- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.061
doktor bana majezik vermişti ama hiç bi işe yaramadı canım ama kekik çayını mutlaka deniycem sağol tatlım
Canım kekik çayı içemiyorum ben midemi kaldırıyor...
Ama papatya çayını içerim...
Teşekkürler...
off bi kurtulamadık şu sancılardan ya evlenince geçer dediler geçmedi,şimdi doğum yapınca geçer diyolar ama inanmıyorum artıkbenim de ilk günü çok kötü geçiyo herşeyi denedim ama bi fayda etmedi Allah kolaylık versin bayanlara valla kadın olmaz çok zor
ADET SANCSI ÇEKEN ARKADAŞLARIM DİKKAT !
ADET OLACAĞINIZ DÖNEM YAKLAŞINCA HERGÜN KEKİK ÇAYI İÇİN VE ADET DÖNEMİNDE DEVAM EDİN. SIFIR SANCI.
ADA ÇAYI
PAPATYA ÇAYI
bende en tesirli olan kekik çayıydı . Birde adetin ilk günü bir majezik yuttum mu bomba gibi oluyorum. sancı mancı kalmıyor.
inşallah sizde de işe yarar.
doktor bana majezik vermişti ama hiç bi işe yaramadı canım ama kekik çayını mutlaka deniycem sağol tatlım
Canım kekik çayı içemiyorum ben midemi kaldırıyor...
Ama papatya çayını içerim...
Teşekkürler...
kaynana içiyo böbrek taşı içi onu...çay gibi demlenecekmi ? hiç sevmem ot çaylarınıda
vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)
1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
3- Bahar07TEMMUZ/2011 Kız
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre
8- Yasmin3561Erkek
9- Füsuncuk
10- Narcicegi16
11- Bocuss
12- Selmatem
13- Ada_439
14- Nazlı198201/10/2011
15- Elisaist19/10/2011
16- Gulcn
17- Gülcel
18- Yaseminimmm30/09/2011
19- İzmit_1982
20- Sevcihan
21- ZehranurumErkek
18 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))
arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
biz ne zman bu listede olucaz acaba...?
gece raporumu bekliyorum nazlı, ben iki parmak aşamasındayım dün çalıştım gene, tek parmağı kendime artık çok rahat yapıyorum ama eşimin parmağının hepsini alamıyorum henüz bir kere tam alabildim ah onu da rahat rahat bi alabilsem, bir de aklıma takılan bişi var millet uyansın sorucam
kızlar bende bu ara kocişe karşı ilgi kalmadı bunalımdan zevk mevk yok varmı öle bildiğiniz bi ilaç alım diyorum belki vajiyi yenmeyede yardımcı olur ayy ne bilim işte avutuyorum kendimi çok moralim bozuk ya :84::84::84::84:
bulursan banada özelden mesaj at anacım
önce vaji gitti şimdide arzularım :2:
deli olcam deli
ben aşkımı çok seviyorum ama onu memnun edemiyorum. herşeyini zevkle yapıyorum ama iş vajide tıkanıyor. Allah yardımcımız olsun. Allah derman versin bizlere.
aynen bende eşimin her işini zevkle yapıyorum tek kusurum vajide oraya gelince tıkanıp kalıyoruz.martım sen egzersiz yapıyormusun?hangi aşamadasın?
vaji anatomisini yanlış bildiğimden egzersizleride yanlış yapıyormuşum. bugün öğrendim.
henüz yeni başlayacağım. kulak çabuğu diyorlar fakat ben ofiste suluboya fırçası buldum. sapıda uzun onunla deneyim diyorum.
Ya bir mucize olsada bu gece bir azgınlık gelse bana ve kocişle şu işi başarsam :86::86::86:
bende dün başladım 1 kulak çöpünden başladım birden 3 e geçtim bakalım bugün onları tekrarlayıp kalem varsa evde düz onu deneyeceğim.bende bir heves gelsede yapsam diye bakıyorum valla geçen gece pek bi hevesliydim ama daha ilk şeyde koçiş gitti sonrada hevesi kalmadı onun heves gidince bendede kalmadı.bende dün başladım bakalım inş.bir an önce biter kurtulurum.yeni başlayanlar birbirimizden haberdar olalım gaza getirelim sağolsun buradaki melekler çok yardımcı oluyor.
bulursan banada özelden mesaj at anacım
önce vaji gitti şimdide arzularım :2:
deli olcam deli
ben aşkımı çok seviyorum ama onu memnun edemiyorum. herşeyini zevkle yapıyorum ama iş vajide tıkanıyor. Allah yardımcımız olsun. Allah derman versin bizlere.
aynen bende eşimin her işini zevkle yapıyorum tek kusurum vajide oraya gelince tıkanıp kalıyoruz.martım sen egzersiz yapıyormusun?hangi aşamadasın?
aynen tatlım birbirimize yardımcı olalım bende kulak çubuklarıyla eğzersiz yapıorum 2 taneyle yapıorum bu akşam 3 denicem hafta sonuna kadarda mumla deneme yapıcam inşallah yeneriz bu hastalığı ya çocuk istiyorum ben yaaaaaaa:84::84::84:
aynen tatlım birbirimize yardımcı olalım bende kulak çubuklarıyla eğzersiz yapıorum 2 taneyle yapıorum bu akşam 3 denicem hafta sonuna kadarda mumla deneme yapıcam inşallah yeneriz bu hastalığı ya çocuk istiyorum ben yaaaaaaa:84::84::84:
kızlar isteksizlik normal vajide olunca akıl konsantre olunmuyor ama yenince herşey normale dönüyor bizlerdede oldu ayrıca femolub jel öenrmiştikya o istek artırıyor ondan kullnaırısnız merak etmeyin vajiyi yenin hepsi rayına oturuyor canlarım...
vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)
1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
3- Bahar07TEMMUZ/2011 Kız
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre
8- Yasmin3561Erkek
9- Füsuncuk
10- Narcicegi16
11- Bocuss
12- Selmatem
13- Ada_439
14- Nazlı198201/10/2011
15- Elisaist19/10/2011
16- Gulcn
17- Gülcel
18- Yaseminimmm30/09/2011
19- İzmit_1982
20- Sevcihan
21- ZehranurumErkek
18 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))
arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?