- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #47.961
parmak egzersizinde tam girişi yapmak için tuvalet pozisyonunda mı olmak daha iyi olur hangi pozisyon iyidir?
o ne len
hımmm. Orada minicik bir delik var sadece orayada kulak çöpü girer miBilemiyorum...
O minicik delik mi büyoryor genişliyor. :97:
Demek egzersizleri ben hepten yanlış yapıyormuşum.
Yaw şimdi ben nasıl yapacam bunu şimdiden elim ayağım dolaştı. Ne yapayım mecbur deneyeceğim.
bende istiyommmmmmmmm hemde ham yiğennnn, hemdeeeeee bebişim olsunnn istiyorummmm...
çokkkkkk yorgunummmmmmmmm.....yaaaaa....
şükürrr kavuşturanaa kıslarrrrr....kusura bakmayın laptopum hala gelmediiii eltmdende ne zaman girdiysem baaşıma toplandılar kapatmak zorunda kaldımmmm merak etmişsinizdir canlarımm kusura bakmayınnnnnnn .......
kıslarrrrr hemen yazıp çıkmak zorundayımmm şimdi başıma gelebilirlerrrr ....anlatıcak çokkk şeylerim varrrrr.......regl olmadım 3 haftalık hamileymişim...........
kıslarrrrr hemen yazıp çıkmak zorundayımmm şimdi başıma gelebilirlerrrr ....anlatıcak çokkk şeylerim varrrrr.......regl olmadım 3 haftalık hamileymişim...........
cumartesiii tahlil yaptırdımmm ....değerlerim 801 çıktı 3 haftalık hamileymişim hemen doktor varmış çıktım doktoraaaa.... Evet 3 haftalık hamilesin ama bu normal gebelikte olabilir dış gebelikte olabilir ölüde olabilir dediii korkuttu beniii....alttan bakim istersen baktırmasan aynı tahlili bi daha yaptır dediii 2000 lerde çıktı değerler aynı talilll bbugün gösterecem anlıycanızzz şaşkınımmm çokk şaşkınımmm...... Dediğim gibi anlatacaklarım var şimdilik çıkmak zorundayımm...sizi seviyorum allaha emanet olun canlarımmm
yok özlemcim ben çöp dürtmedim. Ya vajiyi yanlış tanımışım. Şimdi tekrar anatomisine baktım. Senin dediğin gibi o delik girişmiş. Duvarlaşan sandığım kısım zar değil vajinin büzülüp kaskatı kalması demekki. Şimdi kavradım tamamıyla. Geçti diye sevindiğim yerde küçük dudaklarmış.Benim daha önce o kısımda açılmıyordu , şimdi rahatça açılıp içi görebiliyorum. Lütfen benle dalga geçmeyin.
Egzersizeri ben hep yanlış yapıyormuşum.
Amaaaaaaaaan şimd sıfırdan yeni başlayacağım.
yapmadan önce kulak çöpüne ne sarıyoruz ?
yok özlemcim ben çöp dürtmedim. Ya vajiyi yanlış tanımışım. Şimdi tekrar anatomisine baktım. Senin dediğin gibi o delik girişmiş. Duvarlaşan sandığım kısım zar değil vajinin büzülüp kaskatı kalması demekki. Şimdi kavradım tamamıyla. Geçti diye sevindiğim yerde küçük dudaklarmış.Benim daha önce o kısımda açılmıyordu , şimdi rahatça açılıp içi görebiliyorum. Lütfen benle dalga geçmeyin.
Egzersizeri ben hep yanlış yapıyormuşum.
Amaaaaaaaaan şimd sıfırdan yeni başlayacağım.
yapmadan önce kulak çöpüne ne sarıyoruz ?
cumartesiii tahlil yaptırdımmm ....değerlerim 801 çıktı 3 haftalık hamileymişim hemen doktor varmış çıktım doktoraaaa.... evet 3 haftalık hamilesin ama bu normal gebelikte olabilir dış gebelikte olabilir ölüde olabilir dediii korkuttu beniii....alttan bakim istersen baktırmasan aynı tahlili bi daha yaptır dediii 2000 lerde çıktı değerler aynı talilll bbugün gösterecem anlıycanızzz şaşkınımmm çokk şaşkınımmm...... dediğim gibi anlatacaklarım var şimdilik çıkmak zorundayımm...sizi seviyorum Allaha emanet olun canlarımmm
cumartesiii tahlil yaptırdımmm ....değerlerim 801 çıktı 3 haftalık hamileymişim hemen doktor varmış çıktım doktoraaaa.... evet 3 haftalık hamilesin ama bu normal gebelikte olabilir dış gebelikte olabilir ölüde olabilir dediii korkuttu beniii....alttan bakim istersen baktırmasan aynı tahlili bi daha yaptır dediii 2000 lerde çıktı değerler aynı talilll bbugün gösterecem anlıycanızzz şaşkınımmm çokk şaşkınımmm...... dediğim gibi anlatacaklarım var şimdilik çıkmak zorundayımm...sizi seviyorum Allaha emanet olun canlarımmm
Yalnız değilsin, bende içeri girip yanlış yerlerde kıvrımlara dalmışım, kulak çöpüne streç veya prezervatif sarın diyorlar
kendi anatomime bu kadar uzak ve cahil kalabilmiş olmaktan dolayı kendime en büyük numarasındanterlik fırlatıyorum:125:
ben de istiyorummmmbu yorgunluğunun sebebini öğrenebilirmiyiz acaba
çalışıyorummmmm tatlımmmmmm....anla sen artıkkkkkkk
ben de istiyorummmmbu yorgunluğunun sebebini öğrenebilirmiyiz acaba
çalışıyorummmmm tatlımmmmmm....anla sen artıkkkkkkk
bu kadar çalışma tatlım ya taze gelin sayılırsın daha dikkat et kendine
yok tatlım yaw kimse dalga geçemez burda seninle rahat ol senolsun işte bak şimdi doğruyu öğrenmiş oldun kafan rahat bi şekilde sıfırdan başla daha iyi.tereddütte kalmamış olursun artık.kulak çöpünü streçleyebilirsin prezervatifle yapanlar da var ama ben streçlemiştim daha rahat olmuştu.streçle kayganlaştırıcıyı sür.ilk sokmaya çalışırken ıkın ıkındığın zaman kulak çöpünü ittir.sonra da her nefes verişinde ittir kulak çöpünü kendisi kayıcak zaten emin ol
Yalnız değilsin, bende içeri girip yanlış yerlerde kıvrımlara dalmışım, kulak çöpüne streç veya prezervatif sarın diyorlar
kendi anatomime bu kadar uzak ve cahil kalabilmiş olmaktan dolayı kendime en büyük numarasındanterlik fırlatıyorum:125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?