Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doktor bana majezik vermişti ama hiç bi işe yaramadı canım ama kekik çayını mutlaka deniycem sağol tatlım

Canım kekik çayı içemiyorum ben midemi kaldırıyor...
Ama papatya çayını içerim...
Teşekkürler...

ŞİFA OLSUN.

not: kekik çay gibi demlenirse tadı güzel olur. kaynatırsan acı olur derin.içine limon damlatırsanda tadı hafifler.

kızlar bende bu ara kocişe karşı ilgi kalmadı bunalımdan zevk mevk yok varmı öle bildiğiniz bi ilaç alım diyorum belki vajiyi yenmeyede yardımcı olur ayy ne bilim işte avutuyorum kendimi çok moralim bozuk ya :84::84::84::84:

doktor bana majezik vermişti ama hiç bi işe yaramadı canım ama kekik çayını mutlaka deniycem sağol tatlım

Canım kekik çayı içemiyorum ben midemi kaldırıyor...
Ama papatya çayını içerim...
Teşekkürler...

normal çay dışında hiçbirini içemiyorum ben nerdeyse her ay iğne vuruluyorum acilde patronlar bile anlıyo artık çizelgemi biliyolar nerdeyse :26:

biz ne zman bu listede olucaz acaba...?

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)

2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)

3- Bahar07
TEMMUZ/2011 Kız
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr
23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre

8- Yasmin3561
Erkek
9- Füsuncuk

10- Narcicegi16
11- Bocuss

12- Selmatem
13- Ada_439

14- Nazlı1982
01/10/2011
15- Elisaist
19/10/2011
16- Gulcn
17- Gülcel

18- Yaseminimmm
30/09/2011
19-
İzmit_1982
20- Sevcihan
21- Zehranurum Erkek
22- Ozum34

19 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz

slm canım dün 3 te kaldım işte bugünde grip oldum ama yine tekrarlıycam birazcık kendimi toparlayayım kalkıcam.dışarıda çıkamadım eldiven ve jel alıcaktım artık evde olan aparatlarla devam edicem bugün evde pre.... var ama parmağa bol gelmezmi bide kayganlaştırıcılı bi tuaf geliyor elime artık bi şekilde egzersize devam bugünde inş.sende 2 parmağa geçmişindir.

bulursan banada özelden mesaj at anacım
önce vaji gitti şimdide arzularım :2:
deli olcam deli
ben aşkımı çok seviyorum ama onu memnun edemiyorum. herşeyini zevkle yapıyorum ama iş vajide tıkanıyor. Allah yardımcımız olsun. Allah derman versin bizlere.

aynen bende eşimin her işini zevkle yapıyorum tek kusurum vajide oraya gelince tıkanıp kalıyoruz.martım sen egzersiz yapıyormusun?hangi aşamadasın?

aynen bende eşimin her işini zevkle yapıyorum tek kusurum vajide oraya gelince tıkanıp kalıyoruz.martım sen egzersiz yapıyormusun?hangi aşamadasın?

vaji anatomisini yanlış bildiğimden egzersizleride yanlış yapıyormuşum. bugün öğrendim.
henüz yeni başlayacağım. kulak çabuğu diyorlar fakat ben ofiste suluboya fırçası buldum. sapıda uzun onunla deneyim diyorum.
Ya bir mucize olsada bu gece bir azgınlık gelse bana ve kocişle şu işi başarsam :86::86::86:

bende dün başladım 1 kulak çöpünden başladım birden 3 e geçtim bakalım bugün onları tekrarlayıp kalem varsa evde düz onu deneyeceğim.bende bir heves gelsede yapsam diye bakıyorum valla geçen gece pek bi hevesliydim ama daha ilk şeyde koçiş gitti sonrada hevesi kalmadı onun heves gidince bendede kalmadı.bende dün başladım bakalım inş.bir an önce biter kurtulurum.yeni başlayanlar birbirimizden haberdar olalım gaza getirelim sağolsun buradaki melekler çok yardımcı oluyor.

aynen tatlım birbirimize yardımcı olalım bende kulak çubuklarıyla eğzersiz yapıorum 2 taneyle yapıorum bu akşam 3 denicem hafta sonuna kadarda mumla deneme yapıcam inşallah yeneriz bu hastalığı ya çocuk istiyorum ben yaaaaaaa:84::84::84:

kızlar isteksizlik normal vajide olunca akıl konsantre olunmuyor ama yenince herşey normale dönüyor bizlerdede oldu ayrıca femolub jel öenrmiştikya o istek artırıyor ondan kullnaırısnız merak etmeyin vajiyi yenin hepsi rayına oturuyor canlarım...

kuzucum bak ne güzel egzersizleri yapmaya başlamışınn kendini başardın sayy tatlımm.en zor kısmı atlatmışınn.böle devam ett başarıda bebişte yakın inşallahh

1 le rahatsan hemen geç canım zaten 1 le yaparken açılmış oluyor ben 1 taneyle 5 dk falan yaptım baktım rahat hemen 3 ledim.bugünde onları tekrarlayıp hemen ardından kaleme geçicem yada kulak çöpünü 4 leyeceğim.artık hangisi rahat olursa nefeslerde zorlanıyorum panik yapıp nefs almayı unutuyorum ama şunu keşfettim ıkınınca açılıyor kendiliğinden giriyor.

benimde bebegim dogdu arkadaşlar 7aylıkşimdi vede çok yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…