Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende varım bu durumu yendim ve şuan 7aylık bi oglum var darısı isteyenlerin başına ve ilk gece hamile kaldım

canım 4 nisana daha çok var ya çocuk bile yaparsın sen o zamana hadi hızlan biraz bak millet aldı başını gidiyosen de var o ışık farkındayım sadece itelemek gerekiyo

tatlım ne okulu bu
tatlım üniversiteyi 1 yıl uzattım malesef sınavlara gidip geliyorum canımcım
canım 4 nisana daha çok var ya çocuk bile yaparsın sen o zamana hadi hızlan biraz bak millet aldı başını gidiyosen de var o ışık farkındayım sadece itelemek gerekiyo

inşalllaaaaaaaahhhhhhh tatlıııııımmmmmmmmmm hadi ben hemen egzersize kaçıyorummmmmm dua edin bana hadi çaaavvvvvvvvv inşallah güzel haberlerle gelcemmmmm

ADET SANCSI ÇEKEN ARKADAŞLARIM DİKKAT !

ADET OLACAĞINIZ DÖNEM YAKLAŞINCA HERGÜN KEKİK ÇAYI İÇİN VE ADET DÖNEMİNDE DEVAM EDİN. SIFIR SANCI.
ADA ÇAYI
PAPATYA ÇAYI
bende en tesirli olan kekik çayıydı . Birde adetin ilk günü bir majezik yuttum mu bomba gibi oluyorum. sancı mancı kalmıyor.
inşallah sizde de işe yarar.

tatlım yendin sen bikere olunca gerisi geliyor benimde ilk 2 sferede gitgel olmadı zamanla oluyr bebişim sen merak etme yenmişsin işte önemli olan p... girmesi ayy canım benim şoktasın biliyorum ama rahat ol iinanki cnm oldu bu iş olalala duaların kabul oldu allahım çok şüküür

bekliyoruz güzel haberlerini tatlım :)

ooooo bu kadar süslü olursan az bile uzatmışsın okulu senhadi kolay gelsin tatlım çawwww kötü haberlerle gelme gibi lüksün yok zaten ona göre

doktor bana majezik vermişti ama hiç bi işe yaramadı canım ama kekik çayını mutlaka deniycem sağol tatlım

Canım kekik çayı içemiyorum ben midemi kaldırıyor...
Ama papatya çayını içerim...
Teşekkürler...

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)

2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)

3- Bahar07
TEMMUZ/2011 Kız
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr
23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre

8- Yasmin3561
Erkek
9- Füsuncuk

10- Narcicegi16
11- Bocuss

12- Selmatem
13- Ada_439

14- Nazlı1982
01/10/2011
15- Elisaist
19/10/2011
16- Gulcn
17- Gülcel

18- Yaseminimmm
30/09/2011
19-
İzmit_1982
20- Sevcihan
21- Zehranurum Erkek

18 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…