- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.161
şekerler ben çıkıyorum namaz kılıp egzersiz yapıcam bakalım bu gece hangi aşamaya geçicem inş güzel geçer ve bi sonraki aşamaya geçebilirim aslında parmak deneyesim var bu gece bakalım hayırlısı artık dua edin benim için olurmu?? egzersiz bitince gelir rapor veririm
kızlar şimdi panik yaptım ben kan damı gelio ben 4-5 gündür kulak çubuğuyla yapıorum kan gelmedi çubuğun yarısını alabiliorum korktum şimdi kan gelio deyince zaten ben vaji illetini bu kandan kaptım ya kan tutuyo beni :26:
ben sadece normal kadın doğumcuya gittim oda vajinama baktı normal herşey dedi kas gevşetici yazdı kullandım ama olmuyo yani deneme yapıyoruz ama sonu hep hüsran allahtan eşim çok anlayışlı tamam olucak acelesi yok deyip duruyor ama ben olsun istiyorum artık anne olmak istiyorum artık:84::84:
canımmm bende gittimm hemde kaç kadın doğuma banada normal dediii ben inanmıodum ama harbiden hiç bişi yokmuşş ...sabret inşallah gececek bebişinde olacakkkk
cqnım biz pamuğu bitirip muma geçtik kan gelmio çoğu arkadaşın ilişkide de gelmedi onun açıklaması önceki sayfalarda vardı biz küçük şeylerle oraayı esnettiğimiz için genelde ilişkiye girincede kan gelmemiş sen daha kalem ve mum da sokacaksın hiç bişey olmuyor deneyen ve denemekte olan biri olaraktan
canımmmm allah razı olsun nasıl içimi rahatlattın inşallah hiç kan gelmez beni kan tutuyor normalde adet zamanı düşük tansiyonla geziyorum
tatlım hiç korkma burada 5 aydır forumda arkadaşlarla konuşuyoruz hiç egzersiz sırasında kan gören olmadı. ilk egzersize başlarken benim içim gıdıklanıyor gibi oluyordu oda geçiyordu halen egzerszlere devam ediyorum. kulak çubuğundan kalemdeyim acıda yok kanda yok bitanem .
tatlım hiç korkma burada 5 aydır forumda arkadaşlarla konuşuyoruz hiç egzersiz sırasında kan gören olmadı. ilk egzersize başlarken benim içim gıdıklanıyor gibi oluyordu oda geçiyordu halen egzerszlere devam ediyorum. kulak çubuğundan kalemdeyim acıda yok kanda yok bitanem .
canım 10 dk ya takıldım inceledim şimdi birazdan cevap yazarım
kız özüm de hamiş biz kaldık dicem ama serada yok nezamandır yeniler hızlı ama ben kim kim karıştırdım artık frd ve emine vardı frd hızlı çıktı emine bizle aynı sanırım
canımmmm allah razı olsun nasıl içimi rahatlattın inşallah hiç kan gelmez beni kan tutuyor normalde adet zamanı düşük tansiyonla geziyorum
sağol tatlım inşallah hepimiz allahın izniyle yenicez bunuda
kulak çubugunu kaç taneyle denemeliyim en son sonrada kaleme derken normal kalemmi kurşun kalem
ve eger buraya geyik yapmaya gelen arkadaşlar varsa daha önce bu olay yaşanmıştı okişiler hala akıllanmadıysa bu hastalık doğumdan sonrada başa gelebiliyor özellikle iki arkadaş nazcım sen uyarınca bak beraber girip çıkıyorlar ve beraber takip ediyorlar inşallah geyik değildir çünkü geçen sefer düşmanıma beddua edemem dediğim şeyi busefer yaptıracaklar ay çok kızgın gördüm kendimi
ve eger buraya geyik yapmaya gelen arkadaşlar varsa daha önce bu olay yaşanmıştı okişiler hala akıllanmadıysa bu hastalık doğumdan sonrada başa gelebiliyor özellikle iki arkadaş nazcım sen uyarınca bak beraber girip çıkıyorlar ve beraber takip ediyorlar inşallah geyik değildir çünkü geçen sefer düşmanıma beddua edemem dediğim şeyi busefer yaptıracaklar ay çok kızgın gördüm kendimi
arkadaşlar ben çıkıyorum sabah eğzersiz sonuçlarını burda rapor edicem dualarınızı eksik etmeyin ne olur allah hepimizin yardımcısı olsun iyi akşamlar diliyorum herkeze
kim onlarr valllaaa sabrımızı taşırmasınlarrr geçen seferi biiosun banlanmıştımmmm ben .....umursamayın kıslar eden bulurr......dediğin gibi dğumdan sonradaaa olabilir doğumada gerk yok ahımız yeterr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?