- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.081
kuzucum bak ne güzel egzersizleri yapmaya başlamışınn kendini başardın sayy tatlımm.en zor kısmı atlatmışınn.böle devam ett başarıda bebişte yakın inşallahh
kızlar süpersiniz ya böyle gaza getirin işte birbirinizi inanın daha kolay gelicektir başarı
1 le rahatsan hemen geç canım zaten 1 le yaparken açılmış oluyor ben 1 taneyle 5 dk falan yaptım baktım rahat hemen 3 ledim.bugünde onları tekrarlayıp hemen ardından kaleme geçicem yada kulak çöpünü 4 leyeceğim.artık hangisi rahat olursa nefeslerde zorlanıyorum panik yapıp nefs almayı unutuyorum ama şunu keşfettim ıkınınca açılıyor kendiliğinden giriyor.
çok sağolun burada başarı hikayeleri ve egzersiz aşamalrını duyunca insanın kalkıp yapası geliyor bakalım bugünki egzersizim nasıl geçicek eşimlede azcık tartıştık inş onun yüzünden kasılmam
benimde bebegim dogdu arkadaşlar 7aylıkşimdi vede çok yaramaz
aynen 4 te denim ben hatta 5 ayy açılsında oraya ne olursa sokcam artık valla psikolojim bozuldu:84::84:
Allahım hayırlı etsin canımm
canım ne güzel bak seni olumlu etkilemiş demek ki bazı arkadaşları olumsuz etkiliyo egsersiz aşamalarını görünce daha çok korkuyolar.inşallah iyi geçer tatlım gerçi sen taktiği çözmüşsün ıkınıcaksın açılınca da sokucaksın kulak çöpünü sonra zaten kayıyo içeri doğru.
yok bana çok korkutucu gelmedi ama biraz mum pe.... boyuta getirme aşamasından çekiniyorum diğerlerininde girdiğini görünce sanırım oda kolay gelcektir
kızlar iyi akşamlar.
hepinizi öpüyorum.
Bana dua edin.
yok bana çok korkutucu gelmedi ama biraz mum pe.... boyuta getirme aşamasından çekiniyorum diğerlerininde girdiğini görünce sanırım oda kolay gelcektir
kızlar iyi akşamlar.
hepinizi öpüyorum.
Bana dua edin.
canm ben yapmamıştım hiç o boyuta getirip de ama tabiki yaparsan daha çok yol katedersin.yapan çok arkadaş var o şekilde gözünde büyütme canım.zaten beyninde aşmak gerekiyo önce sorunu.aştığın an çorap söküğü gibi gelir arkası
kızlar iyi akşamlar.
hepinizi öpüyorum.
Bana dua edin.
valla kızlar bende akşam soktum bi yerlere ama aynada iyice baktım doğrudur heralde bu aradailk defa kendime bakıyorum ya ne kadar utanıyorum bu halimden allahım bu kurtulsam şu illetten adaklar adadım
dün akşamda arkadaşım hamileyim dedi hepten tuhaf oldum nie benim bebiş olmasın die allahım herkeze yardım etsin :84::84:
[ı]merak etme tatlım diğer egzersizlerden bir farkı olmuyor.ben p..boyutunda aparattan sonra başarmıştımm.en zor olanı ilk egzersiz sonrası daha kolayy oluyorr.sende zoru başarmışınn.başarın yakındır tatlım[/ı]
[ı]iyi akşamlar canım.dua edriz tabi.denememi var yoksa bu gece:44:[/ı]
merak etme tatlım diğer egzersizlerden bir farkı olmuyor.ben p..boyutunda aparattan sonra başarmıştımm.en zor olanı ilk egzersiz sonrası daha kolayy oluyorr.sende zoru başarmışınn.başarın yakındır tatlım
sağol ranam inşallah en kısa zamanda halaylar çekilir yine kimse kalmasın başaramayan sonrada hamileliklerimizi konuşalım burda bebişlerimiz olsun :)
hangi aşamada pe... oldu ve kaç günde bitti?aslında benim pe... 2 cm kadar giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?