- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.181
arkadaşlar ben çıkıyorum sabah eğzersiz sonuçlarını burda rapor edicem dualarınızı eksik etmeyin ne olur allah hepimizin yardımcısı olsun iyi akşamlar diliyorum herkeze
boşver bitanem sen sıkma canını bebiş nasıl bakalım? babası öğrenince ne yaptı ilk tepkisi neydi?
kim onlarr valllaaa sabrımızı taşırmasınlarrr geçen seferi biiosun banlanmıştımmmm ben .....umursamayın kıslar eden bulurr......dediğin gibi dğumdan sonradaaa olabilir doğumada gerk yok ahımız yeterr....
bu dalga geçilecek birşey değil ki bunu yaşamak için illaki doğuma falan gerek yok eşiyle sürekli tartışan bir kadın çocukları bile var ama bizim gibi olmuştu
hem ne anlarlar ki bazı insanlar kötülük için dünyaya geliyor
malesef öyle kötü nyetli insan demeye dilim varmıyor yaratıklar var. neyse canım sen nasılsın? egzersizde ne aşamadasın
adet olmak üzereyim o yüzden yapmıyorum birde misafirim var ben evde biri varken yapamıyorum
özlem hoşgeldin nasılsın
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın?misafirin varmış sanırım çok açma arayı olur mu?
sen ne durumdasın
dudak kalemiyle egzersiz yapıyorum canım
sağol canım adetim biter bitmez başlayacağım
dudak kalemiyle egzersiz yapıyorum canım
ben geldimegzersizlerimi yaptım geldim 3 kulak çöpünden 7 ye atladım çok sevinçliyim yaklaşık 40 dk dır egzersiz yapıyorum vaji öle alıştı ki hala içimde kulak çöpü varmış gibi
:))))) çok komik yaaa
tamam tatlım sen zaten şu an güzel ilerliyosun biraz daha üstüne düşersen olucaktır bu iş.senin doktorluk bi durumun da yokmuş hem canım ya boşuna düşünmüşsün doktora gitmeyi.son çare olmalı bence doktor.bak senden daha kötü durumda olanlar da var ama herkes azimle yapmaya çalışıyor inşallah tez zamanda hepiniz başarırsınız
dudak kalemini yirim senin kokoş
ooo tatlım çoşmuşsun sen ya maşallahcanım hemen parmağa ya da muma geç bak hem rahat yapmışsın hem de moralmen çok iyisin bence hiç oyalanma
ilahi kız güldüm okurken mum yürüttüm demi
şsinya bende bugün pekbi samimi oldumda kendileriylen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?