi de boşuna heveslendiricem ve daha da büyük hüsran olcak diye düşünürdüm. ama gerçekten faydası büyük kesinlikle. artık ne istersem alabilirim siz umutsuz olmayın alın, giyin. başaramasanız bile eşiniz gayretinizi görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…